APLIKASI APP

APLIKASI APP

Cara miwiti ARTMO saka ponsel sampeyan layar ngarep

Kanthi langkah-langkah prasaja 3 sampeyan bakal duwe ARTMO ing layar ngarep ponsel sampeyan, kanthi fungsi ing kabeh piranti.
Saiki aplikasi mobile ora kasedhiya ing Google Play Store utawa ing Apple Store.

langkah 1

Android
Bukak Browser Chrome
Open artmo.com
Klik ing menu ponsel sampeyan
(Titik vertikal 3)


iPhone
Bukak Safari. Browser liyane, kayata Chrome, ora bakal bisa ditindakake.

Open artmo.com
Tutul tombol Enggo bareng ing ngisor kaca.

langkah 2

Android
Klik "Tambah menyang layar Ngarep"


iPhone
Ing baris ngisor lambang, gulung nganti sampeyan ndeleng Tambah menyang Layar ngarep banjur tutul iki.

langkah 3

Android
Jendhela pop-up iki katon.
Sampeyan bisa ngganti teks kasebut, bisa uga mung nulis "ARTMO"
Klik ing "Tambah"


iPhone
Ing layar sabanjure, pilih jeneng kanggo link ing layar ngarep.
Sampeyan bakal ndeleng link supaya sampeyan bisa konfirmasi, uga favicon "MO" situs sing dadi lambang "app" kasebut.

Done

The ARTMO lambang bakal katon ing endi wae, ana ruang gratis ing layar ngarep.

Sampeyan bisa nyorong kaya lambang liyane.

Klik ing lan ARTMOVersi mobile bakal mbukak, kanthi fungsi.

cathetan

Yen sampeyan adol karya seni ARTMO, banjur sampeyan bakal duwe dashboard. Luwih becik nggunakake dashboard ing desktop utawa laptop. Layar ponsel bisa uga sithik sithik.