BABAGAN

BABAGAN

PLATFORM SOSIAL SENI


Gabung, GRATIS

Platform terbuka kanggo penggemar seni, seniman, galeri, kolektor, universitas lan sopo wae sing melu nduwe seni rupa kanthi apa wae.

Gawe profil sampeyan dhewe, nggawe koneksi, follower, kirimake ing wall sampeyan lan liya-liyane.

Jaringan Sosial Berbasis Tema

Bayangake LinkedIn kanggo seni, sosial kaya Facebook, ditambah karo toko lan akeh konten sing nyenengake lan informatif.

Dilayani saka Jerman.

Populer ing saindenging jagad.

Nyambungake Jagad Seni

Anggota, Seniman, Galeri lan Universitas saka + 120 negara ... lan isik nambah.