GRATIS

GRATIS

Clear

Kirim JAPAN Modern / ESE ART

  • Public Group
  • Nggoleki jaringan karo wong liya sing wis kerja babagan budaya Jepang utawa dadi / urip / nggoleki babagan Jepang. Nggolek njaba njaba seniman lensa hegemonik sing dikarepake.

Kirim JAPAN Modern / ESE ART

  • Public Group
  • Nggoleki jaringan karo wong liya sing wis kerja babagan budaya Jepang utawa dadi / urip / nggoleki babagan Jepang. Nggolek njaba njaba seniman lensa hegemonik sing dikarepake.

ARTMO Lisbon

  • Public Group
  • Kita mindhah kantor pembangunan web menyang Lisbon. Banget macem; kita ngarepake banget maju ing kutha sing apik iki.

Pop-seni

  • Public Group
  • Kanggo kabeh perkara pop-art.

Companionisten

  • Pribadi Group
  • Kanggo para investor lan sapa wae sing kepengin weruh kita liwat Companionisto. Iki minangka klompok pribadi [Mung anggota sing bisa ndeleng kiriman]

Donyane reca

  • Public Group
  • Artis, kolektor, galeri lan kabeh penggemar saka genre iki kanggo promosi, ijol-ijolan tampilan, sinau prekara sadurunge

TUBES lan TAG

  • Public Group
  • Majalah pelukis TUBES uga nerbitake TAG - Iki akronim kanggo Galeri Artis Tubes. Artis sing dadi anggota grup bisa dipilih kanggo fitur ing majalah utama TUBES lan / utawa masalah TAG. Ora ana biaya utawa dhuwit sing dijaluk utawa dibutuhake kanggo ditampilake ing publikasi kasebut. Majalah TUBES bubar gabung karo perusahaan sing digandhengake karo World Art Exhibitions Limited. Tubes / TAG bakal nulis lan ngasilake kanggo katalog WAE - Lan bakal diwakili dening Galeri Stand [kanggo pameran lan Artis Tubes sing dipilih) 'Pusat Pusat' lan pameran ing Inggris, Eropa lan AS: pindhah menyang worldartexhibitions.co.uk kanggo liyane rincian utawa painterstubes.com

Artis wanita

  • Public Group
  • Artis wanita saiki dina sing digunakake ing media; kemungkinan gaweyan gabungan. Nggawe dhaptar klompok kanggo solusi karo masalah seni kayata transportasi karya kanggo nuduhake, nggawe pameran bebarengan, milih tema khusus kanggo karya feminin.

Galerie de Ploegh

  • Pribadi Group
  • anggota Galeri de Ploegh, Amersfoort, NL

Seni Alam

  • Public Group
  • Gabung yen sampeyan seneng njupuk alam, alas ing mujur lan cedhak. Artis lan tukang foto inspirasi dening alam, tanduran lan kewan kewan nuduhake karya seni lan tautan ing grup iki.