GAMBAR DINA IKI

GAMBAR DINA IKI

Penghargaan Fotografer Mamalia Taun 2021: Kewan Liar Inggris ing Lockdown

Foto Daniel Whitby saka Rhinolophidae (dikenal minangka bat tapel jaran sing luwih cilik), wis menang papan pisanan kanggo 'Mammal Photographer of the Year'. Para hakim yaiku

Deleng maneh

Reed Piscean Entuk Hadiah kanggo Kategori Abstrak Alami

Gambar sing dijupuk ing titik kecantikan Stewartry, dadi fotografer Alan Wright sing menang ing Penghargaan fotografi Alam Skotlandia 2020. Jeneng sing cocog

Deleng maneh

Mutiara: Gambar hiu sing nglanggar dadi virus.

Internet dadi rame nalika foto hiu pelanggaran dirilis wulan Agustus 2020. Gambar sing dikenal kanthi jeneng The Pearl, yaiku

Deleng maneh

Badai Kotor

Lampu vulkanik kedadeyan nalika bagean-bagean lebu sing diusir (kalebu kaca, es, lan watu) kerang-kerangan ing genggeman brutal sing ngluwihi jeblugan

Deleng maneh
Stanley Kubrick's sci-fi classic 2001: A Space Odyssey - ditemokake ing wilayah sing adoh saka ara-ara samun ing Utah

Stanley Kubrick's sci-fi classic 2001: A Space Odyssey - ditemokake ing wilayah sing adoh saka ara-ara samun ing Utah

Obyek mistis sing nggambarake tokoh dewan sing ora ana gandhengane karo pengrajin minimalis pungkasan, John McCracken, utawa uga monolit ing sci-fi 'A Space Odyssey' (2001)

Deleng maneh
Tren Musim Panas

Tren Musim Panas

Tren Fashion Musim Panas ketemu seni. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas omah mode Heaven Gaia ing Fashion Cina

Deleng maneh

Patung Paus nyekel Sepur sing nabrak

Foto iki dijupuk sawise kacilakan meh bencana kedadeyan ing wulan November 2020. Sepur wis nembus sawetara blok lan meh

Deleng maneh

Katentreman

Antarane papan sing jarang dakunjungi, papan sing apik iki sing durung dakkerteni papan endi sing bisa dakwujudake kanggo nggawe sing apik tenan

Deleng maneh

Kaendahan Pakistan

Pakistan sejatine minangka hadiah saka Gusti Allah lan sugih banget ing kabeh babagan budaya, panganan, pertanian, ekonomi, mineral, sejarah lan uga

Deleng maneh

Mbukak Telpon. 2021 ~ COVID 19 Nganggo topeng sampeyan.

Kaget, kaget! COVID19. Kaya phantom. Jagad iki nguripake maneh, srengenge katon saben dina, musim salju teka kaya sing dikarepake

Deleng maneh

Penghargaan Fotografer Mamalia Taun 2021: Kewan Liar Inggris ing Lockdown

Deleng maneh

Reed Piscean Entuk Hadiah kanggo Kategori Abstrak Alami

Deleng maneh

Mutiara: Gambar hiu sing nglanggar dadi virus.

Deleng maneh

Badai Kotor

Deleng maneh
Stanley Kubrick's sci-fi classic 2001: A Space Odyssey - ditemokake ing wilayah sing adoh saka ara-ara samun ing Utah

Stanley Kubrick's sci-fi classic 2001: A Space Odyssey - ditemokake ing wilayah sing adoh saka ara-ara samun ing Utah

Deleng maneh
Tren Musim Panas

Tren Musim Panas

Deleng maneh

Patung Paus nyekel Sepur sing nabrak

Deleng maneh

Katentreman

Deleng maneh

Kaendahan Pakistan

Deleng maneh

Mbukak Telpon. 2021 ~ COVID 19 Nganggo topeng sampeyan.

Deleng maneh

icloud iman

Deleng maneh
Manhattan Piandel

Manhattan Piandel

Deleng maneh

Crita Konco Seni (Senjata Reaching)

Deleng maneh

Beda karo Arte Tradizionale ed Arte Contemporanea

Deleng maneh

Artis nggambar seniman, nggambar seniman.

Deleng maneh
Bima Way katon ing Australia. Gambar: Gambar Bill Blair / Getty

Ketua Pengangkat Star Angkat

Deleng maneh

Penari Masked

Deleng maneh

Antarane Garis

Deleng maneh

Lokasi Mboten umum

Deleng maneh
Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse

Deleng maneh

Sembah marang para Dewa

Deleng maneh
Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges

Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges

Deleng maneh
Wong-wong kumpul menyang pantai minangka watesan watesan ing Inggris

Biro Sosial lan Sunshine ing Inggris

Deleng maneh
pesawat udhara pesawat sing ditetepake ing bandara ing Jerman

Globalisasi Ground

Deleng maneh
Lapangan Tulip ing Holland 2020

Mayuta-yuta Tulip Tanpa Wisatawan

Deleng maneh
wong mlumpat menyang kolam renang ing musim panas ing foto vintaj

Camp Liburan Butlin: Nostalgia Panas Inggris

Deleng maneh
Lukisan abrit Bansky ditampilake ing latar mburi peteng

Karya Puncak: Entuk Bansky-ed

Deleng maneh
Ora sengaja Wes Anderson

Ora sengaja Wes Anderson

Deleng maneh
skateboarder Tony Hawk ing tanjakan ing ndhuwur akeh

Umur Cukup Mung Nomer: Tony Hawk ing 50 taun

Deleng maneh
bat cat watercolor mabur ngluwihi 4 buruh penjagaan kesehatan sing dibungkus

Watercolors Apokaliptik

Deleng maneh
patung seni ing tengah Gurun Sahara

Fungsi Gurun Aljazair minangka Museum

Deleng maneh
wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Deleng maneh
dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Deleng maneh
Benteng kuno salju salju ing Uzbekistan kanthi warna sing luwih peteng

Kebangkitan Jalan Sutra

Deleng maneh
Corona Virus Art: Kepiye reaksi para pandemi tumrap pandemi global.

Penyayang-jaman Pandemi

Deleng maneh
Diplo DJing ing ruang tamu nglawan latar mburi ijo

Diplo Terus Pesta

Deleng maneh
overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Deleng maneh
gambar film wanita njupuk gambar patung Paskah ing Chili

Enigma Pulo Paskah

Deleng maneh
Pantai Sydney sajrone jam emas dibanjiri pelayan lan pesiar pantai

Ngrampungake Mentalitas Surf

Deleng maneh
Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Deleng maneh