BUZZ

BUZZ

BREAKING NEWS




BREAKING NEWS

Teddy Bear Window Scavenger Hunt

Teddy Bear Hunt

'Teddy Bear Hunt': Pamburu scavenger kewan sing dibungkus nggawe urip kanggo bocah bosen Teddy bear katon ing endi wae ing dalan-dalan sing digawe kosong dening coronavirus. […]

gambar seni graffiti dinosaurus ilusi 3d

Artworks Telung Dimensi

Artis jalanan Prancis, Scaf nggawe ilusi 3D, ukuran gedhe lan campur tangan kutha. Nyemburake semprotane bisa kaya gaman, irisan artis Perancis nganggo irisan Scaf ing kutha.

Efek Jepang dadi overlay pengaruh Jepang sing nganggo perayaan tradisional Jepang

taxi Driver

Enomoto foto festival ing wilayah lor Jepang, ujar manawa dheweke menehi wawasan babagan Kredit urip lokal: Issui Enomoto Wis luwih saka sepuluh taun, Issui […]

Jean-Paul Gaultier 50 Taun landasan nuduhake desain desain haute couture

Jean-Paul Gaultier

Perancang Prancis Jean-Paul Gaultier, pencipta flamboyant, nuli sujud kanggo menehi tandha 50 taun ing bisnis kasebut. Iconic Cone Bra Madon didol […]

Pahlawan animasi Film Film mandheg mandheg mandhegake Jason lan Argonauts

Ray Harryhausen lan Seni Efek Khusus

Tentara balung lan dinosaurus mangan wong mung sawetara repetoire Ray Harryhausen saka efek khusus, sing nambah animasi gerakan mandheg menyang seni sajrone […]

tato seni modifikasi awak nandhang piercing taring medeni

Modifikasi Awak: Seni utawa Mutasi?

Modifikasi awak; kelangan, medeni, aneh utawa ayu? Sawetara driji sikil wong bakal bisa ngelingake tembung kasebut, nanging praktik kuno iki ora kudu peteng [...]

fotografer fashion Peter Lindbergh foto super model ireng lan putih

Peter Lindbergh

Fotografer fashion sing dinuga Peter Lindbergh, asring dikonfirmasi kanthi mundhak saka supermodel, seda dina Selasa, tanggal 3 September 2019, ing yuswa 74 taun, minangka […]

kembang api seni Cai Guo-Qiang Beijing Olimpiade pambuka upacara kembang pola langit pyroteknik

Seni Api Kembang Api

Ing taun 2008, Cai Guo-Qiang dadi salah sawijining seniman ing saindenging jagad sing duwe luwih saka 35 yuta wong kanthi bebarengan ndeleng karyane sajrone Olimpiade Beijing.

Waca liyane
Artis bunderan artik matahari srengenge surup surya ing Spitsbergen

Nempelake Art ing Artik

Biyen tujuan para produsen produsen ing abad kaping 17, Nusantara Spitsbergen - titik paling ora apik ing donya kanthi layanan udara

Waca liyane
ilustrasi seni dek skateboard Bonhams alternatif seni adol artwork streetwear brand Agung

Pira regane Skateboard?

Ing adol seni kontemporer Bonhams, para penyayang skateboard lan kolektor seni padha uga duwe kesempatan kanggo nawarake 131 geladhak skateboard sing adol akhire

Waca liyane
Bir Kayangan Desain Karpet Shintaro Kago

Kain Bir: Kanvas Anyar sing Kaget

Minangka panyuwunan bir kerajinan mundhak ing saindenging jagad, bir golek pencari desain sing bakal mbedakake saka pesainge. Art

Waca liyane
Festival musik Glastonbury Banksy Stormzy Inggris rapper stab-bukti vest union jack dicucat aktivisisme protes kekerasan rasisme nusup uk

Banksy Jelajahi Fesyen kanthi Pesen

Apa bisa uga ngasilake kerjasama ing antarane loro wong sing misuwur ing Eropa? Stormzy, rapper lan penyanyi Inggris, lan artis-artis sing misuwur ing dalan Banksy, teka

Waca liyane
laser show fashion runway pria dior pra-tiba pria robot raksasa patung Tokyo sandhangan modern modernisistik Jepang pengaruh teknologi metallic

TOKYO | Kesenian Fashion Meets | Tampilake Pra-Jupuk 2019 Pria Paling Diop's Dior's

Kim Jones, direktur kreatif Dior Men, duwe panemu manawa aturan kasebut kudu dipateni, utamane nalika nerangake menswear. Dheweke sijine iki

Waca liyane
Hauser Wirth Garden Gallery pinggir pulau pusat seni Menorca Spanyol tujuan Galeri Seni Konvensional

Galeri Seni Konvensional | Menorca | Ibiza | Aspen

Galeri Seni Konvensional Menorca | Ibiza | Aspen

Waca liyane
musisi kontemporer seni visual seni band jazz ireng lan putih

Ngrénovasi Donya Seni: Artis Visual / Musisi 10 Kontemporer

Dawane tangan manungsa luwih gedhe tinimbang jarak ing antarane mata lan kuping. Dadi ora kaget para seniman, uga

Waca liyane

Astronot Artistik

Sing asring digandhengake karo lapangan STEM, eksplorasi ruangan arang banget dibahas ing alam seni sing padha. Nanging, seni wis sesambungan karo NASA luwih akeh

Waca liyane

LUMA | Taman Lisa lan Kevin Siwoff

LUMA | Ndelok Swara Swara Lisa Park lan Kevin Siwoff

Waca liyane

MUNGKUT | Museum Kraton | 4D Art - Apa iku? Kèndêl ingsun | terus

Campuran teknologi lan sejarah Cina kuno, Museum Istana Beijing nggawa lukisan abad kaping 12 Ing Kali Kali Ing Qingming Festival urip ing

Waca liyane

Kepiye Artworld Nguripake siji saka Anak sing Paling Dihiasi: Anish Kapoor duwe Vantablack

Minangka Anish Kapoor tuku seniman warna kanthi warna, Stuart Semple, nekad 'netepi Anish'. Anish Kapoor minangka salah sawijining seniman sing paling misuwur.

Waca liyane

Proyek 3D | Ndelok Bangsa Paling Dipencet ing Donya

Proyek 3D | Ndelok Bangsa Paling Dipencet ing Donya

Waca liyane

Dicolong, ilang, rusak? Apa sing wis kedadeyan karo Lukisan Paling Mahal ing Donya?

Da Vinci sing pungkasan diarani wis suwene setaun. Ngendi iku wis ora? Nalika Salvador Mundi Leonardo didol luwih saka $ 450 yuta

Waca liyane

Artis Robot Pisanan ing donya

Yen sampeyan wutah, angel mbedakake manawa Ai-Da pancen manungsa utawa robot. Kanthi fitur rai rinci lan sistem lengen robotik,

Waca liyane

Gambar Amazing | Sony World Photography Awards 2019

Gambar Fitur: Gerak Kategori | 2019 Kompetisi terbuka Winner Christy Lee Rogers saka AS, kanggo gambar Harmony. Sadhih menang $ 5,000 (USD). Philippe

Waca liyane

Bebungah Yayasan Fotografi Deutsche Börse 2019

Fitur: Susan Meiselas. Pendhudhuk nonton pantulan ing tilas markas militer Irak ing sanjabane Sulaymaniyah, Irak Lor, 1991 2019 seniman sing ringkes: Laia Abril, Susan Meiselas, Arwed

Waca liyane

Saka Seni Propaganda nganti Realisme sinis | Refleksi saka China Kontemporer

Yue Minjun | Angkatan Bersenjata, 2009 | Gambar liwat Weng Saka Artik Propaganda nganti Realisme sinis Refleksi saka kontemporer China

Waca liyane

Desain Grafis NORTH KOREA | Wawasan sing apik banget kanggo gambar sing DPRK pengin nggambarake kanggo warga lan sawetara pengunjung sing diijini.

Undhangan menyang ulang tahun 55 taun saka DPRK | Koleksi Desain Grafis NORTH KOREA NORTH KOREA: Wawasan sing apik banget ing

Waca liyane

Dansaekhwa 단색화 | Main Khusus Kontemporer Korea

Fitur: Ha Chong Hyun 1972 Dansaekhwa (Korea: 단색화), uga dikenal minangka "Tansaekhwa" nuduhake klompok lukisan ngeculke sing muncul ing lukisan Korea diwiwiti

Waca liyane