GAMBAR DINA IKI

GAMBAR DINA IKI

Seni ilusi gambar graffiti 3D

Gerbang Sinakit Gesang

Penyakit Gangguan Graffiti sing Gawe Ganggu Misuwur amarga khayalan dicet sing luar biasa.

Deleng maneh
Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman

Makarya Kolaborasi

Pakaryan Kolaborasi "Shutterstock (2015)" dening Paul Stephenson, "Nggawe kerjasama", Stephenson ngowahi urip sing isih ana dening seniman abad kaping 19, AE Adamson, kanthi nyelehake

Deleng maneh
Pamasangan seni cahya sing entheng Katedral Salisbury

Lampu Sarum

Lampu Sarum: Pamasangan seni sing entheng lan swara, Sarum Lights, wis dipasang ing Katedral Salisbury minangka bagean saka ulang tahun ulang taun 800.

Deleng maneh
Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing Kongres World World People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia Salvatore Benintende, alias TVBoy, sing nggambarake Leonardo

Deleng maneh
instalasi seni joker provokatif nggantungake taxidermy jaran

Babagan

Jaran Karo Karo jaran sing disikat lan jamban emas, Maurizio Cattelan saestu dadi provokator ing jagad seni.

Deleng maneh
Kayu bakar gurita kayu musim panas gedhe kanggo festival musim panas

Burning Man

Manungsa ngobong Saben taun kutha sak wentoro munggah saka ara-ara samun ing Amerika Serikat sisih kulon ing Black Rock City.

Deleng maneh
dune mindhah grup seni pagelaran pagelaran gunung sing kerjane bareng karo Francis Alÿs

Ngalihake Gunung

Ngalihake Gunung ... (utawa ora). Gambar kasebut minangka potongan kinerja dening Francis Alÿs saka taun 2002, sing diarani Nalika Iman Ngalih Pegunungan. Moto kanggo potongan kasebut

Deleng maneh
Pertandingan tomat pangan mbuwang festival jalan ing Spanyol dadi podo abang sing nyenengake

Perang Donya

Pangan Perang La Tomatina minangka festival Spanyol sing misuwur lan global, sing dianakake ing kutha Valencian ing Buñol ing sisih wétan Spanyol.

Deleng maneh