Kalayan Sampeyan | Vorden Art
2017 | Denmark

Awan Roh | Xiaojing Yan | 2016 | Kanada

Ing genre seni visual nggambarake lan nggolongake gaya kepiye subyek sawijining karya seni sing digambarake utawa dibentuk.

Nanging, tembung "Genre" minangka definisi kanggo gaya lan ora "Medium" (bahan) sing digunakake.

Mula, umpamane ukiran medium, lan dudu mung lukisan, bisa dadi abstrak, kiasan, seni beton lan saliyane ing genre.

Cathetan

Amarga sawetara genre duwe karakteristik sing tumpang tindih karo genre liyane iku cukup kanggo njlèntrèhaké siji karya seni kanthi ndhuwe luwih saka siji genre.

Nanging, sawetara genre ora isa dipilih bebarengan digawe siji karya seni, amarga padha mbantah.

Sawetara conto kanggo pirang-pirang genre sing dipilih kanggo siji karya seni bisa uga ...

  • Abstrak lan Ekspresionisme Abstrak
  • Realisme lan Figuratif

Sawetara conto genre sing ora isa dipilih kanggo nggolongake siji karya seni, amarga bakal mbantah ...

  • Abstrak lan Figuratif
  • Abstrak lan Kubisme
  • Abstrak lan Konseptual
  • Surrealisme lan Realisme
  • Fantastis lan Figuratif

Sawetara conto kanggo genre mandiri sing kudune ora dikategorikaké bebarengan karo genre liyane ...

  • Konseptual
  • Concrete
  • Pop
  • Minimalisme

Ing genre seni visual nggambarake lan nggolongake gaya kepiye subyek sawijining karya seni sing digambarake utawa dibentuk.

Nanging, tembung "Genre" minangka definisi kanggo gaya lan ora "Medium" (bahan) sing digunakake.

Mula, umpamane ukiran medium, lan dudu mung lukisan, bisa dadi abstrak, kiasan, seni beton lan saliyane ing genre.

Kalayan Sampeyan | Vorden Art | 2017 | Denmark

Cathetan

Amarga sawetara genre duwe karakteristik sing tumpang tindih karo genre liyane iku cukup kanggo njlèntrèhaké siji karya seni kanthi ndhuwe luwih saka siji genre.

Nanging, sawetara genre ora isa dipilih bebarengan digawe siji karya seni, amarga padha mbantah.

Sawetara conto kanggo pirang-pirang genre sing dipilih kanggo siji karya seni bisa uga ...

  • Abstrak lan Ekspresionisme Abstrak
  • Realisme lan Figuratif

Sawetara conto genre sing ora isa dipilih kanggo nggolongake siji karya seni, amarga bakal mbantah ...

  • Abstrak lan Figuratif
  • Abstrak lan Kubisme
  • Abstrak lan Konseptual
  • Surrealisme lan Realisme
  • Fantastis lan Figuratif

Sawetara conto kanggo genre mandiri sing kudune ora dikategorikaké bebarengan karo genre liyane ...

  • Konseptual
  • Concrete
  • Pop
  • Minimalisme