Kalayan Sampeyan | Vorden Art
2017 | Denmark

Awan Roh | Xiaojing Yan | 2016 | Kanada

Ing genre seni visual nggambarake lan nggolongake gaya kepiye subyek sawijining karya seni sing digambarake utawa dibentuk.

Nanging, tembung "Genre" minangka definisi kanggo gaya lan ora "Medium" (bahan) sing digunakake.

Mula, umpamane ukiran medium, lan dudu mung lukisan, bisa dadi abstrak, kiasan, seni beton lan saliyane jinis kasebut.

cathetan

Amarga sawetara genre duwe karakteristik sing tumpang tindih karo genre liyane iku cukup kanggo njlèntrèhaké siji karya seni kanthi luwih saka siji genre.

Nanging, sawetara genre ora kudu dipilih bebarengan karo karya seni siji, amarga padha mbantah.

Sawetara conto kanggo pirang-pirang genre sing dipilih kanggo siji karya seni bisa uga ...

  • Ekspresi Abstrak lan Ekspresi Abstrak
  • Realisme lan Figuratif

Sawetara conto genre sing ora kudu dipilih kanggo nggolongake siji karya seni, amarga bakal mbantah ...

  • Abstrak lan Figuratif
  • Abstrak lan Kubisme
  • Abstrak lan Konsep
  • Surrealisme lan Realisme
  • Fantastic lan Figurative

Sawetara conto kanggo genre sing ora ana dikategorikaké bebarengan karo jinis liyane ...

  • Konsep
  • Beton
  • pop
  • Minimalism




Ing genre seni visual nggambarake lan nggolongake gaya kepiye subyek sawijining karya seni sing digambarake utawa dibentuk.

Nanging, tembung "Genre" minangka definisi kanggo gaya lan ora "Medium" (bahan) sing digunakake.

Mula, umpamane ukiran medium, lan dudu mung lukisan, bisa dadi abstrak, kiasan, seni beton lan saliyane jinis kasebut.

Kalayan Sampeyan | Vorden Art | 2017 | Denmark

cathetan

Amarga sawetara genre duwe karakteristik sing tumpang tindih karo genre liyane iku cukup kanggo njlèntrèhaké siji karya seni kanthi luwih saka siji genre.

Nanging, sawetara genre ora kudu dipilih bebarengan karo karya seni siji, amarga padha mbantah.

Sawetara conto kanggo pirang-pirang genre sing dipilih kanggo siji karya seni bisa uga ...

  • Ekspresi Abstrak lan Ekspresi Abstrak
  • Realisme lan Figuratif

Sawetara conto genre sing ora kudu dipilih kanggo nggolongake siji karya seni, amarga bakal mbantah ...

  • Abstrak lan Figuratif
  • Abstrak lan Kubisme
  • Abstrak lan Konsep
  • Surrealisme lan Realisme
  • Fantastic lan Figurative

Sawetara conto kanggo genre sing ora ana dikategorikaké bebarengan karo jinis liyane ...

  • Konsep
  • Beton
  • pop
  • Minimalism