DELENG APA SING OBAH LAN NGGOYAHKE JAGAD SENI.

BUZZ kiriman menehi rasa apa sing saiki obah lan goyangake jagad seni. Kanthi nganyari babagan informasi anyar sing paling kaget lan proyek paling inovatif ing industri, hub iki nduwe kabeh kabar seni ing sak panggonan.

BREAKING NEWS

Jinis jinis seni

Kontemporer vs Seni modern: Jinis gaya seni diterangno

Jinis Artistik Kontemporer Gaya Seni vs. Art Modern nerangake

Deleng liyane ...
Aglaya Nikonorova lan bojone, Alexander, minangka "Salome Reni karo Kepala Yohanes Pembaptis."

Pastime saka Rusian Bosen Dadi Fénoména Global

Ing kunci lan sepisanan saka wong liya, wong liya wis ngumbara menyang akeh papan kreatif. Tangerine dadi kembang kembang lan barang-barang rumah tangga liyane berubah.

Deleng liyane ...

Pakaryan Artis Paling Artis 10 sing Dijual ing Lelang

Waca galeri lukisan sing larang ing donya. 1 15 November 2017 Salvador Mundi, Leonardo da Vinci didol $ 400 yuta kanthi rega Christie ($ 450.3 juta,

Deleng liyane ...

Apa iki ART? Potongan kontroversi 10

Berbagi minangka pangilon sing diadegake ing jagad iki, salah sawijining fungsi seni utamane yaiku kanggo ndeleng luwih cedhak

Deleng liyane ...

Tips nggambar: 5 tips kanggo nambah gambar sampeyan saiki

Tips nggambar: 5 tips kanggo nambah gambar saiki Gambar Nggambar bisa tumindak paling gaya ing sejarah manungsa, lan isih, kita pancen nggumun

Deleng liyane ...
NYC Art Studio gadhahanipun Julie Mehretu

A Sneak Peek menyang Studi Artis NYC

Akeh wong, studio seniman katon minangka ruang pribadi misteri lan kreatifitas. Asosiasi kasebut asalé saka sejarah studio studio seniman sing misuwur kayata

Deleng liyane ...
Karya tanpa gelar kanthi Ohtsubo sing nggambarake sayuran ing pigura kothak

Reca Artis Transformasi Nggunakake Woh-wohan lan Sayuran

Artis berbasis Jepang, Kosen Ohtsubo nyelehake ikebana, seni kembang Jepang tradisional. Ohtsubo minangka seniman ikebana sing ora pantes

Deleng liyane ...

Christo, Artis Sing Ngganti Kutha

Christo Vladimirov Javacheff, artis global, tiwas tanggal 21 Mei 2020. Christo lair tanggal 13 Juni 1935 ing Gabrovo, Bulgaria lan sinau ing

Deleng liyane ...
Tanpa judhul, dening Aftab Ahmed

Puter Art Lockdown dadi Murals ing UAE

Kanthi akeh wong ing saindenging jagad sing macet ing njero karusakan amarga disebabake dening pandemik koronavirus, ana sawetara sing wis ngupayakake seni nganti suwe.

Deleng liyane ...

Kutha Art: Tempat Paling Kreatif ing Bumi

Sawetara bisa uga ujar manawa seni sing apik iku mung pakaryan kanggo saben wong. Ing kasunyatan, seni sing gedhe wis muncul nalika komunitas bebarengan kanthi turun-tumurun.

Deleng liyane ...
Mural George Floyd dicet dening artis eme_freethinker

Art ing Ngelingake George Floyd Muncul ing global

Minangka tangi saka George Floyd mati ing tangan polisi polisi Minneapolis, seniman cepet nanggapi karo karya seni, nyoba nyebar

Deleng liyane ...
Jual seni online. 5 Tips kanggo mbantu Sampeyan Tambah Penjualan Digital. kanvas, sikat seni

Nggolek Sade Artis Online Sampeyan? 5 Tips kanggo mbantu Sampeyan Tambah Penjualan Digital

Nggolek Ngedol Art Online? 5 Tips Kanggo mbantu Sampeyan Tambah Jual Digital Langsung menyang pasar digital kanggo para seniman bisa

Deleng liyane ...