GAMBAR DINA IKI

GAMBAR DINA IKI

gambar gambar digital kanthi otomatis ing vas isih urip

Urip Digital

Life Digital Digital "Eksperimen digital pisanan saya kalebu gambar nggawe gambar urip sing inspirasi dening Monet," ujare artis lan fotografer, TM Glass.

Deleng maneh
3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, AS, Kevin Antle lan staf nggambarake macan.

Deleng maneh
Bangunan neon kanthi suntingan nembak ing Tokyo ing wayah wengi.

Neon Future

Neon Future Fresh ing pemandangan fotografi, Stefano Gardel wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi perspektif sing unik.

Deleng maneh
Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Sèket Puluh Gelar Ing ngisor iki Zero Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngganti narasi crita visual ing skala internasional.

Deleng maneh
kaca crita saka film "Parasite"

Sadurunge "Parasite"

Sadurunge "Parasite" Sadurunge Bong Joon-Ho's Parasite minangka film sing diakoni sacara kritis, plot ciptaan film kasebut mung minangka seri papan tulis.

Deleng maneh
telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah sambel Portela nganakake ing Sapucaí Sambadrome.

Deleng maneh
gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano nyampur fotografi nganggo unsur digital sing gagah, nggawe adegan surreal sing nggambarake

Deleng maneh
landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.

Deleng maneh
pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius

Papan Liyane

Deleng maneh
Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Deleng maneh
Dock promenade buta kapal kapal laut saka impian Royal de Luxe Liverpool

Raksasa

Deleng maneh
peminat akeh sing seneng konser nuduhake pamirsa njerit KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019

Absolut Meh Acoustic

Deleng maneh
Mitos Pratelat Topik lan Legenda Paragraf Desfile de Mitos y Leyendas Medellin Kolombia Karibatan perang ala mistik nggawe kostum topeng

Mitos lan Legenda

Deleng maneh
ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

Deleng maneh
Bangunan pameran seni Venice Biennale kreteg patung Lorenzo Quinn instalasi kanal banyu saluran tangan sing terus nyabrang banyu

Venice Italia

Deleng maneh
instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Deleng maneh
Cardi B 2019 Met Gala Metropolitan Museum of Art Dress maroon bulu kanthi sepur dawa

Cardi B

Deleng maneh
Pamasangan cluster cluster klompok Casa Tomada Giant Ants Rafael Gomezbarros Saatchi Galeri London Kolombia.

Casa Tomada

Deleng maneh
Dheweke duwe pangarep-arep sing wedi marang Barbara Kruger Foto-manipulasi kolase fotografi sing nulis slogan frasa kandel

Barbara Kruger

Deleng maneh
Lapisan gambar idaman intelijen Google ing lapisan idaman AI robot

Impian Robotik

Deleng maneh
Street lukisan lukisan gambar gambar superimposing lapisan modern modern

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Deleng maneh
Kewan Segara Refleksi Penyu foto ireng lan putih Kristen Vizl Silent Kingdom: Donya ing ngisor Gelombang

Bayangan

Deleng maneh
wengi wengi surup srengenge LED lampu garis level laut mundhak instalasi interaktif Lines (57 ° 59 ′ N, 7 ° 16 ′ W) Pekka Niittyvirta Timo Aho

Mercusuar

Deleng maneh
Aleksey Kondratyev 2017 Ice Fishers ndhelikake kali beku Kali Ishim mancing ing North-Central Kazakhstan

Ice Fisher

Deleng maneh
Taman fotografi ireng lan putih ing ngisor dalan wit kebon taman ijo

Kebon Swarga

Deleng maneh
Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore

Deleng maneh
ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Deleng maneh
Seoul Home Kanazawa Beijing nggantungake struktur kain sutra ijo organ omah tradisional Hanok Do Ho Suh

struktur

Deleng maneh
Tragedi Cai Guo-Qiang gambar seni taxidermy macan ditembak kekerasan nglawan kewan alam

Tragedi

Deleng maneh
Gelas Manis Kaca Ray sinematik fotografi ireng lan putih mannequin mripat mascara-dilapisi bulu mata sedih

Nangis Kaca

Deleng maneh
buku-buku kawruh web instalasi seni seni kusut lingkungan atmosfer liyane Crossing 2018 Melbourne Art Fair Chiharu Shiota

Web Pengetahuan

Deleng maneh
film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

Deleng maneh
Loop Piandel 2017 David Altmejd Lukisan Patung ing kanvas

Lukisan Patung

Deleng maneh
Dis-Assemblage Volkswagen Beetle diluncurake digantungake bagean penangguhan eksplosif Damián Ortega Cosmic Thing

Dis-Assemblage

Deleng maneh
Melting Arsitektur Las Vegas bangunan dekonstruksional Lou Ruvo tengah Frank Gehry

Melting Arsitektur

Deleng maneh
patung Anggur klentik saka bangku kayu Qing Dinasti Ai Weiwei perabotan repurposed

Memori Kayu

Deleng maneh
kembang api bledosan kembang api ing ngarep omah China China Kinerja Gelombang Sembilan Elegy: Ledakan Acara pertunjukan kanthi stasiun Cai Guo-Qiang Power

Pedhot Floral

Deleng maneh
Richard Mosse ngilangi teknologi film inframerah militer nggambarake instalasi magenta layung abang lavender fotografi Pegunungan Demokratik Kongo

Hunches & Bunches

Deleng maneh
Lukisan minyak Caspar David Friedrich Abbey Ing Oak Horror Romantis tokoh sing nggawa suasana coffin medeni wit-witan sing mati

Seram Romantik

Deleng maneh
gelombang Surf biru gelombang nggambar teknik ngeruk Untitled (The setengah Half ...), 2013 Raymond Pettibon

Wave

Deleng maneh
seni malang seni jembatan jembar segara laut segara oranye sing cerah dheweke Pambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016

Art minangka Lanskap

Deleng maneh

Kumelun City

Deleng maneh

cahya

Deleng maneh

Pop Budaya Pulsar

Deleng maneh

Iki Omah

Deleng maneh

Skala Sampeyan

Deleng maneh

Proud

Deleng maneh

Kabeh Duwe Kaendahan

Deleng maneh