APLIKASI PONSEL

APLIKASI PONSEL

Cara miwiti ARTMO saka layar ponsel sampeyan

Kanthi 3 langkah-langkah prasaja, sampeyan bakal duwe ARTMO ing layar ponsel sampeyan, kanthi fungsiing kabeh perangkat.
Saiki aplikasi ponsel ora kasedhiya ing Google Play Store utawa ing Apple Store.

Langkah 1

Android
Bukak Browser Chrome
Bukak artmo.com
Klik ing menu ponsel sampeyan
(Titik vertikal 3)


iPhone
Bukak Safari. Browser liyane, kayata Chrome, ora bakal bisa dgunakake.

Bukak artmo.com
Tutul utawa petek tombol Share ing layar bagian ngisor.

Langkah 2

Android
Klik "Add to Home screen"


iPhone
Ing baris lambang bagian ngisor, scroll nganti sampeyan ndeleng lan tutul utawa petek Add to Home Screen.

Langkah 3

Android
Muncul jendhela pop-up iki.
Sampeyan bisa ngganti teks kasebut, bisa uga mung nulis "ARTMO"
Klik "Add"


iPhone
Ing layar sabanjure, pilih jeneng kanggo link ing layar ngarep.
Sampeyan bakal isa ndeleng link supaya sampeyan bisa konfirmasi, uga favicon situs "MO" sing dadi lambang "app" kasebut.

Rampung

Lambang ARTMO bakal muncul ing endi wae kapan ana ruang kosong ing layar ngarep.

Sampeyan bisa pindhah-pindhah kaya icon liyane.

Klik lan ARTMO versi mobile bakal mbukak, kanthi fungsi.

Cathetan

Yen sampeyan adol karya seni ARTMO , banjur sampeyan bakal duwe dashboard. Luwih becik nggunakake dashboard ing desktop utawa laptop. Layar ponsel bisa uga keciliken.