DELENG APA SING OBAH LAN NGGOYAHKE JAGAD SENI.

BREAKING NEWS

"Paper Bag Canyon" lan guwa es Gambar Lanskap dening Erin Sullivan

Photographer Jelajahi Donya Saka apartemene

Erin Sullivan, fotografer sing berpangkalan ing Los Angeles, wis nemokake cara anyar kanggo nyukupi rasa tresna ing njelajah nalika ana ing omah tetep amarga ana.

Deleng liyane ...
wong sing cocog karo badan emas karo swiwi ing tangga abang

Ing Moments Paling Dielingake Met Gala: Ngelingake Acara Fesyen Paling Gedhe Taun iki

Ing tanggal 4 Mei 2020, langkah-langkah Met tetep kosong, ora ana ing babagan gaya fashion taun biasane kanggo para selebriti lan perancang.

Deleng liyane ...
Landscape Railway Warped kanthi Sepur Biru

Landskap Surreal Istanbul lan Amerika

Aydin Buyuktas, seniman efek visual adhedhasar Istanbul, nggunakake fotografi kanggo nggawé ulang donya sing mung bisa ditemoni ing impen, utawa film "Insepsi." Dheweke

Deleng liyane ...
Mural ing Venice, California wong sing ngambung nalika nganggo topeng rai

Artists Street Sacara Global Laras karo Urip karo COVID-19

Akeh-akehe jagad terus golek papan ing papan kanthi asil COVID-19. Nanging, nalika watesan iki diangkat bakal luwih akeh

Deleng liyane ...
Kartun kartun 4 panel wanita nganggo pajamas ungu

Gawe Kaca Anyar: 13 Buku Seni kanggo Casingake Dhiri

Mbok menawa ora ana wektu sing luwih apik kanggo nggarap dhaptar "maca", buku sing paling jelas yaiku cara paling apik kanggo uwal saka siklus warta lan

Deleng liyane ...
loro beruang kutub ing lanskap artik sesambungan karo loro panji abang ing wayah wengi

Referensi Realitas Raw: Photo Press World 2020 Pemenang

Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngowahi narasi crita visual ing skala internasional. Kontes taunan sing nggawa

Deleng liyane ...
Lukisan Galeri Wisata Wisata Online

Revolusi Digital Art World ~ Robot Wisata ing Galeri lan liyane

Nanggepi coronavirus, misale jek kabeh saya mandheg. Amarga jagad seni ora istiméwa, pameran tertutup,

Deleng liyane ...
Lukisan Vincent Van Gogh Lukisan Emas Parsonage Goldfinch ing Nuenen ing Spring 1884

Karya Maju: "The Goldfinch" Dadi Kasunyatan

30 Maret 2020 mengeti apa sing bakal lair ulang taun kaping 167 Vincent van Gogh. Ing dina sing padha, maling nyolong Taman Parsonage van Gogh ing Nuenen

Deleng liyane ...
Lukisan Art Corona virus ngadhepi topeng jarak wisata sosial ing virtual virtual

12 Museum sing arep dibukak saka Omah

Sanajan nutup, musium ing endi wae wis dadi digital, saéngga para pengunjung seni ngalami koleksi galeri sing apik saka kenyamanan omah. Apa maning

Deleng liyane ...
Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

Pahlawan Watercolor: Lukisan sing nggambarake Pertempuran Menentang COVID-19

"Ora preduli mbebayani, Ana klompok wong, Tanpa imbuhan, Ora ngitung urip lan mati, Ngadeg tegak. Garis pertama para pejuang

Deleng liyane ...
Teddy Bear Window Scavenger Hunt

Teddy Bear Hunt

'Teddy Bear Hunt': Pamburu scavenger kewan sing dibungkus nggawe urip kanggo bocah bosen Teddy bear katon ing endi wae ing dalan-dalan sing digawe kosong dening coronavirus.

Deleng liyane ...
gambar seni graffiti dinosaurus ilusi 3d

Artworks Telung Dimensi

Artis jalanan Prancis, Scaf nggawe ilusi 3D, ukuran gedhe lan campur tangan kutha. Nyemprotake semprotane bisa kaya gaman, irisan Artis ing Perancis werna ing kutha

Deleng liyane ...