BUZZ

BUZZ

BREAKING NEWS




BREAKING NEWS

Lampu Cahya, Gaya Hidup Apik

Kelip-kelip lan semburan warna sing rumit banget yaiku nalika lelungan ing dalan-dalan sing peteng banget. Lampu neon sing padhang iki nelpon, lan […]

NYC Art Studio gadhahanipun Julie Mehretu

A Sneak Peek menyang Studi Artis NYC

Akeh wong, studio seniman katon minangka ruang pribadi misteri lan kreatifitas. Asosiasi kasebut asalé saka sejarah studio studio seniman sing misuwur kayata […]

Christo, Artis Sing Ngganti Kutha

Christo Vladimirov Javacheff, seniman global, tiwas tanggal 21 Mei 2020. Christo lair tanggal 13 Juni 1935 ing Gabrovo, Bulgaria lan sinau ing […]

Tanpa judhul, dening Aftab Ahmed

Puter Art Lockdown dadi Murals ing UAE

Kanthi akeh wong ing saindenging jagad sing macet ing njero karusakan amarga disebabake dening pandemik koronavirus, ana sawetara sing wis ngupayakake seni nganti suwe. […]

Lampu Cahya, Gaya Hidup Apik

Kelip-kelip lan semburan warna sing rumit banget yaiku nalika lelungan ing dalan-dalan sing peteng banget. Lampu neon sing padhang iki nelpon, lan

Waca liyane
Jinis jinis seni

Seni Kontemporer vs. Modern: Jinis gaya seni diterangake

Jinis Gaya Seni Seni Kontemporer vs. Seni Modern nerangake manawa nggawe seni saiki angel banget bisa dibukak amarga seni kontemporer bisa uga kalebu

Waca liyane
Aglaya Nikonorova lan bojone, Alexander, minangka "Salome Reni karo Kepala Yohanes Pembaptis."

Pastime saka Rusian Bosen Dadi Fénoména Global

Ing kunci lan sepisanan saka wong liya, wong liya wis ngumbara menyang akeh papan kreatif. Tangerine dadi kembang kembang lan barang-barang rumah tangga liyane berubah.

Waca liyane

Pakaryan Artis Paling Artis 10 sing Dijual ing Lelang

Deleng galeri karya seni sing paling larang ing donya. 1 15 Nopember 2017 Salvador Mundi Leonardo da Vinci adol $ 400 yuta ing Christie ($ 450.3 juta,

Waca liyane

Apa iki ART? Potongan kontroversi 10

Berbagi minangka pangilon sing diadegake ing jagad iki, salah sawijining fungsi seni utamane yaiku kanggo ndeleng luwih cedhak

Waca liyane

Tips nggambar: 5 tips kanggo nambah gambar sampeyan saiki

Tips nggambar: 5 tips kanggo nambah gambar saiki Gambar Nggambar bisa tumindak paling gaya ing sejarah manungsa, lan isih, kita pancen nggumun

Waca liyane
NYC Art Studio gadhahanipun Julie Mehretu

A Sneak Peek menyang Studi Artis NYC

Akeh wong, studio seniman katon minangka ruang pribadi misteri lan kreatifitas. Asosiasi kasebut asalé saka sejarah studio studio seniman sing misuwur kayata

Waca liyane
Karya tanpa gelar kanthi Ohtsubo sing nggambarake sayuran ing pigura kothak

Reca Artis Transformasi Nggunakake Woh-wohan lan Sayuran

Artis berbasis Jepang, Kosen Ohtsubo nyelehake ikebana, seni kembang Jepang tradisional. Ohtsubo minangka seniman ikebana sing ora pantes

Waca liyane

Christo, Artis Sing Ngganti Kutha

Christo Vladimirov Javacheff, artis global, tiwas tanggal 21 Mei 2020. Christo lair tanggal 13 Juni 1935 ing Gabrovo, Bulgaria lan sinau ing

Waca liyane
Tanpa judhul, dening Aftab Ahmed

Puter Art Lockdown dadi Murals ing UAE

Kanthi akeh wong ing saindenging jagad sing macet ing njero karusakan amarga disebabake dening pandemik koronavirus, ana sawetara sing wis ngupayakake seni nganti suwe.

Waca liyane

Kutha Art: Tempat Paling Kreatif ing Bumi

Sawetara bisa uga ujar manawa seni sing apik iku mung pakaryan kanggo saben wong. Ing kasunyatan, seni sing gedhe wis muncul nalika komunitas bebarengan kanthi turun-tumurun.

Waca liyane
Mural George Floyd dicet dening artis eme_freethinker

Art ing Ngelingake George Floyd Muncul ing global

Minangka tangi saka George Floyd mati ing tangan polisi polisi Minneapolis, seniman cepet nanggapi karo karya seni, nyoba nyebar

Waca liyane
Jual seni online. 5 Tips kanggo mbantu Sampeyan Tambah Penjualan Digital. kanvas, sikat seni

Nggolek Sade Artis Online Sampeyan? 5 Tips kanggo mbantu Sampeyan Tambah Penjualan Digital

Nggolek Ngedol Art Online? 5 Tips Kanggo mbantu Sampeyan Tambah Jual Digital Langsung menyang pasar digital kanggo para seniman bisa

Waca liyane
"Paper Bag Canyon" lan guwa es Gambar Lanskap dening Erin Sullivan

Photographer Jelajahi Donya Saka apartemene

Erin Sullivan, fotografer sing berpangkalan ing Los Angeles, wis nemokake cara anyar kanggo nyukupi rasa tresna ing njelajah nalika ana ing omah tetep amarga ana.

Waca liyane
wong sing cocog karo badan emas karo swiwi ing tangga abang

Ing Moments Paling Dielingake Met Gala: Ngelingake Acara Fesyen Paling Gedhe Taun iki

Ing tanggal 4 Mei 2020, langkah-langkah Met tetep kosong, ora ana ing babagan gaya fashion taun biasane kanggo para selebriti lan perancang.

Waca liyane
Landscape Railway Warped kanthi Sepur Biru

Landskap Surreal Istanbul lan Amerika

Aydin Buyuktas, seniman efek visual adhedhasar Istanbul, nggunakake fotografi kanggo nggawé ulang donya sing mung bisa ditemoni ing impen, utawa film "Insepsi." Dheweke

Waca liyane
Mural ing Venice, California wong sing ngambung nalika nganggo topeng rai

Artists Street Sacara Global Laras karo Urip karo COVID-19

Akeh-akehe jagad terus golek papan ing papan kanthi asil COVID-19. Nanging, nalika watesan iki diangkat bakal luwih akeh

Waca liyane
Kartun kartun 4 panel wanita nganggo pajamas ungu

Gawe Kaca Anyar: 13 Buku Seni kanggo Casingake Dhiri

Mbok menawa ora ana wektu sing luwih apik kanggo nggarap dhaptar "maca", buku sing paling jelas yaiku cara paling apik kanggo uwal saka siklus warta lan

Waca liyane
loro beruang kutub ing lanskap artik sesambungan karo loro panji abang ing wayah wengi

Referensi Realitas Raw: Photo Press World 2020 Pemenang

Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngowahi narasi crita visual ing skala internasional. Kontes taunan sing nggawa

Waca liyane
Lukisan Galeri Wisata Wisata Online

Revolusi Digital Art World ~ Robot Wisata ing Galeri lan liyane

Nanggepi coronavirus, misale jek kabeh saya mandheg. Amarga jagad seni ora istiméwa, pameran tertutup,

Waca liyane