AHLI | SIGN-UP

ANGGOTA
Sign-Up

Isi kabeh lapangan (dibutuhake)
Tampilake kebijakan privasi

Uni Eropa wis ngeset 16 standar Eropa kanggo layanan online.
[Tanggal lair sampeyan yaiku umum ora katon. Mung Adhi lan Tim ARTMO bisa ndeleng.]

Negara liya bisa uga duwe hukum sing beda, kayata AS sing umur minimal 13 saiki wis ditampa.
Nanging, miturut ukum Uni Eropa, kita wis ngeset umur minimal menyang 16.

Yen sampeyan manggon ing negara sing diwenehi umur luwih enom, yaiku 13, 14 utawa 15,
banjur kirim email menyang
hello@artmo.com
lan kita bakal mriksa panjalukan dhaptar sampeyan lan yen ana persetujuan kanthi manual.