ABOUT

ABOUT

PLATFORM ART SOSIAL


Gabung, iku FREE

Platform terbuka kanggo penyayang seni, seniman, galeri, kolektor, universitas lan sopo wae sing melu nduwe seni rupa kanthi apa wae.

Gawe profil sampeyan dhewe, nggawe sambungan, pengikut, kirimake ing tembok sampeyan lan liya-liyane.

Jaringan Sosial Berbasis Tema

Bayangake LinkedIn kanggo seni, sosial kaya Facebook, ditambah karo toko lan akeh konten sing nyenengake lan informatif.

Ditawakake saka Jerman.

Paling populer ing saindenging jagad.

Nyambungake World Art

Anggota, Artis, Galeri lan Universitas saka + 120 negara ... lan ngetang.