BUZZ

BUZZ




Kepiye Artworld Nguripake siji saka Anak sing Paling Dihiasi: Anish Kapoor duwe Vantablack

Minangka Anish Kapoor tuku seniman warna kanthi warna, Stuart Semple, nekad 'netepi Anish'.

Waca liyane

Bebungah Yayasan Fotografi Deutsche Börse 2019

Fitur: Susan Meiselas. Pendhudhuk nonton pantulan ing tilas markas militer Irak ing sanjabane Sulaymaniyah, Northern

Waca liyane

Dicolong, ilang, rusak? Apa sing wis kedadeyan karo Lukisan Paling Mahal ing Donya?

Da Vinci sing pungkasan diarani wis suwene setaun. Ngendi iku wis ora?

Waca liyane

TOKYO | Kesenian Fashion Meets | Tampilake Pra-Jupuk 2019 Pria Paling Diop's Dior's

Kim Jones, direktur kreatif Dior Men, duwe panemu babagan aturan sing dikarepake

Waca liyane

CHINA | Museum Fotografi Kontemporer Kaping pisanan

Gegayuh minangka ruang budaya kanggo masarakat lokal lan peneliti akademik internasional, ing Lianzhou

Waca liyane

CRYPTO ART

Sawetara taun kepungkur buzz sauntara fenomena Cryptocurrency lan Blockchain wis tuwuh

Waca liyane

Pengawal Wadi

Dewa Menshen utawa lawang minangka penjaga ilahi lan gapura ing agama rakyat China,

Waca liyane

Seni Api Kembang Api

Ing 2008, Cai Guo-Qiang dadi salah sawijine seniman ing donya sing duwe luwih saka 35

Waca liyane

Saka Seni Propaganda nganti Realisme sinis | Refleksi saka China Kontemporer

Yue Minjun | Angkatan Bersenjata, 2009 | Gambar liwat Weng Saka Seni Propaganda nganti sinis

Waca liyane

Pembeli Tionghoa kanthi Dramatik Ngganti Donya Seni

Mangkene apa sing dituku.

Waca liyane

BERLIN | Art Street & Graffiti | Museum kanggo Seni Kontemporer Urban

Mit dem riesigen Pin-up-Girl neben den weißen Engeln

Waca liyane

Mono, inspirasi artis nganti pirang-pirang abad.

K ing Gorges du Verdon | Seri Polaroid Siri Ivo von Renner | Jerman | 1987

Waca liyane

Artis Robot Pisanan ing donya

Yen sampeyan wutah, angel mbedakake apa Ai-Da pancen manungsa utawa

Waca liyane

Nempelake Art ing Artik

Biyèn sing tujuan sing disenengi kanggo para produsen ing abad 17, Nusantara Spitsbergen -

Waca liyane

Desain Grafis NORTH KOREA | Wawasan sing apik banget kanggo gambar sing DPRK pengin nggambarake kanggo warga lan sawetara pengunjung sing diijini.

Undhangan ulang tahun 55th saka ngedegake DPRK | Koleksi Nicholas

Waca liyane

Banksy Jelajahi Fesyen kanthi Pesen

Apa bisa uga ngasilake kerjasama ing antarane loro wong sing misuwur ing Eropa?

Waca liyane

Proyek 3D | Ndelok Bangsa Paling Dipencet ing Donya

Proyek 3D | Ndelok Bangsa Paling Dipencet ing Donya

Waca liyane

MUNGKUT | Museum Kraton | 4D Art - Apa iku? Kèndêl ingsun | terus

Campuran teknologi lan sejarah Cina kuna, Museum Istana Beijing nggawa lukisan ing abad kaping 12

Waca liyane

Gambar Amazing | Sony World Photography Awards 2019

Gambar Fitur: Gerak Kategori | Winner 2019 Open Winner Christy Lee Rogers saka Amerika Serikat,

Waca liyane

PARIS | Saka Kasunyatan Dijupuk nganti Realitas Virtual | Louvre | Oct 24, 2019 - Feb 24, 2020

Saka akeh wong sing akeh banget menyang vitrine kaca peluru-bukti, akeh pengunjung nemokake pengalaman sing dideleng

Waca liyane

Karya Max Beckmann ngrusak cathetan lelang kanggo seni ekspresionis Jerman.

Ditampilake minangka "Guernica of Expressionism," lukisan anti-Nazi "Neraka Burung" dening Max Beckmann dilelang.

Waca liyane

Galeri Seni Konvensional | Menorca | Ibiza | Aspen

Galeri Seni Konvensional Menorca | Ibiza | Aspen

Waca liyane

Astronot Artistik

Sing asring digandhengake karo lapangan STEM, eksplorasi ruangan sing arang banget dibahas ing alam sing padha

Waca liyane

SHANGHAI | Minhang | Museum Seni Ink

Museum Seni Baolong didhukung dening kolektor Xu Jiankang. Musium Shanghai dadi banter ing pungkasan

Waca liyane

Peter Lindbergh

Fotografer fashion sing dinuga Peter Lindbergh, asring dikonfirmasi kanthi mundhak saka supermodel, seda dina Selasa,

Waca liyane

Dansaekhwa 단색화 | Main Khusus Kontemporer Korea

Fitur: Ha Chong Hyun 1972 Dansaekhwa (Korea: 단색화), uga dikenal minangka "Tansaekhwa" nuduhake

Waca liyane

LUMA | Taman Lisa lan Kevin Siwoff

LUMA | Ndelok Swara Swara Lisa Park lan Kevin Siwoff

Waca liyane

Pakaryan Artis Paling Artis 10 sing Dijual ing Lelang

Waca galeri lukisan sing larang ing donya. 1 15 November 2017 Leonardo da

Waca liyane

Ing awal ana Art.

Lukisan guwa kuna ing Somaliland Tumindak nggawe tandha supaya bisa komunikasi

Waca liyane

Pira regane Skateboard?

Ing adol seni kontemporer Bonhams, para penyayang skateboard lan kolektor seni uga duwe

Waca liyane

Penjualan sing Shook World Art

GAMPANG GAMPANG: Richard Pangeran (B. 1949) | Tanpa Gelar (Koboi) | print ektacolor | 47 5 / 8 x 71 3 / 8

Waca liyane

Rekam Lelang Kanggo Seni. Lukisan Da Vinci Nupuk $ 450.3 Million.

Salvator Mundi, lukisan Leonardo da Vinci sing dawa saka Yesus Kristus sing diwenehake Raja Louis

Waca liyane

Apa iki ART? Potongan kontroversi 10

Nyambut gawe dadi pangilon sing ngadhepi jagad iki

Waca liyane

Ngrénovasi Donya Seni: Artis Visual / Musisi 10 Kontemporer

Dawane tangan manungsa luwih gedhe tinimbang jarak antarane mripat lan

Waca liyane

Kain Bir: Kanvas Anyar sing Kaget

Amarga panyuwunan bir kerajinan mundhak ing saindenging jagad, bir golek pencari desain

Waca liyane

AI Digawe Artwork Dijual kanggo $ 432,000 - 40 Times Christie's estimasi

Gambar Fitur: Timoti A. Clary | Gambar Getty | "Edmond de Belamy" didol ing Christie ing

Waca liyane

Gambar Amazing | Sony World Photography Awards 2018

Pemenang saka kompetisi Open 2018 Sony World Photography Open Open. Nick Nick's Britain

Waca liyane