Ngalihake Gunung

Ngalihake Gunung ... (utawa ora). Gambar minangka potongan kinerja dening Francis Alÿs wiwit taun 2002,

Deleng maneh

Perang Donya

Pangan Perang La Tomatina minangka festival Spanyol sing misuwur lan global, sing dianakake ing kutha Valencian

Deleng maneh

Gergasi Ngaso

Nggawe Giant Kanggo seniman Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan; ing pundi

Deleng maneh

Pemotong es

Pemotong Ais Minangka persiapan kanggo festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin

Deleng maneh

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai yaiku pengeling-eling digawe dening seniman Jepang-Amerika lan

Deleng maneh

tension

Tension Rest Energy minangka video kinerja 4 menit dawa digawe ing taun 1980 dening seniman Marina

Deleng maneh

Payung

Payung, yaiku proyek dening duo artis lingkungan Christo lan Jeanne-Claude ing antarane

Deleng maneh

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Dompet Diamond ing New York, ing

Deleng maneh

Pungkusan Massa Enam

Pungkusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstran saka klompok protes 'darurat darurat'

Deleng maneh

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan pagelaran radikal

Deleng maneh

Digunakake ing Werna

Tambak ing Warna Katharina Grosse minangka seniman Jerman, sing karyané nggunakake

Deleng maneh

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa minangka cat warna-warna

Deleng maneh

Pahargyan Natal

Perayaan Natal Jerman sing misuwur amarga pasar Natal, kaya ing Frankfurt. Saben

Deleng maneh

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening Jepang

Deleng maneh

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, kutha ing North East China, sing saben taun dadi host

Deleng maneh

Ngalihake Gunung

Deleng maneh

Perang Donya

Deleng maneh

Gergasi Ngaso

Deleng maneh

Pemotong es

Deleng maneh

Art kanggo Damai

Deleng maneh

tension

Deleng maneh

Payung

Deleng maneh

Kissing Taun Anyar

Deleng maneh

Pungkusan Massa Enam

Deleng maneh

Power Play

Deleng maneh

Digunakake ing Werna

Deleng maneh

Patung Manungsa

Deleng maneh

Pahargyan Natal

Deleng maneh

Waluh tanpa wates

Deleng maneh

Ice City

Deleng maneh

Proyek Cuaca

Deleng maneh

Papan Liyane

Deleng maneh

Festival Wong Naked

Deleng maneh

Raksasa

Deleng maneh

Absolut Meh Acoustic

Deleng maneh

Mitos lan Legenda

Deleng maneh

Kacilakan gelombang

Deleng maneh

Venice Italia

Deleng maneh

Penggali Sampah India

Deleng maneh

Cardi B

Deleng maneh

Casa Tomada

Deleng maneh

Barbara Kruger

Deleng maneh

Impian Robotik

Deleng maneh

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Deleng maneh

Bayangan

Deleng maneh

Mercusuar

Deleng maneh

Ice Fisher

Deleng maneh

Kebon Swarga

Deleng maneh

Skor Urip kanggo Hardcore

Deleng maneh

Ing Passing

Deleng maneh

struktur

Deleng maneh

Tragedi

Deleng maneh

Nangis Kaca

Deleng maneh

Web Pengetahuan

Deleng maneh

Romance meneng

Deleng maneh