BUZZ

BUZZ

BREAKING NEWS




BREAKING NEWS

ESSEN Zollverein | nganti 26.04.2020 | Martin Schoeller ~ PANJAMINAN Ngadhepi Urip sawise Holocaust

Photographer Martin Schoeller wis njupuk potret-potret sing isih slamet saka kekejaman Perang Dunia II.

Waca liyane

Kewan Kewan | Photographer Tahun | Pemenang pilihan wong Lumix

Sam Rowley's Station Squabble, nampilake sepasang tikus sing ngluncurake panganan sing cidra

Waca liyane

Jean-Paul Gaultier

Desainer Prancis Jean-Paul Gaultier, pencipta flamboyant, banjur sujud kanggo menehi tandha 50 taun

Waca liyane

Ray Harryhausen lan Seni Efek Khusus

Angkatan balung lan dinosaurus sing mangan manungsa mung sawetara repetoire khusus Ray Harryhausen

Waca liyane

Modifikasi Awak: Seni utawa Mutasi?

Modifikasi awak; kelangan, medeni, aneh utawa ayu? Sawetara driji sikil wong bakal curhat ing tembung

Waca liyane

Art Basel: pisang instalasi US $ 120.000 Maurizio Cattelan sing dipangan dening seniman liyane.

Karya gedhung gedhang overripe menyang tembok sing adol US $ 120.000

Waca liyane

Peter Lindbergh

Fotografer fashion sing dinuga Peter Lindbergh, asring dikonfirmasi kanthi mundhak saka supermodel, seda dina Selasa,

Waca liyane

Seni Api Kembang Api

Ing 2008, Cai Guo-Qiang dadi salah sawijine seniman ing donya sing duwe luwih saka 35

Waca liyane

Nempelake Art ing Artik

Biyèn sing tujuan sing disenengi kanggo para produsen ing abad 17, Nusantara Spitsbergen -

Waca liyane

Pira regane Skateboard?

Ing adol seni kontemporer Bonhams, para penyayang skateboard lan kolektor seni uga duwe

Waca liyane

Kain Bir: Kanvas Anyar sing Kaget

Amarga panyuwunan bir kerajinan mundhak ing saindenging jagad, bir golek pencari desain

Waca liyane

Banksy Jelajahi Fesyen kanthi Pesen

Apa bisa uga ngasilake kerjasama ing antarane loro wong sing misuwur ing Eropa?

Waca liyane

TOKYO | Kesenian Fashion Meets | Tampilake Pra-Jupuk 2019 Pria Paling Diop's Dior's

Kim Jones, direktur kreatif Dior Men, duwe panemu babagan aturan sing dikarepake

Waca liyane

Galeri Seni Konvensional | Menorca | Ibiza | Aspen

Galeri Seni Konvensional Menorca | Ibiza | Aspen

Waca liyane

Ngrénovasi Donya Seni: Artis Visual / Musisi 10 Kontemporer

Dawane tangan manungsa luwih gedhe tinimbang jarak antarane mripat lan

Waca liyane

Astronot Artistik

Sing asring digandhengake karo lapangan STEM, eksplorasi ruangan sing arang banget dibahas ing alam sing padha

Waca liyane

LUMA | Taman Lisa lan Kevin Siwoff

LUMA | Ndelok Swara Swara Lisa Park lan Kevin Siwoff

Waca liyane

MUNGKUT | Museum Kraton | 4D Art - Apa iku? Kèndêl ingsun | terus

Campuran teknologi lan sejarah Cina kuna, Museum Istana Beijing nggawa lukisan ing abad kaping 12

Waca liyane

Kepiye Artworld Nguripake siji saka Anak sing Paling Dihiasi: Anish Kapoor duwe Vantablack

Minangka Anish Kapoor tuku seniman warna kanthi warna, Stuart Semple, nekad 'netepi Anish'.

Waca liyane

Proyek 3D | Ndelok Bangsa Paling Dipencet ing Donya

Proyek 3D | Ndelok Bangsa Paling Dipencet ing Donya

Waca liyane