BUZZ

BUZZ

BREAKING NEWS




BREAKING NEWS

King Kong Bakal Mundhak!

Nggawe sampeyan ing mburi lensa lan nuduhake sawetara wektu saka gambar paling anyar! Kolektif seni pulau6 saiki lagi nggarap […]

Adol Digital Art nganggo NFT

Sampeyan mung kudu ngerti! Pasar kanggo koleksi digital minangka kesempatan sing tuwuh kanthi cepet. Maret 2021 wis ndeleng adol seni sing pecah, sing […]

Cara Nggawe Karir Seni sing Sukses

Ana kalane sampeyan olahraga seni minangka hobi. Sampeyan nggambar, ngrancang sketsa, nggambar lan liya-liyane amarga sampeyan seneng banget - nganti […]

Seni Berkelanjutan: Apa lan kepiye carane nggawe?

Amarga jagad iki nggunakake ide kanggo ijo, komunitas seni ora ana sing istiméwa. Akeh aspek ing dunia seni, wiwit saka galeri nganti seniman

Waca liyane

Fotografi Seni Kontemporer Afrika - Ngenalake Artis Anyar ing Afrika

Galeri fotografi kontemporer Afrika adhedhasar London, Doyle Wham, dadi tuan rumah pameran seni PORTR-8. PORTR-8 minangka seri potret inovatif sing nampilake karya kasebut

Waca liyane

Lukisan Paling Gedhe Nglumpukake £ 45m kanggo amal

Ing wulan September, lukisan digawe dening seniman Inggris Sacha Jafri, diakoni minangka kanvas seni paling gedhe sing ana ing Guinness World Records. 1,600 wong

Waca liyane

Adol ing ARTMO: Upload Artworks Sampeyan Kanthi Efisien

Upload kriya sampeyan supaya luwih katon lan bisa adol. Sinau apa sing kudu dipikirake, nyiyapake lan nglakokake nalika "Jual Seni" nganggo akun artis.

Waca liyane

Presentasi Geometris Pisanan kanthi Sejarah Solusi Trisection-Euclidean Acute Acak Acak

(Kanthi nggunakake mung kompas & pangukur sing ora ngukur) Dening Giorgios (Gio) Vassiliou (Yunani) - Artis Visual - Pendhiri lan Penemu Surrealisme Transedental

Waca liyane

Direktur Spike Lee nggawe sejarah dadi Presiden Juri Festival Film Cannes 2021

Ing wulan Juli 2021, direktur lan aktivis sing misuwur, Spike Lee, bakal ngurmati komitmene kanggo Festival Film Cannes, dadi presiden

Waca liyane

King Kong Bakal Mundhak!

Nggawe sampeyan ing mburi lensa lan nuduhake sawetara wektu saka gambar paling anyar! Kolektif seni pulau6 saiki lagi aktif

Waca liyane

Adol Digital Art nganggo NFT

Sampeyan mung kudu ngerti! Pasar kanggo koleksi digital minangka kesempatan sing tuwuh kanthi cepet. Maret 2021 wis ndeleng adol seni sing pecah, yaiku

Waca liyane
Aktris Angelina Jolie

Angelina Jolie adol lukisan Winston Churchill luwih saka € 8 yuta

Iki bisa uga kasunyatan sing ora dingerteni kanggo umume wong, nanging mantan perdana menteri Inggris lan perwira militer karir Winston Churchill uga dadi seniman.

Waca liyane

Cara Nggawe Karir Seni sing Sukses

Ana kalane sampeyan seni seni minangka hobi. Sampeyan nggambar, ngrancang sketsa, nggambar lan liya-liyane amarga sampeyan seneng banget - nganti

Waca liyane

Chloé Zhao Nggawe Sejarah ing Golden Globes

Apa ana ing Golden Globes, Oscar, Emmy, utawa penghargaan liyane sing misuwur ing jagad iki, kasunyatane wanita, lan umume wanita warna,

Waca liyane

Situs Web Kanggo Artis: 11 Platform lan Sumber Daya Online Migunakake kanggo Kreatif

Apa situs web paling apik kanggo seniman? Jagad seni bisa uga angel dilayari kanthi online lan nggawe kehadiran sampeyan dikenal minangka seniman. Kanthi mangkono

Waca liyane

David Hockney

Potret mandhiri David Hockney, 'eyeballed'. Gambar ing ndhuwur nuduhake David Hockney sing isih aktif lan isih njelajah kalorone lukisan nanging uga ngamati. David Hockney saiki wis tuwa

Waca liyane

ARTMOIns lan Outs: Pandhuan Wiwitan

Yen sampeyan pengin ngupayakake pemasaran seni dhewe ARTMO, sampeyan kudu ngerti platform kasebut. Lan aku ora mung nyebut jeneng.

Waca liyane

Cara Nggunakake Hashtags ing ARTMO

On ARTMO, tagar minangka wilayah sing ora dingerteni, seger lan kebak kemungkinan. Nanging hashtag ora anyar. Dheweke wis ana wiwit taun 2007, pisanan ing Twitter,

Waca liyane

6 Alasan Upgrade Saka Akun Toko Dhasar dadi Premium ARTMO akun

Sadurunge miwiti, sampeyan kudu ngerti sing ARTMO profil artis gratis! ARTMO luwih saka mung pasar - uga

Waca liyane

Cara Nggawe Cetakan Seni Sampeyan: Pandhuan Wiwitan

Ing wiwitan taun anyar, para seniman golek cara anyar kanggo golek bathi. Salah sawijining cara kanggo nindakake iki yaiku kanthi nggawe

Waca liyane

Cara nggawe barang dagangan dhewe - 5 langkah gampang kanggo nggawe lan adol

Terus ngrungokake pamirsa minangka kunci nyata kanggo sukses. Nggawe lan adol merchandise bakal mbantu para pamirsa ngelingake sampeyan lan bakal nggawe

Waca liyane

Apa Seni Werna Apa sing Paling Laris? Ijo Ora Bisa Dadi Warni Dhuwit Sawise Kabeh

Apa sing nggawe wong pengin duwe seni? Masalah kasebut? Daya tarik emosi? Ukuran kanvas? Werna? Nalika macem-macem faktor nyumbang kanggo

Waca liyane

Pungkasan Taun: Sukses Ora Biasa utawa Schizophrenic Delirium?

Mirip karo wabah skizofrenia, transisi menyang taun anyar digandhengake karo kelainan sing meh duwe ciri psikotik, amarga masarakat ngalami owah-owahan

Waca liyane