DELENG APA SING OBAH LAN NGGOYAHKE JAGAD SENI.

BUZZ kiriman menehi rasa apa sing saiki obah lan goyangake jagad seni. Kanthi nganyari babagan informasi anyar sing paling kaget lan proyek paling inovatif ing industri, hub iki nduwe kabeh kabar seni ing sak panggonan.

BREAKING NEWS

Seni Berkelanjutan: Apa lan kepiye carane nggawe?

Amarga jagad iki nggunakake ide kanggo ijo, komunitas seni ora ana sing istiméwa. Akeh aspek ing dunia seni, wiwit saka galeri nganti seniman

Deleng liyane ...

Fotografi Seni Kontemporer Afrika - Ngenalake Artis Anyar ing Afrika

Galeri fotografi kontemporer Afrika adhedhasar London, Doyle Wham, dadi tuan rumah pameran seni PORTR-8. PORTR-8 minangka seri potret inovatif sing nampilake karya kasebut

Deleng liyane ...

Lukisan Paling Gedhe Nglumpukake £ 45m kanggo amal

Ing wulan September, lukisan digawe dening seniman Inggris Sacha Jafri, diakoni minangka kanvas seni paling gedhe sing ana ing Guinness World Records. 1,600 wong

Deleng liyane ...

Adol ing ARTMO: Upload Artworks Sampeyan Kanthi Efisien

Upload kriya sampeyan supaya luwih katon lan bisa adol. Sinau apa sing kudu dipikirake, nyiyapake lan nglakokake nalika "Jual Seni" nganggo akun artis.

Deleng liyane ...

Presentasi Geometris Pisanan kanthi Sejarah Solusi Trisection-Euclidean Acute Acak Acak

(Kanthi nggunakake mung kompas & pangukur sing ora ngukur) Dening Giorgios (Gio) Vassiliou (Yunani) - Artis Visual - Pendhiri lan Penemu Surrealisme Transedental

Deleng liyane ...

Direktur Spike Lee nggawe sejarah dadi Presiden Juri Festival Film Cannes 2021

Ing wulan Juli 2021, direktur lan aktivis sing misuwur, Spike Lee, bakal ngurmati komitmene kanggo Festival Film Cannes, dadi presiden

Deleng liyane ...

King Kong Bakal Mundhak!

Nggawe sampeyan ing mburi lensa lan nuduhake sawetara wektu saka gambar paling anyar! Kolektif seni pulau6 saiki lagi aktif

Deleng liyane ...

Adol Digital Art nganggo NFT

Sampeyan mung kudu ngerti! Pasar kanggo koleksi digital minangka kesempatan sing tuwuh kanthi cepet. Maret 2021 wis ndeleng adol seni sing pecah, yaiku

Deleng liyane ...
Aktris Angelina Jolie

Angelina Jolie adol lukisan Winston Churchill luwih saka € 8 yuta

Iki bisa uga kasunyatan sing ora dingerteni kanggo umume wong, nanging mantan perdana menteri Inggris lan perwira militer karir Winston Churchill uga dadi seniman.

Deleng liyane ...

Cara Nggawe Karir Seni sing Sukses

Ana kalane sampeyan seni seni minangka hobi. Sampeyan nggambar, ngrancang sketsa, nggambar lan liya-liyane amarga sampeyan seneng banget - nganti

Deleng liyane ...

Chloé Zhao Nggawe Sejarah ing Golden Globes

Apa ana ing Golden Globes, Oscar, Emmy, utawa penghargaan liyane sing misuwur ing jagad iki, kasunyatane wanita, lan umume wanita warna,

Deleng liyane ...