BUZZ

BUZZ

BREAKING NEWS




BREAKING NEWS

Teddy Bear Hunt

'Teddy Bear Hunt': Pamburu scavenger kewan sing dibungkus nggawe urip kanggo bocah bosen Teddy bear katon ing endi wae ing dalan-dalan sing digawe kosong dening coronavirus. […]

Artworks Telung Dimensi

Artis jalanan Prancis, Scaf nggawe ilusi 3D, ukuran gedhe lan campur tangan kutha. Nyemburake semprotane bisa kaya gaman, irisan artis Perancis nganggo irisan Scaf ing kutha.

taxi Driver

Enomoto foto festival ing wilayah lor Jepang, ujar manawa dheweke menehi wawasan babagan Kredit urip lokal: Issui Enomoto Wis luwih saka sepuluh taun, Issui […]

Jean-Paul Gaultier

Perancang Prancis Jean-Paul Gaultier, pencipta flamboyant, nuli sujud kanggo menehi tandha 50 taun ing bisnis kasebut. Iconic Cone Bra Madon didol […]

Ray Harryhausen lan Seni Efek Khusus

Tentara balung lan dinosaurus mangan wong mung sawetara repetoire Ray Harryhausen saka efek khusus, sing nambah animasi gerakan mandheg menyang seni sajrone […]

Modifikasi Awak: Seni utawa Mutasi?

Modifikasi awak; kelangan, medeni, aneh utawa ayu? Sawetara driji sikil wong bakal bisa ngelingake tembung kasebut, nanging praktik kuno iki ora kudu peteng [...]

Peter Lindbergh

Fotografer fashion sing dinuga Peter Lindbergh, asring dikonfirmasi kanthi mundhak saka supermodel, seda dina Selasa, tanggal 3 September 2019, ing yuswa 74 taun, minangka […]

Teddy Bear Hunt

'Teddy Bear Hunt': Pamburu scavenger kewan sing dibungkus nggawe urip kanggo bocah bosen Teddy bear katon ing endi wae ing dalan-dalan sing digawe kosong dening coronavirus.

Waca liyane

Artworks Telung Dimensi

Artis jalanan Prancis, Scaf nggawe ilusi 3D, ukuran gedhe lan campur tangan kutha. Nyemprotake semprotane bisa kaya gaman, irisan Artis ing Perancis werna ing kutha

Waca liyane

taxi Driver

Enomoto foto festival ing wilayah lor Jepang, ujar manawa dheweke menehi wawasan babagan Kredit urip lokal: Issui Enomoto Kanggo luwih saka sepuluh taun, Issui

Waca liyane

ESSEN Zollverein | nganti 26.04.2020 | Martin Schoeller ~ PANJAMINAN Ngadhepi Urip sawise Holocaust

Photographer Martin Schoeller wis njupuk potret-potret sing isih slamet saka kekejaman Perang Dunia II. Nalika rong tentara Rusia teka ing kamp konsentrasi Auschwitz

Waca liyane

Kewan Kewan | Photographer Tahun | Pemenang pilihan wong Lumix

Stadion Sam Rowley's Station Squabble, nampilake sepasang tikus sing nyemprotake panganan ing stasiun tabung London (gambar Feature), wis dilantik

Waca liyane

Jean-Paul Gaultier

Perancang Prancis Jean-Paul Gaultier, pencipta flamboyant, nuli sujud kanggo menehi tandha 50 taun ing bisnis kasebut. Iconic Cone Bra Madon didol

Waca liyane

Ray Harryhausen lan Seni Efek Khusus

Tentara kerangka lan dinosaurus mangan wong mung sawetara repetoire Ray Harryhausen babagan efek khusus, sing nambah animasi gerakan mandeg menyang seni sajrone

Waca liyane

Modifikasi Awak: Seni utawa Mutasi?

Modifikasi awak; kelangan, medeni, aneh utawa ayu? Sawetara driji sikil wong bakal mung ngelingake tembung kasebut, nanging praktik kuno iki ora mesthi peteng

Waca liyane

Art Basel: pisang instalasi US $ 120.000 Maurizio Cattelan sing dipangan dening seniman liyane.

Karya gedhung gedhang overripe menyang tembok sing adol rega AS $ 120.000 wis dipangan dening seniman kinerja sing kapisah. Karya seni, kanthi irah-irahan?

Waca liyane

Peter Lindbergh

Fotografer fashion sing dinuga Peter Lindbergh, asring dikonfirmasi kanthi mundhak saka supermodel, tilar donya dina Selasa, tanggal 3 September 2019, ing yuswa 74 taun,

Waca liyane

Seni Api Kembang Api

Ing taun 2008, Cai Guo-Qiang dadi salah sawijining seniman ing saindenging jagad sing duwe luwih saka 35 yuta wong kanthi bebarengan ndeleng karyane sajrone Olimpiade Beijing.

Waca liyane

Nempelake Art ing Artik

Biyen tujuan para produsen produsen ing abad kaping 17, Nusantara Spitsbergen - titik paling ora apik ing donya kanthi layanan udara

Waca liyane

Pira regane Skateboard?

Ing adol seni kontemporer Bonhams, para penyayang skateboard lan kolektor seni padha uga duwe kesempatan kanggo nawarake 131 geladhak skateboard sing adol akhire

Waca liyane

Kain Bir: Kanvas Anyar sing Kaget

Minangka panyuwunan bir kerajinan mundhak ing saindenging jagad, bir golek pencari desain sing bakal mbedakake saka pesainge. Art

Waca liyane

Banksy Jelajahi Fesyen kanthi Pesen

Apa bisa uga ngasilake kerjasama ing antarane loro wong sing misuwur ing Eropa? Stormzy, rapper lan penyanyi Inggris, lan artis-artis sing misuwur ing dalan Banksy, teka

Waca liyane

TOKYO | Kesenian Fashion Meets | Tampilake Pra-Jupuk 2019 Pria Paling Diop's Dior's

Kim Jones, direktur kreatif Dior Men, duwe panemu manawa aturan kasebut kudu dipateni, utamane nalika nerangake menswear. Dheweke sijine iki

Waca liyane

Galeri Seni Konvensional | Menorca | Ibiza | Aspen

Galeri Seni Konvensional Menorca | Ibiza | Aspen

Waca liyane

Ngrénovasi Donya Seni: Artis Visual / Musisi 10 Kontemporer

Dawane tangan manungsa luwih gedhe tinimbang jarak ing antarane mata lan kuping. Dadi ora kaget para seniman, uga

Waca liyane

Astronot Artistik

Sing asring digandhengake karo lapangan STEM, eksplorasi ruangan arang banget dibahas ing alam seni sing padha. Nanging, seni wis sesambungan karo NASA luwih akeh

Waca liyane

LUMA | Taman Lisa lan Kevin Siwoff

LUMA | Ndelok Swara Swara Lisa Park lan Kevin Siwoff

Waca liyane