HOME

HOME

Algunas narik kawigaten karo aku
Óleo 20x20
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Koleksi cat banyu digawe ing taun 2019.
Kanggo kabeh warta, aku ngajak sampeyan situs web:
http://www.karinaplachetka.de
Matur nuwun!
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
The Yard - Gouache ing kertas cat banyu. Nyuda A2. Pentinge papan kosong.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Aku seneng banget melu ing platform seni dunia iki; mesthi nuduhake lukisan ing situs iki.
Dadi pelukis aku ngrasakake katresnan, katentreman lan karukunan ing alam Pendhaftaran.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Kartel (Cartel) lisan ora ana 48
Tabung Groove (tabung elektronik Sovtec- elektronik) lan teks ing papan busa lan kayu

Ora yakin carane aku entuk. Nanging aku seneng karo tampilan kasebut. Dheweke mlebu ing kothak Soviet kanthi teks Soviet. (Waca liyane) Apa sing dikandhakake, Soviet? Sampeyan tegese Rusia. Ora, bolam iki asale saka jaman Soviet; dheweke iku sing bisa diarani Vintage. 'когда Восток был еще.'
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Ing jumlah sing padha, lan sampeyan bakal entuk apa-apa coses sing ora ana
Oli 20x20
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT (Online YORK)
Eksperimen ONLINE - saiki wis dibukak kanggo umum
Pameran Julio OSORIO - saka 1 / 11 / 2019 nganti 30 / 11 / 2019 - online NEW YORK
'Galloping (Cat N ° 6109)' - Julio OSORIO - 2016
Akrilik ing kanvas - H 30 XB 40 (Waca liyane) cm
Rega Pick-Up: 1070
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/galloping-cat-n-6109
Ngunjungi pameran online: https://www.galerieludwigtrossaert.com/2019-osorio
Luwih akeh karya seni dening seniman iki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/julio-cesar-osorio
Katalog : https://www.galerieludwigtrossaert.com/bib-osorio-julio
Tindakake kita ing facebook: https://www.facebook.com/groups/1633170226957892/
Tindakake kita ing LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/galerieludwigtrossaert/
Tindakake kita ing Twitter: https://twitter.com/ludwigtrossaert
Tindakake kita ing Instagram: https://www.instagram.com/trossaert
Tindakake kita ArtMO: https://artmo.com/user/galerieludwigtrossaert/
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT (online LONDON)
Eksperimen ONLINE - saiki wis dibukak kanggo umum
Pameran Johann NUSSBAECHER - saka 01 / 11 / 2019 nganti 30 / 11 / 2019 - online LONDON
'Nggawe 117 varnish (Cat N ° 6457)' - Johann NUSSBAECHER - 2002
Minyak ing Panel - H 140 XB (Waca liyane) 100 cm
Rega Pick-Up: 18630
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/working-in-varnish-117-cat-n-6457
Ngunjungi pameran online: https://www.galerieludwigtrossaert.com/2019-nussbaecher
Luwih akeh karya seni dening seniman iki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/johann-nussbaecher
Katalog : https://www.galerieludwigtrossaert.com/bib-nussbaecher-johann
Tindakake kita ing facebook: https://www.facebook.com/groups/1633170226957892/
Tindakake kita ing LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/galerieludwigtrossaert/
Tindakake kita ing Twitter: https://twitter.com/ludwigtrossaert
Tindakake kita ing Instagram: https://www.instagram.com/trossaert
Tindakake kita ArtMO: https://artmo.com/user/galerieludwigtrossaert/
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.

Deleng LAGI ...