DELENG APA SING OBAH LAN NGGOYAHKE JAGAD SENI.

BUZZ kiriman menehi rasa apa sing saiki obah lan goyangake jagad seni. Kanthi nganyari babagan informasi anyar sing paling kaget lan proyek paling inovatif ing industri, hub iki nduwe kabeh kabar seni ing sak panggonan.

BREAKING NEWS

Sakit kanggo Ngarep ana ing Kita Kabeh

Saiki ana sambungan sing ora mungkin - film My gurita Gurune lan kekarepan artis karo siji wit tartamtu. Aku nembe nonton film, digawe

Deleng liyane ...

Pembubaran utawa Kesatuan

Kita urip ing jaman bifurkasi kosmik, kita urip ing jaman ancaman eksistensial sing durung ana sadurunge ing Bumi, kalebu perubahan iklim, deforestasi,

Deleng liyane ...

Frida Kahlo (2020)

Pambuka Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing dakpikirake yaiku pirang-pirang taun kepungkur Frida Kahlo kanthi foto mudo sing dakgayuh

Deleng liyane ...

Seni Pudar ing Kashmir

Apa sing istimewa karo mesin Kertas ... sing digawe saka kertas remuk?… Ora. Wis entuk penting bisnis ing Kashmir. Lungguh ing omah,

Deleng liyane ...
Jinis jinis seni

Seni Kontemporer vs. Modern: Jinis gaya seni diterangake

Jinis Gaya Seni Seni Kontemporer vs. Seni Modern nerangake manawa nggawe seni saiki angel banget bisa dibukak amarga seni kontemporer bisa uga kalebu

Deleng liyane ...
Aglaya Nikonorova lan bojone, Alexander, minangka "Salome Reni karo Kepala Yohanes Pembaptis."

Pastime saka Rusian Bosen Dadi Fénoména Global

Ing kunci lan sepisanan saka wong liya, wong liya wis ngumbara menyang akeh papan kreatif. Tangerine dadi kembang kembang lan barang-barang rumah tangga liyane berubah.

Deleng liyane ...

Pakaryan Artis Paling Artis 10 sing Dijual ing Lelang

Deleng galeri karya seni sing paling larang ing donya. 1 15 Nopember 2017 Salvador Mundi Leonardo da Vinci adol $ 400 yuta ing Christie ($ 450.3 juta,

Deleng liyane ...

Apa iki ART? Potongan kontroversi 10

Berbagi minangka pangilon sing diadegake ing jagad iki, salah sawijining fungsi seni utamane yaiku kanggo ndeleng luwih cedhak

Deleng liyane ...

Tips nggambar: 5 tips kanggo nambah gambar sampeyan saiki

Tips nggambar: 5 tips kanggo nambah gambar saiki Gambar Nggambar bisa tumindak paling gaya ing sejarah manungsa, lan isih, kita pancen nggumun

Deleng liyane ...
NYC Art Studio gadhahanipun Julie Mehretu

A Sneak Peek menyang Studi Artis NYC

Akeh wong, studio seniman katon minangka ruang pribadi misteri lan kreatifitas. Asosiasi kasebut asalé saka sejarah studio studio seniman sing misuwur kayata

Deleng liyane ...
Karya tanpa gelar kanthi Ohtsubo sing nggambarake sayuran ing pigura kothak

Reca Artis Transformasi Nggunakake Woh-wohan lan Sayuran

Artis berbasis Jepang, Kosen Ohtsubo nyelehake ikebana, seni kembang Jepang tradisional. Ohtsubo minangka seniman ikebana sing ora pantes

Deleng liyane ...

Christo, Artis Sing Ngganti Kutha

Christo Vladimirov Javacheff, artis global, tiwas tanggal 21 Mei 2020. Christo lair tanggal 13 Juni 1935 ing Gabrovo, Bulgaria lan sinau ing

Deleng liyane ...