3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, AS, Kevin Antle lan staf nggambarake macan.

Ing lokasi tartamtu, turis mbayar $ 399 kanggo dolanan, njupuk foto, lan wisata fasilitas macan.

Ing seri foto kasebut, "The Tigers Next Door," Musim salju nyoto kasunyatan macan sing urip ing tawanan ing AS.

Saka zona pinggir dalan menyang peternak macan, antarane 5,000 lan 10,000 kewan kewan eksotis dikramekake saiki.

Sanajan ana Undhang-undhang Kesehatan Umum Big Cat sing wis diusulake, isih ana jurang sing akeh kanggo nglindhungi kewan-kewan kasebut sing saiki ana ing saindenging negara.

Foto: Steve Winter


GAMBAR DINA IKI

kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan pagelaran radikal babagan awak wanita

buku-buku kawruh web instalasi seni seni kusut lingkungan atmosfer liyane Crossing 2018 Melbourne Art Fair Chiharu Shiota

Web Pengetahuan

Webs of Knowledge Picture yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota, The Crossing (2018) kanggo 2018 Art Artis XNUMX.

gelombang Surf biru gelombang nggambar teknik ngeruk Untitled (The setengah Half ...), 2013 Raymond Pettibon

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto teknik lukisan kanthi cerah lan cerdas Ramyond Pettibon.

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe saka tangane Artisan Karsten Thormaehlen sing gedhe banget.

seni malang seni jembatan jembar segara laut segara oranye sing cerah dheweke Pambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016

Art minangka Lanskap

Art minangka Lanskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo & Jeanne-Claude

Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai iku minangka pengeling-eling digawe saka seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo perusahaan wiwitan Jerman sing diarani Hackerbay

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final saka Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah sing diduweni 54 taun

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, motret kawinan. POTD 20181231 | Fotografi dening GAMBAR Asif Aman

papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Sami-sami karo Topeng ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nganggo perisai rai lan topeng kanggo nglindhungi awake saka koronavirus nalika

Kayu bakar gurita kayu musim panas gedhe kanggo festival musim panas

Burning Man

Manungsa ngobong Saben taun kutha sak wentoro munggah saka ara-ara samun ing Amerika Serikat sisih kulon ing Black Rock

Dock promenade buta kapal kapal laut saka impian Royal de Luxe Liverpool

Raksasa

The Buta Marionette raksasa iki yaiku tumitah perusahaan téater Prancis Royal de Luxe.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN