BUZZ

BUZZ

BREAKING NEWS




BREAKING NEWS

kembang api seni Cai Guo-Qiang Beijing Olimpiade pambuka upacara kembang pola langit pyroteknik

Seni Api Kembang Api

Ing taun 2008, Cai Guo-Qiang dadi salah sawijining seniman ing saindenging jagad sing duwe luwih saka 35 yuta wong kanthi bebarengan ndeleng karyane sajrone Olimpiade Beijing […]

Artis bunderan artik matahari srengenge surup surya ing Spitsbergen

Nempelake Art ing Artik

Biyèné tujuan sing paling disenengi para produsen ing abad kaping 17, Nusantara Spitsbergen - titik paling apik ing jagad kanthi layanan udara […]

ilustrasi seni dek skateboard Bonhams alternatif seni adol artwork streetwear brand Agung

Pira regane Skateboard?

Ing adol seni kontemporer Bonhams, para penyayang skateboard lan kolektor seni padha uga duwe kesempatan kanggo nawarake 131 geladhak skateboard sing adol pungkasane […]

Bir Kayangan Desain Karpet Shintaro Kago

Kain Bir: Kanvas Anyar sing Kaget

Minangka panyuwunan bir kerajinan mundhak ing saindenging jagad, bir golek pencari desain sing bakal mbedakake saka pesainge. Seni […]

Festival musik Glastonbury Banksy Stormzy Inggris rapper stab-bukti vest union jack dicucat aktivisisme protes kekerasan rasisme nusup uk

Banksy Jelajahi Fesyen kanthi Pesen

Apa bisa uga ngasilake kerjasama ing antarane loro wong sing misuwur ing Eropa? Stormzy, rapper lan penyanyi Inggris, lan Banksy, artis jalanan kondhang, teka […]

Astronot Artistik

Sing asring digandhengake karo lapangan STEM, eksplorasi ruangan arang banget dibahas ing alam seni sing padha. Nanging, seni wis sesambungan karo NASA kanggo luwih akeh […]

Ing awal ana Art.

Lukisan guwa kuna ing Somaliland Tumindake nggawe tandha kanggo komunikasi marang manungsa liya kayadene digambar.

Waca liyane

Pengawal Wadi

Dewa Menshen utawa lawang minangka penjaga gaib lan gapura ing agama rakyat China, digunakake kanggo nglindhungi pengaruh ala utawa kanggo ngundhakake

Waca liyane

AI Digawe Artwork Dijual kanggo $ 432,000 - 40 Times Christie's estimasi

Gambar Fitur: Timoti A. Clary | Gambar Getty | "Edmond de Belamy" didol ing Christie ing New York City, Kamis. "Edmond de Belamy, saka La

Waca liyane

Penjualan sing Shook World Art

Seri Pangeran Koboi diproduksi wiwit taun 1980 nganti 1992, lan isih ditindakake. Koboi dening Richard Pangeran GAMBAR GAMBAR: Richard Pangeran (B. 1949) | Tanpa Gelar (Koboi) | ektacolor

Waca liyane

CRYPTO ART

Sawetara taun kepungkur buzz sauntara kedadeyan Cryptocurrency lan Blockchain tuwuh kanthi eksponensial lan meres dadi akeh aspek gesang kita. Iku

Waca liyane

Apa iki ART? Potongan kontroversi 10

Berbagi minangka pangilon sing diadegake ing jagad iki, salah sawijining fungsi seni utamane yaiku kanggo ndeleng luwih cedhak

Waca liyane

Pembeli Tionghoa kanthi Dramatik Ngganti Donya Seni

Mangkene apa sing dituku.

Waca liyane

Gambar Amazing | Sony World Photography Awards 2018

Pemenang saka Kompetisi Terbuka Anugerah Fotografi Dunia Dunia 2018. Potret Emile Britain ing Emile sing dipilih paling apik ing Portraiture

Waca liyane

Pakaryan Artis Paling Artis 10 sing Dijual ing Lelang

Waca galeri lukisan sing larang ing donya. 1 15 November 2017 Salvador Mundi, Leonardo da Vinci didol $ 400 yuta kanthi rega Christie ($ 450.3 juta,

Waca liyane

SHANGHAI | Minhang | Museum Seni Ink

Museum Seni Baolong didhukung dening kolektor Xu Jiankang. Musium ing Shanghai terus pungkasan ing taun pungkasan kanthi Museum Baolong Art anyar ing

Waca liyane

CHINA | Museum Fotografi Kontemporer Kaping pisanan

Gegayuh minangka papan budaya kanggo warga lokal lan peneliti akademik internasional, Museum Fotografi Lianzhou bakal dadi institusi sing kapisan

Waca liyane

Rekam Lelang Kanggo Seni. Lukisan Da Vinci Nupuk $ 450.3 Million.

Salvator Mundi, lukisan Leonardo da Vinci sing dawa saka Yesus Kristus sing diwenehake dening Raja Louis XII saka Prancis luwih saka 500 taun kepungkur, wis adol

Waca liyane

BERLIN | Art Street & Graffiti | Museum kanggo Seni Kontemporer Urban

Ing dem-pies Pin-up-Girl neben den weißen Engeln auf schwarzem Grund und den knallbunten abstrakten Formen, die zur

Waca liyane

Karya Max Beckmann ngrusak cathetan lelang kanggo seni ekspresionis Jerman.

Ditampilake minangka "Guernica of Expressionism," lukisan anti-Nazi "Neraka Burung" dening Max Beckmann, dilelang luwih saka 40 yuta Euros ing Christie - sing anyar

Waca liyane