Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

25 tanggal Mei 2018 | Ukara kasebut bener nganti bisa luwih diweruhi.

Kebijakan privasi kita kasedhiya ing basa Inggris mung.

Selaras karo GDPR (Peraturan Perlindungan Data Umum)

Kaping pisanan, deleng ing ngendi sampeyan bisa nemokake setelan privasi:

Mlebu akun, bukak PROFILE >> temokake tombol ing ngisor iki, sing mbukak sub-menu >>

Tombol Owahi OwahiMenyang Akun Kula

Setelan privasi > Milih sapa utawa ing njero ARTMO jaringan bisa ndeleng data, postingan tembok sampeyan, lsp.

Sampeyan bisa milih, sawayah-wayah, mbusak akun kanthi efek langsung. Kita ora bakal nyimpen data lan uga ora bakal disimpen maneh akun sampeyan. Bakal dibusak kabeh kalebu kabeh data lan foto sejarah (nggunakake pambusakan data WordPress sing selaras karo GDPR).

Kita terus ngawasi ARTMO situs supaya bisa ngerteni apa wae pelanggaran data lan serangan ganas lan kasar.


Ing ngarep ngarep kita nggunakake virus lan firewall WORDFENCE.

Contone, yen sampeyan duwe luwih saka enem upaya gagal log, sampeyan bakal diblokir supaya ora mlebu maneh paling ora sak jam.

Nanging, ana akeh rutinitas keamanan sing terus-terusan.


Ing mburi-mburi kita duwe keamanan keamanan rong tingkat liyane:

  • Sembarang data sing diunggah, yaiku pesen sing dikirim, foto sing sampeyan upload utawa apa wae sing bakal disimpen ing server kita scan dening perusahaan host 1 & 1 ing wektu nyata supaya bisa ngenali risiko keamanan.
  • Situs firewall sing dipercaya lan scanner virus SiteLock mlaku ing mburi server.

Data pribadi kalebu informasi sing ana gandhengane karo sampeyan minangka wong sing alami.

Nalika ndhaptar akun sampeyan nyedhiyakake data ing ngisor iki minangka syarat minimal:

  • Alamat email
  • Jeneng
  • sandi
  • Date of Birth (required by law ~ publicly invisible)

Kajaba iku, sampeyan bisa milih duwe informasi sing luwih rinci ing profil sampeyan, kayata jeneng, negara, kutha, pranala akun sosial, teks, foto, lsp.

Kabeh data disimpen ing server kita, sing ana ing Jerman, sing gegandhengan karo akun sampeyan.

Sampeyan bisa ndownload data kegiatan sosial sawayah-wayah.

Sampeyan bisa mbusak akun. Yen nglakoni, kabeh data sing disimpen ing server kita bakal kanthi otomatis dibusak lan mulane ora bisa dibalekake.

Yen sampeyan ngunjungi situs web, sampeyan bisa uga ndeleng pariwara kanthi acak ing macem-macem papan situs.

Kita nggunakake layanan kasebut saka Google AdSense lan Google Analytics.

Panjelasan dhisik, data apa wae sing diproses dening layanan iklan kasebut ora lengkap data pribadi, amarga ora ana data kaya jeneng, alamat email, utawa alamat IP lengkap sing diproses.


Yen sampeyan ora nyetel setelan privasi lan pariwara ing browser sampeyan, browser web sampeyan bisa kanthi otomatis ngirim informasi tartamtu menyang Google. Iki kalebu URL ing ARTMO kaca sing dibukak lan alamat IP sampeyan. Kita bisa uga nyetel cookie ing browser sampeyan utawa maca cookie sing wis ana. Layanan pariwara Google uga nuduhake informasi karo Google, kayata domain ing homepage, URL (halaman lan sub-kaca) sing ngunjungi situs web lan identifikasi unik kanggo pariwara.

Nanging, pelacakan langsung menyang alamat IP sampeyan ora mungkin, dipercaya dening Google, amarga rong digit pungkasan alamat IP sampeyan ora kadaptar dening Google utawa dening kita.

Nanging, titik server paling cedhak, saka ngendi sampeyan ngakses ARTMO, bakal didhaptar dening Google analytics lan ngolah data pangguna kanthi otomatis kanggo ngasilake statistik pangguna kanggo kita, yaiku negara pengunjung situs, kutha, wektu sesi, lsp.

Kanthi rong alat kasebut, kita bisa dadi pengunjung ngawasi live ing situs, nanging, kanthi alamat IP sing ora lengkap. Pramila, kita ora bisa nggawe link utawa mundur menyang sampeyan utawa piranti sampeyan. Kita ora bakal ngerti sapa sing banjur ngunjungi ARTMO utawa sing wis ngeklik iklan.


Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara layanan iklan iki, sampeyan bisa langsung menyang Google. Kita dipercaya, manawa Google karo kabeh setelan app wis tundhuk karo ukum sing ditrapake.