Aglaya Nikonorova lan bojone, Alexander, minangka "Salome Reni karo Kepala Yohanes Pembaptis."

Pastime saka Rusian Bosen Dadi Fénoména Global

Ing kunci lan sepisanan saka wong liya, wong liya wis ngumbara menyang akeh papan kreatif. Tangerine dadi kembang kembang lan barang-barang rumah tangga liyane berubah. 

Akeh wong duwe wektu luwih akeh lan wis digunakake kanggo nggawe kreatif.

Klompok Facebook sing digawe kanggo nuduhake rekreasi lo-fi lukisan terkenal saiki duwe luwih saka 540,000 anggota.

Grup kasebut diwiwiti ing Moskow dening manajer ing perusahaan teknologi. Klompok kasebut wis tuwuh banget lan luwih saka sapertelune anggota sing ana ing njaba Rusia.

Elena Pozharitskaya minangka "Jeanne Hebuterne karo Kalung." Bojone Alexander sing dadi fotografer.

Klompok kasebut duwe macem-macem aturan utawa pedoman sing ora kalebu Photoshop, ora kritik, lan ora ana gambar sing dijupuk saka omah.

Anggota kulawarga, pets, lan barang-barang rumah tangga dijadwalake nggawe gambar karya seni sing apik.

Rahmat lan misteri saka jaman Renaissance dijupuk kanthi saluran udara, AC, gulung kertas tisu, lan garpu plastik. 

"Lurung-lurung sing kosong saiki ora ana kasunyatan," ujare nitahake 38 taun lan pendiri klompok Facebook, Katerina Brudnaya-Chelyadinova, nggambarake transisi kasunyatan menyang omah dheweke.

Rekreasi saka Ratu Elizabeth I Potret 

Jeneng klompok kasebut, Izoizolyacia, minangka gabungan saka tembung Rusia kanggo "seni visual" lan "pamisahan."

Julia Vasilenko, sing mulang piano ing Connecticut, milih njupuk kesempatan kanggo ora mung nggawe lukisan sing misuwur, "Komposisi VI" dening Wassily Kandinsky, nanging menehi makna anyar. 

Dheweke nggawe rekreasi ing ruangan kekacoan putrane lan ngatur macem-macem obyek kanggo nglambangake motif musik lan laut seni asli uga ngelingake pamirsa ing jaman saiki. 

Rekreasi Frida Kahlo "Kolom Broken"

Lukisan kanthi Vasily Vereshchagin wis digawe paling ora kaping 34 ing siji wulan, karo seniman tumpukan kayata tajem beku, karang anggur, kentang, popcorn, tong sampah, lan balung pitik kanggo nggawé ulang gambar kasebut.

Ing conto liyane, sawijining pengusaha Ukrainia nggawe karya sing judhule "Apotheosis Quarantine" ing pethikan saka 210 gulungan kertas jamban. 

Akeh conto liyane kreatifitas sing bisa ditemokake ing klompok kayata saka Amber Barrera. Barrera tumpukan klambi abang, kemul, lan diiseni kewan ing bangku munggah lan mudhun kanggo nggawe lukisan Frida Kahlo sing paling disenengi "Tanpa Pangarep-arep."

"Kaya pungkasane sampeyan duwe hak kanggo ngetrapake dhewe kanthi omong kosong, lan ora ana sing bakal menehi kritik sampeyan," ujare Julia Vasilenko.

Rekreasi saka Mikhail Vrubel "Demon Seated"

Jinis seni nyalin lan ngripta dudu anyar, malah sawetara museum malah nyengkuyung para penggemar seni ngirim ing rekreasi kasebut sing bisa nate nggawe karya favorit.

* sebagian sumber @ www.nytimes.com


 




Tags:

MORE buzz