KOMUNITAS PENTING & KONSITEN

KOMUNITAS PENTING & KONSITEN

The 25 tanggal Mei 2018 | Ukara kasebut bener nganti bisa luwih diweruhi. Istilah lan kahanan kita kasedhiya ing Inggris mung.

ARTMO [Domain: artmo.com]

Kita duwe macem-macem jinis profil pangguna: Anggota, Artis, Galeri lan Universitas. Istilah USER ing Sarat & Ketentuan kita nuduhake kabeh jinis profil.

1.1 Apa Katemtuan iki?

Sarat lan Ketentuan iki (bebarengan karo kabijakan sing diarani ing njero) ngandhani informasi babagan ARTMO Platform Seni Online.


1.2 Sapa sing nglakokake ARTMO situs web lan kepiye cara ngubungi?

The ARTMO situs web dilakokno dening ...

ARTMO GmbH, Mittelweg 151, 20148 Hamburg, GERMANY
USTiD: DE313988628 | HRB 147953

Kajaba iku ARTMO Shanghai mung subkontrak kanggo pangembangan web mung. Dasar operasional, kalebu prosedur toko online lan pangolahan pembayaran ditangani ARTMO Jerman.

Shanghai ARTMO Budaya Komunikasi Co Ltd.
9F Bangunan Cina Luar Negeri, 129 Yan'an West Road, Jing'an, 200040 Shanghai, China
Reg. Ora. 06000002201708230005

Kegiatan utama minangka platform hiburan seni kalebu kegiatan sosial lan pasar seni online sing nawakake vendor bebas kanggo nerbitake lan adol Artworks.

Yen sampeyan duwe pitakon, keprihatinan utawa keluhan, sampeyan bisa ngirim email ARTMO ing hello@artmo.com, gunakake kaca 'Hubungi kita' situs web utawa tulis kanggo salah sawijining alamat perusahaan ing ndhuwur. Sanalika nampa keluhan, bakal ditindakake kanggo mbenerake masalah kasebut. Yen sampeyan ngubungi ARTMO dening kirim utawa email kita bakal reply liwat email. Yen sampeyan ngubungi ARTMO kanthi telpon, kita bakal ngarahake supaya bisa langsung ngatasi masalah kasebut. Yen kita butuh wektu sing cukup kanggo mrikso, sampeyan bakal ngerti.


1.3 Apa definisi sing bakal digunakake ing Ketentuan kasebut?

Enteni wektu kanggo ngenalake ekspresi ing ngisor iki, sing bakal digunakake ing dokumen iki kaya sing diterangno ing ngisor iki:

  • Situs / Situs Web / Platform: The ARTMO situs web, sing di-host ing artmo.com, lan kabeh subdomain lan subdirektori ana.
  • Pangguna: Sapa wae sing wis nggawe profil sosial. Ana telung jinis profil sing beda: Anggota, Artis, Galeri utawa Universitas. Kanggo kabeh jinis profil kasebut diarani 'pangguna'.
  • Konten: Sembarang teks utawa imajinasi sing disedhiyakake lan dadi tuan rumah ing Situs kasebut.

1.4 Sapa sing ditrapake Katentuan kasebut?

Katemtuan kasebut dadi persetujuan antarane sampeyan lan ARTMO UG. Kanthi nggunakake situs web iki, nampilake Profes Sosial kanggo sesambungan karo pangguna liyane lan ngirim konten sing sampeyan setuju bakal selaras karo Katentuan kasebut.

ARTMO ora langsung melu interaksi ing antarane anggota.


1.5 Apa ana kabijakan utawa istilah sing kudu dakwaca?

Ya; sampeyan kudu maca kanthi ati lan ngerti babagan ...

Wigati dimangerteni manawa panggunaan umum situs iki minangka pangguna sing ditambah karo ARTMOKatentuan Pangginaan supados langkung. ARTMO nduweni hak kanggo ngganti Katentuan kasebut utawa kabijakan situs liya, sawayah-wayah priksa asring kanggo mesthekake sampeyan ngerti babagan pangowahan. Yen sampeyan ora setuju kabeh istilah ing ngisor iki, sampeyan ora kudu nggunakake situs iki.


1.6 Miturut hukum, katemtuan kasebut diatur?

Katentuan kasebut diatur dening hukum Jerman lan sampeyan setuju kanggo ngirim hak ukum eksklusif pengadilan Jerman babagan hubungane karo sampeyan ARTMO. Sampeyan tanggung jawab kanggo tundhuk kabeh hukum sing aplikasi kanggo tumindak online lan konten sing bisa ditampa ing lokalitas sing sampeyan lakoni.

2.1 Apa umur minimal sing diidini pangguna kanggo panggunaan lan nggunakake ARTMO?

Uni Eropa wis mutusake kanggo nggawe 16 standar sudhut EU kanggo layanan online.

Negara liya bisa uga duwe hukum sing beda, kayata AS sing umur minimal 13 saiki wis ditampa. Nanging, miturut ukum Uni Eropa, kita wis ngeset umur minimal menyang 16.

Yen sampeyan manggon ing negara sing wis umure luwih enom, yaiku 13, 14 utawa 15, banjur kirim email menyang kita hello@artmo.com lan kita bakal mriksa panjalukan dhaptar sampeyan lan yen ana persetujuan kanthi manual.


2.2 Apa watesan sing ditrapake kanggo Konten sing daklanjakake ARTMO situs web?

Sampeyan ngakoni lan setuju manawa sampeyan tanggung jawab kabeh kanggo konten sing sampeyan upload ARTMO.

Sampeyan ora bisa nerbitake materi sing nglanggar, ora cocog utawa nglanggar paten pihak katelu, hak cipta, merek dagang, rahasia perdagangan, hak moral utawa hak properti intelektual liyane, utawa hak publisitas utawa privasi, utawa nyebabake pelanggaran hukum utawa peraturan sing ditrapake.

ARTMO nduweni hak kanggo mbusak konten wae saka situs web sawayah-wayah kanthi hak mutusake.


2.3 Kepiye lan kapan ARTMO diijini nggunakake kontenku?

Kanthi ndhaptar lan dadi pangguna lan nerbitake Konten sing sampeyan wenehi ARTMO hak ing saindenging jagad, non-eksklusif, bebas royalti, lisensi sing bisa dikandhani, ndeleng, ndeleng, nggunakake, salinan, pembaharuan, distribusi, nampilake publik, nindakake publik lan ngirim konten liwat kabeh ARTMO saluran online (kalebu Situs, Platform lan situs lan platform pihak katelu) ing media apa wae sing saiki durung dikenal. Hak lan lisensi iki mung kanggo ngaktifake ARTMO nggunakake konten sampeyan kanggo promosi promosi ARTMO platform.

ARTMO ora ngaku, lan bisa uga ora nglanggar, hak kepemilikan ing Konten sampeyan.

3.1 Apa ana biaya sing dibukak ARTMO akun?

Ora! ARTMO gratis.

4.1 Apa kahanan sing bakal ditindakake perjanjian iki?

ARTMO bisa, kanthi mutusake, mungkasi persetujuan iki, akses menyang Situs utawa Platform tanpa ana kabar kanggo sampeyan. Sasampunipun mungkasi, kabeh hak lan kewajiban bakal dipateni liyane saka hak lan kewajiban kasebut sing perlu kanggo ngolah pesenan sing sadurunge wis rampung.


4.2 Kepiye carane mbatalake ARTMO akun?

Sampeyan bisa ngilangi ARTMO Akun kanthi efek langsung.

Pindhah menyang profil sampeyan> Klik ing cogwheel, ing ngisor gambar panutup profil sampeyan> Menyang AKAku> Mbusak Akun

Panganggone situs web 5.1

Ing acara ora ARTMO tanggung jawab kanggo kerusakan apa-apa amarga panggunaan utawa ilang panggunaan, data, utawa bathi, apa tumindak kontrak, teledor utawa tumindak nyiksa liyane, amarga ora ana hubungane, utawa ora bisa nggunakake situs iki. Kita ora njupuk garansi manawa situs iki utawa server sing nyedhiyakake kasedhiya gratis saka virus utawa kewan omo.

Saindhenging ARTMO situs web, sampeyan bisa nemokake link menyang situs web pihak katelu. Wigati dimangerteni ARTMO ora tanggung jawab kanggo kabijakan privasi utawa konten situs pihak katelu.


Data pangguna 5.2

Nganti sejatine data pribadi diwenehake para pangguna ARTMO, data kasebut kudu diduweni ARTMO lan tundhuk kanthi efektif Kebijakan Privasi of ARTMO, Undhang-undhang Data Protection 1998 lan angger-angger utawa peraturan liyane sing ana ing ukum. Yen sampeyan nampa data pribadhi saka pangguna saka Platform, sampeyan bakal netepi kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake, yaiku ARTMO Kebijakan Privasi lan kabeh pandhuan liyane saka ARTMO.


Tanggung Jawab 5.3

ARTMO minangka platform hiburan seni online kalebu kegiatan sosial kanggo anggota lan toko vendor.

Situs lan Platform diwenehake kanthi dhasar "kaya". ARTMO ora nggawe perwakilan utawa jaminan babar blas sing ana gandhengane karo Situs iki lan Platform kanthi maksimal diidinake hukum.

ARTMO ora bakal tanggung jawab karo kerusakan apa wae kalebu tanpa watesan, langsung, ora langsung, kerugian ora sengaja, punitive lan akibat (kalebu kerugian lan bathi data) sing metu saka Ketentuan iki utawa nggunakake Situs lan Platform, kasedhiya yen ora ana ing Katentuan kasebut bakal ngilangi utawa mbatesi tanggung jawab kanggo tiwas utawa cedera pribadi amarga asil saka teledor, penipuan utawa tanggung jawab liyane sing uga ora dikecualekake utawa diwatesi dening hukum.

Sampeyan kene mbayar rugi ARTMO lan njaga ARTMO lan perusahaan klompok kasebut, para sadean pihak katelu, direktur, pemegang saham lan karyawan ing kabeh wektu kanthi efektif lan tanggung jawab kanthi efektif lan nglawan kabeh tumindak, proses, tuntutan, panjaluk, biaya (kalebu, nanging ora diwatesi, biaya hukum; ARTMO), penghargaan lan kerusakan nanging ana akibat saka pelanggaran utawa kinerja sing ora sampeyan lakoni saka prekara, perwakilan utawa kewajiban sing ana ing Ketentuan iki utawa amarga ana interaksi ing antarane sampeyan lan anggota liyane utawa panggunaan Situs lan Platform sampeyan. .


5.4 Umum

Sarat iki ora nggawe hak sing bisa ditindakake dening sapa wae sing dudu partai kanggo dheweke ing Kontrak (Hak Pihak Ketiga).

Simpen kaya sing diarani kanthi jelas ing Ketentuan kasebut, Ketentuan kasebut ngemot pemahaman lengkap lan lengkap ing antarane pihak lan supersedes kabeh pangaturan lan pangerten sadurunge, manawa ditulis utawa lisan, sing ana gegayutan karo prekara sing kasebut ing Ketentuan kasebut.

Katentuan kasebut ora bakal dianggep dadi kemitraan, usaha sama, kontrak utawa hubungan kerja antara pihak-pihak.

Sarat iki lan kewajiban utawa kewajiban ora kontrak sing njedhul utawa ana gandhengane karo Katentuan kasebut bakal diatur dening hukum Jerman lan pihak-pihak kasebut ngirimake ukum eksklusif pengadilan Jerman.