Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge

Deleng maneh

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif kasebut

Deleng maneh

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake

Deleng maneh

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Deleng maneh

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl saka kewan segara sing ana ing bukune Silent Kingdom: A

Deleng maneh

Mercusuar

Seniman omah Finlandia Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N, 7 °

Deleng maneh

Ice Fisher

Ice Fisher Aleksey Kondratyev seri fotografi 2017 Ice Fishers minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift

Deleng maneh

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe kanthi resmi ing Inggris lan

Deleng maneh

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" pancen unik

Deleng maneh

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan narik kawigaten kanthi ajaib lan

Deleng maneh

struktur

Struktur Salah sawijining karya kain paling penting yaiku Suh yaiku judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa

Deleng maneh

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papane manungsa

Deleng maneh

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nuduhake kapentingan Man Ray

Deleng maneh

Web Pengetahuan

Web Katrangan Katrangan yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota yaiku Crossing (2018) kanggo 2018

Deleng maneh

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing crita babagan katresnan

Deleng maneh

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior,

Deleng maneh

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage Damián Ortega's Cosmic Thing, 2002 tanpa keraguan salah sawijining sing paling misuwur

Deleng maneh

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek, Frank Gehry, dadi

Deleng maneh

Memori Kayu

Anggur Kayu Kayu, kelompok klompok bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), yaiku

Deleng maneh

Pedhot Floral

Flora explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji

Deleng maneh

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Moss nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing wiwitan

Deleng maneh

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Oak Forest, 1810 nggambarake

Deleng maneh

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto seniman Ramyond Pettibon sing wani, cerah

Deleng maneh

Art minangka Lanskap

Art minangka Landskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo

Deleng maneh

Kumelun City

Kumelun City

Deleng maneh

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran

Deleng maneh

Pop Budaya Pulsar

Pop Budaya Pulsar Tutup album sing wis dadi budaya populer, desain Peter Seville

Deleng maneh

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar

Deleng maneh

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

Deleng maneh

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four

Deleng maneh

Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia

Deleng maneh

Kurang luwih

Kurang Kasedhiya Pengunjung ndeleng pamasangan dening seniman Jepang Tatsuo Miyajima kanthi judhul "Pati Pati"

Deleng maneh

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe banget nganggo tangan lawas sing kerut

Deleng maneh

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig dianakake

Deleng maneh

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas

Deleng maneh

Bayi

Bayi Bagéyan saka Giger Bar ing Gruyere, Swiss lan saka Museum Giger

Deleng maneh

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iku fitur kerjane

Deleng maneh

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, acara pemotretan kiriman. POTD 20181231 | Fotografi

Deleng maneh

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. POTD 20190102 | Fotografi dening

Deleng maneh

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY,

Deleng maneh

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse,

Deleng maneh

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Deleng maneh

Kalihan Bumi

Rong Kanca David Tycho | Kanada Loro seniman budding sing nyinaoni karya pribumi Kanada

Deleng maneh

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing lagi hammered

Deleng maneh

Kodok 108

Frog 108 Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad 19th kanggo ngatur dheweke

Deleng maneh

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan

Deleng maneh

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo Jerman

Deleng maneh

Plattenbau

Plattenbau

Deleng maneh

Donya Virtual

World Virtual Pengunjung Galeri Saatchi London nggunakake kacathet kasunyatan virtual kanggo njelajah kuno

Deleng maneh

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik Zinkowang sing nggambarake Artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium Emas ing Linyi (China), menyang

Deleng maneh

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Natal Taman Natal

Deleng maneh

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan didhasarake ing New York

Deleng maneh

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel

Deleng maneh

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing diarani

Deleng maneh

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Deleng maneh

John Lennon

John Lennon Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris Saben taun, dalan paling apik

Deleng maneh

Manhattan Piandel

Manhattan Piandel "Manhattanhenge" kaping sawetara ing taun, nalika srengenge srengenge langsung

Deleng maneh

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS.

Deleng maneh

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201

Deleng maneh

Tafsiran Modern

Tafsiran Modern Sawijining pemahat saka Marcus Golter nuduhake pati minangka fotografer selfie

Deleng maneh

Casa Tomada

Deleng maneh

Barbara Kruger

Deleng maneh

Impian Robotik

Deleng maneh

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Deleng maneh

Bayangan

Deleng maneh

Mercusuar

Deleng maneh

Ice Fisher

Deleng maneh

Kebon Swarga

Deleng maneh

Skor Urip kanggo Hardcore

Deleng maneh

Ing Passing

Deleng maneh

struktur

Deleng maneh

Tragedi

Deleng maneh

Nangis Kaca

Deleng maneh

Web Pengetahuan

Deleng maneh

Romance meneng

Deleng maneh

Lukisan Patung

Deleng maneh

Dis-Assemblage

Deleng maneh

Melting Arsitektur

Deleng maneh

Memori Kayu

Deleng maneh

Pedhot Floral

Deleng maneh

Hunches & Bunches

Deleng maneh

Seram Romantik

Deleng maneh

Wave

Deleng maneh

Art minangka Lanskap

Deleng maneh

Kumelun City

Deleng maneh

cahya

Deleng maneh

Pop Budaya Pulsar

Deleng maneh

Iki Omah

Deleng maneh

Skala Sampeyan

Deleng maneh

Proud

Deleng maneh

Kabeh Duwe Kaendahan

Deleng maneh

Kurang luwih

Deleng maneh

Ora Raos

Deleng maneh

Sunrise Swiss

Deleng maneh

Tren Musim Panas

Deleng maneh

Bayi

Deleng maneh

Museum Digital

Deleng maneh

wektu

Deleng maneh

Gotcha

Deleng maneh

Door Audrey

Deleng maneh