GRUP

GRUP

ARTWORLD
  • Public Group
  • ARTMO, Berlin, Hamburg, Hong Kong, London, Melbourne, New York, Paris, Shanghai, Singapore
  • seni, desain, warta
Artis PurestrangeWonderfulful's
  • Public Group
  • Genre Art, Artis, Pameran, Museum
  • ARTMO, Hong Kong, London, New York, Paris
  • Seni Kc.
Pemasaran Seni Online
  • Public Group
  • Artis, Anggota
  • ARTMO, Liyane

  • Pemasaran Seni Online minangka langkah penting kanggo promosi lan adol seni sampeyan kanthi online. Tujuane supaya sampeyan bisa ndeleng calon pembeli lan ngowahi minat dadi sales.

    Ing klompok iki, sampeyan diajak ngobrol babagan konsep Pemasaran Seni, utamane sing lagi dikerjakake ARTMO. Kirimake pitakon, pengalaman lan artikel lan tetep dianyari.

    Klompok iki moderat, mula tulung topik kasebut lan gunakake basa Inggris minangka basa umum.

Kabeh artis diparengake
  • Public Group
  • Media apa wae
Pameran London
  • Public Group
  • Pameran
  • London
  • Rapat kanggo ngunjungi pameran ing London.
Artis kontemporer
  • Public Group
  • Genre Art, Artis, Pameran, Galeri, Anggota
  • Genre Art, ARTMO
  • Seni kontemporer minangka seni saiki. diprodhuksi ing paruh kapindho abad kaping 20 utawa ing abad kaping 21. Artis kontemporer makarya ing jagad sing akeh pengaruh kanthi budaya, budaya, lan teknologi kanthi global. Seni kasebut minangka gabungan material, metode, konsep, lan subjek sing dinamis sing terus nantang watesan sing wis diwiwiti ing abad kaping-20. Seni kontemporer sing beda-beda lan eklektik dibedakake amarga ora ana seragam, prinsip pangaturan, ideologi, utawa "-isme". Seni kontemporer minangka bagean saka dialog budaya sing gegayutan karo kerangka kontekstual sing luwih gedhe kayata identitas pribadi lan budaya, kulawarga, komunitas, lan kebangsaan.
Seni Mindfull
  • Public Group
  • kabeh olèh
Pameran Hamburg
  • Public Group
  • Pameran
  • hamburg
  • Rapat kanggo ngunjungi pameran ing Hamburg.
Digital Art
  • Public Group
  • Genre Art, Artis, Anggota
  • Art Genre
  • Klompok kanggo seniman digital
Pop-seni
  • Public Group
  • Seniman
  • Genre Art, ARTMO
  • Kanggo kabeh perkara pop-art.