GAMBAR DINA IKI

GAMBAR DINA IKI

Artis nggambar seniman, nggambar seniman.

Kaping pisanan, aku pengin sampeyan kabeh ora pegel karo judhul kasebut. Aku ora bisa mikir jeneng sing luwih apik (sederhana) nanging mung lunga

Deleng maneh
Bima Way katon ing Australia. Gambar: Gambar Bill Blair / Getty

Ketua Pengangkat Star Angkat

Kursi Ngangkat Kursi Deleng langit sing apik banget ditangkap ing Charlotte Pass, Australia.

Deleng maneh

Penari Masked

Ndedonga kanggo Damai Donya Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake ing biara, nggawa masarakat Yolmo

Deleng maneh

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing Spanyol. Flysch gantian lapisan endapan lancip lan kasar

Deleng maneh

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin; dijenengi "Muzeul de arta Recenta". Karya seni: "Monolog"

Deleng maneh
Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse

Deleng maneh

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong sing ngliwati tembok kanthi warna berwarna ing kutha Indiaabad. Gambar kanthi warni minangka bagéan saka

Deleng maneh
Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges

Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges

Pelanggaran Paus Sampah Plastik ing Bruges Sajrone Triennial Bruges, komisioner festival Jason Klimoski lan Lesley Chang saka StudioKCA, kerja sama nggawe crita papat

Deleng maneh

Artis nggambar seniman, nggambar seniman.

Deleng maneh
Bima Way katon ing Australia. Gambar: Gambar Bill Blair / Getty

Ketua Pengangkat Star Angkat

Deleng maneh

Penari Masked

Deleng maneh

Antarane Garis

Deleng maneh

Lokasi Mboten umum

Deleng maneh
Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse

Deleng maneh

Sembah marang para Dewa

Deleng maneh
Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges

Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges

Deleng maneh
Wong-wong kumpul menyang pantai minangka watesan watesan ing Inggris

Biro Sosial lan Sunshine ing Inggris

Deleng maneh
pesawat udhara pesawat sing ditetepake ing bandara ing Jerman

Globalisasi Ground

Deleng maneh
Lapangan Tulip ing Holland 2020

Mayuta-yuta Tulip Tanpa Wisatawan

Deleng maneh
wong mlumpat menyang kolam renang ing musim panas ing foto vintaj

Camp Liburan Butlin: Nostalgia Panas Inggris

Deleng maneh
Lukisan cengkorak Bansky ditampilake kanthi latar mburi peteng

Karya Puncak: Entuk Bansky-ed

Deleng maneh
Ora sengaja Wes Anderson

Ora sengaja Wes Anderson

Deleng maneh
skateboarder Tony Hawk ing tanjakan ing ndhuwur akeh

Umur Cukup Mung Nomer: Tony Hawk ing 50 taun

Deleng maneh
bat cat watercolor mabur ngluwihi 4 buruh penjagaan kesehatan sing dibungkus

Watercolors Apokaliptik

Deleng maneh
patung seni ing tengah Gurun Sahara

Fungsi Gurun Aljazair minangka Museum

Deleng maneh
wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Deleng maneh
dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Deleng maneh
Benteng kuno salju salju ing Uzbekistan kanthi warna sing luwih peteng

Kebangkitan Jalan Sutra

Deleng maneh
seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Deleng maneh
Diplo DJing ing ruang tamu nglawan latar mburi ijo

Diplo Terus Pesta

Deleng maneh
overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Deleng maneh
gambar film wanita njupuk gambar patung Paskah ing Chili

Enigma Pulo Paskah

Deleng maneh
Pantai Sydney sajrone jam emas dibanjiri pelayan lan pesiar pantai

Ngrampungake Mentalitas Surf

Deleng maneh
Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Deleng maneh
gambar gambar digital kanthi otomatis ing vas isih urip

Urip Digital

Deleng maneh
3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Deleng maneh
Bangunan neon kanthi suntingan nembak ing Tokyo ing wayah wengi.

Neon Mangsa

Deleng maneh
Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Deleng maneh
kaca crita saka film "Parasite"

Sadurunge "Parasite"

Deleng maneh
telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Deleng maneh
gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Deleng maneh
landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Deleng maneh
Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Deleng maneh
papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Deleng maneh
Seni ilusi gambar graffiti 3D

Gerbang Sinakit Gesang

Deleng maneh
Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman

Makarya Kolaborasi

Deleng maneh
Pamasangan seni cahya sing entheng Katedral Salisbury

Lampu Sarum

Deleng maneh
Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Deleng maneh