GAMBAR TARI

GAMBAR TARI

Gerbang Sinakit Gesang

Penyakit Gangguan Graffiti sing Gawe Ganggu Misuwur amarga khayalan dicet sing luar biasa.

Deleng maneh

Makarya Kolaborasi

Pakaryan Kolaborasi "Shutterstock (2015)" dening Paul Stephenson, "Nggawe kerjasama", Stephenson ngowahi urip sing isih ana dening seniman abad kaping 19, AE Adamson, kanthi nyelehake

Deleng maneh

Lampu Sarum

Lampu Sarum: Pamasangan seni sing entheng lan swara, Sarum Lights, wis dipasang ing Katedral Salisbury minangka bagean saka ulang tahun ulang taun 800.

Deleng maneh

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing Kongres World World People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia Salvatore Benintende, alias TVBoy, sing nggambarake Leonardo

Deleng maneh

Babagan

Jaran Karo Karo jaran sing disikat lan jamban emas, Maurizio Cattelan saestu dadi provokator ing jagad seni.

Deleng maneh

Burning Man

Manungsa ngobong Saben taun kutha sak wentoro munggah saka ara-ara samun ing Amerika Serikat sisih kulon ing Black Rock City.

Deleng maneh

Ngalihake Gunung

Ngalihake Gunung ... (utawa ora). Gambar kasebut minangka potongan kinerja dening Francis Alÿs saka taun 2002, sing diarani Nalika Iman Ngalih Pegunungan. Moto kanggo potongan kasebut

Deleng maneh

Perang Donya

Pangan Perang La Tomatina minangka festival Spanyol sing misuwur lan global, sing dianakake ing kutha Valencian ing Buñol ing sisih wétan Spanyol.

Deleng maneh

Gergasi Ngaso

Nggawe seniman Giant Kanggo Prancis Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi para raksasa nyembara lan papan kabeh ana.

Deleng maneh

Pemotong es

Pemotong Ais Kanggo nyiapake festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok es sing gedhe.

Deleng maneh

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai iku minangka pengeling-eling digawe saka seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Deleng maneh

tension

Tension Rest Energy minangka video kinerja 4 menit dawa sing digawe ing 1980 dening seniman Marina Abramović lan Ulay.

Deleng maneh

Payung

Umbrellas: Proyek dening duo seni lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

Deleng maneh

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Kuda Intan ing New York, tanggal 31 Desember 1941.

Deleng maneh

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massen Keenam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion tahap mati.

Deleng maneh

Gerbang Sinakit Gesang

Deleng maneh

Makarya Kolaborasi

Deleng maneh

Lampu Sarum

Deleng maneh

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Deleng maneh

Babagan

Deleng maneh

Burning Man

Deleng maneh

Ngalihake Gunung

Deleng maneh

Perang Donya

Deleng maneh

Gergasi Ngaso

Deleng maneh

Pemotong es

Deleng maneh

Art kanggo Damai

Deleng maneh

tension

Deleng maneh

Payung

Deleng maneh

Kissing Taun Anyar

Deleng maneh

Pungkusan Massa Enam

Deleng maneh

Power Play

Deleng maneh

Digunakake ing Werna

Deleng maneh

Patung Manungsa

Deleng maneh

Pahargyan Natal

Deleng maneh

Waluh tanpa wates

Deleng maneh

Ice City

Deleng maneh

Proyek Cuaca

Deleng maneh

Papan Liyane

Deleng maneh

Festival Wong Naked

Deleng maneh

Raksasa

Deleng maneh

Absolut Meh Acoustic

Deleng maneh

Mitos lan Legenda

Deleng maneh

Kacilakan gelombang

Deleng maneh

Venice Italia

Deleng maneh

Penggali Sampah India

Deleng maneh

Cardi B

Deleng maneh

Casa Tomada

Deleng maneh

Barbara Kruger

Deleng maneh

Impian Robotik

Deleng maneh

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Deleng maneh

Bayangan

Deleng maneh

Mercusuar

Deleng maneh

Ice Fisher

Deleng maneh

Kebon Swarga

Deleng maneh

Skor Urip kanggo Hardcore

Deleng maneh