Jual seni online. 5 Tips kanggo mbantu Sampeyan Tambah Penjualan Digital. kanvas, sikat seni

Nggolek Sade Artis Online Sampeyan?

5 Tips kanggo mbantu Sampeyan Tambah Penjualan Digital

Langsung menyang pasar digital kanggo para seniman bisa dadi tantangan sing angel. Nanging, njupuk kauntungan saka e-commerce minangka cara sing apik kanggo adol potongan nalika ngembangake jaringan karo para panuku lan kolektor.

Yen rampung kanthi efektif, sade seni kanthi online bisa dadi cara sing cekap kanggo mbiayai karya kanthi mandiri.

Apa sampeyan minangka wong anyar sing adol internet utawa golek cara kanggo nambah platform sing wis ana, ing ngisor iki ana 5 tips babagan cara nambah dodolan digital gratis:

1. Temokake platform sing pas

Nalika sade seni kanthi online, sampeyan kudu netepake platform sing pengin digunakake.

Ana macem-macem pilihan sing bisa dipilih, lan sampeyan ora milih mung siji!

Nanging, nemokake platform paling apik kanggo netepake storefront digital minangka integral kanggo njamin sampeyan ngoptimalake penjualan.

Gawe situs web sampeyan dhewe kanthi nggunakake Squarespace.

Deleng LAGI ...

LOG-IN

1.1. Nggawe situs web sampeyan dhewe

Nggunakake layanan kaya Squarespace, BigCartel, utawa WordPress, sampeyan bisa mbangun situs web dhewe sing ngidini sampeyan bakal ngontrol konten lengkap.

Adhedhasar desain sing cocog karo visi sampeyan, outlet iki bisa dadi cara sing gampang kanggo nampilake seni sampeyan. Sanajan umume layanan nggawe situs mbutuhake sampeyan mbayar ragad kanggo njaga jeneng domain khusus, iki minangka cara sing apik kanggo nyambung langsung karo kolektor lan pengakon karya sampeyan.

1.2. Temokake galeri seni online

Opsi menyang galeri online bisa mbantu sampeyan nyambung karo jaringan pembeli sing luwih amba. Amarga luwih akeh wong sing tuku seni kanthi online, nemokake galeri online sing bener bisa mbantu sampeyan nggayuh individu kasebut kanthi efektif.

Saatchi Art, Artfinder, Lan Seni Gelar yaiku telung galeri online paling gedhe lan duwe ewonan potongan ing macem-macem titik rega.

Masalah?

Situs galeri kasebut, kaya galeri dhewe, nggawe dhuwit liwat biaya sing cukup. Biasane njupuk antarane 30-35% komisi penjualan, galeri kasebut mesthekake yen dheweke duwe komoditas sambungan jaringan, nanging isih cara kanggo ngenalake potongan sampeyan.

Profil ing ARTMO. 

1.3 Ngoptimalake ARTMO profile

Yen sampeyan durung nggawe ARTMO profile, nglakoni iku minangka cara sing apik kanggo mesthekake sampeyan entuk manfaat jaringan saka galeri online kanthi kontrol akun ditambahake sing niru situs web sampeyan dhewe.

Kanthi ngoptimalake ARTMO profil seniman, sampeyan bisa menehi crita marang pangguna, nalika uga blogging lan gabung karo klompok penyayang seni sing padha kaya.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe toko online, adol seni sampeyan galeri digital kita komisi gratis Yen sampeyan ngoptimalake ARTMO toko, sampeyan bakal entuk apa sing pantes nalika adol potongan, uga entuk akses menyang jaringan artis internasional. Sinau luwih lengkap babagan ARTMO kene.

2. Nggawe estetika toko unik

Artis Nina Tokhtaman ARTMO profil toko.

Nalika nggawe toko digital sampeyan, priksa manawa karya seni sing sampeyan pariwara cocog karo estetika merek sampeyan.

Preduli platform kasebut, presentasi seni sampeyan kudu profesional lan cerah kanggo ngoptimalake atraksi pelanggan.

Kajaba nampilake kriya kanthi cara sing eling, penting kanggo mesthekake yen gambar gambar sampeyan minangka perwakilan sing jelas lan akurat.

Kanggo karya 2D, mindhai luwih efektif tinimbang fotografi kanthi upload digital lan pungkasane ngasilake gambar sing paling dhuwur.

Klik kene kanggo conto estetika toko sing cerah ing ARTMO.

3. Coba pikirake Strategi Media Sosial Sampeyan

Nggunakake media sosial kanthi efektif minangka strategi pemasaran penting kanggo bisnis apa wae.

Sanajan sampeyan wis nggunakake Instagram utawa Facebook kanggo promosi seni, ing ngisor iki ana sawetara ide supaya bisa njupuk media sosial menyang level sabanjure.

3.1 Gawe kapercayan lan sambungan karo pamirsa

Yen sampeyan nggunakake media sosial kanggo adol karya, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis nggawe sambungan asli lan pribadi karo para pengikut.

Pinterest duwe akeh tips marketing seni ing platform kasebut.

Banjur, dheweke bisa luwih ngerti sapa sampeyan minangka seniman sadurunge nyoba lan adol gaweyan kasebut. 

3.2 Nggawe akun Pinterest

Sanajan platform microblogging kanthi tradisional karo resep utawa seni kreatif lan kriya, Pinterest luwih saka iku! Kanthi pangguna 250 yuta, Pinterest dadi mesin telusuran sing bisa digunakake kanggo nambah visibilitas kerja.

Komunitas artis ing situs iki pancen adoh banget lan sampeyan bisa nemokake akeh informasi babagan pemasaran seni nalika nggayuh komunitas sampeyan. 

3.4 Nggawe akun liyane ing komunitas media sosial

Nggunakake media sosial minangka alat jaringan ngidini sampeyan entuk modal ing akses sing diwenehake platform kasebut. Sing ujar, sampeyan kudu nyedhaki jaringan online kanthi cara sing padha supaya sampeyan nyedhaki jaringan kanthi nyata.

Canva minangka alat sing apik kanggo nggawe grafis gratis kanggo akun media sosial.

Tinimbang milih "Hei! Priksa iki "sikap, priksa sampeyan nyedhaki akun anyar kanthi cara" luwih dhisik banjur takon nomer loro "nalika seneng lan menehi komentar ing jaringan sampeyan.

3.5 Gunakake Canva

Canva minangka platform sing apik kanggo ngrancang grafis profesional. Mupangate Canva fitur gratis kanggo nggawe konten media sosial sing luwih apik.

3.6 Dadi positif nalika crita sampeyan

Wong bisa menehi respons kanthi becik marang optimisme, utamane nalika lagi diubengi dening plethora warta pesimis.

Yen lagi nggunakake seni minangka outlet kanggo macem-macem feed, priksa manawa akun sampeyan entuk uwal positif saka informasi sing ora nyenengake. Tindakake iki kanthi ngobrol babagan proyek paling anyar, ngrameke sukses, utawa nuduhake inspirasi kreatif ing akun sampeyan.

3.7 Sambungake akun media sosial menyang akun ARTMO profile

ARTMO ngidini sampeyan ngubungake Facebook, Instagram, Twitter, lan LinkedIn menyang profil artis kanthi gratis. 

4. Rungokake podcast seni kanggo tips marketing

Nggunakake podcast online gratis bisa menehi akeh tips marketing sing apik. Rungokake rong ing ngisor iki ing platform podcast sampeyan sing dipilih!

Fokus kanggo mulang pamireng babagan cara adol seni online lan ngasilake penjualan bulanan sing konsisten, Toko Art nutupi topik kayata cara paling apik kanggo Instagram Live lan entuk manfaat nggunakake pop-up. 

Jam Konten yaiku format show talk sing nampilake Andy Crestodina lan Barry Feldman nalika lagi ngomong babagan kabeh babagan marketing konten. 

Podcast pemasaran Art Storefront.

5. Download aplikasi kanggo mbantu proses proses adol online luwih gampang

Kanthi ndownload aplikasi gratis, sampeyan bisa nggawe aspek percetakan, kemasan, lan kiriman online kanthi luwih gampang. Yen sampeyan ngilangi unsur-unsur kasebut saka persamaan, sampeyan bakal luwih akeh wektu nggawe karya.

5.1 Gooten

Gooten ngidini sampeyan ngatur jaringan manufaktur kanggo mesthekake saben pesenan saka toko sampeyan dikirim kanthi efisien.

5.2 Nyithak

Minangka aplikasi pengiriman print-on-demand paling dhuwur, Cetak mbantu sampeyan nangani persediaan, produksi lan pengiriman supaya sampeyan bisa fokus kanggo mbangun bisnis.

5.3 Galeri Foto

Nggawe produk sampeyan urip, Photo Gallery ngidini sampeyan nggawe gambar sing bisa dadi portofolio galeri utawa perwakilan lengkap katalog seni.

Cetak mbantu sampeyan nangani persediaan, produksi lan pengiriman supaya sampeyan bisa fokus kanggo mbangun bisnis. 

Summary

Kesimpulane, sinau carane bisa adol seni kanthi efektif bisa medeni. Asile, kita wis nggawe dhaptar tips iki kanggo mbantu nggawe proses luwih gampang. Disaranake sampeyan miwiti kanthi milih platform lan nggawe estetika toko sing nuduhake gaya sampeyan.

Sawise rampung langkah kasebut, sampeyan bisa nggunakake macem-macem strategi media sosial anyar kanggo promosi toko online sampeyan.

Ngrungokake podcast lan ndownload aplikasi bisa nambah ide pemasaran sadurunge lan nggawe macem-macem aspek proses jual online.

Kanthi nggunakake kombinasi alat ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa ndeleng kemajuan positif ing penjualan digital.

Tags:

MORE buzz