39.Unt Judhul

Shefqet Avdush EminiArnhemWalanda

2012Lukisan akrilik ing kanvas

60 x 80 cm

Artis: Shefqet Avdush Emini 39.Untitled Lukisan akrilik ing kanvas Ukuran: 60cmx80cm Taun: Rega 2012: € 3,500

WOOCS 2.1.9

$ 3,855

1 ing Simpenan

Biography

Shefqet Avdush Emini, sawijining seniman internasional sing diakoni sacara internasional. Dheweke minangka artis seni akademisi sing ngembangake gaya dhewe. 'Tandha' dhewe, sing nggawe dheweke misuwur. Daftar pameran kriya ing museum lan galeri seni ing saindenging jagad. Swedia, Denmark, Turki, Maroko, Mesir, China, Austria, Nederland, Washington DCU, Swiss, Jerman, Italia, Grot Britannia, Spanyol, Portugal, Prancis (Louver) Belgium, Romania, Bulgaria, Makedonia, Slovenia, Kroasia, Serbia, Bosnia, Kosovo, Albania, Brasil, Washington, Kuwait, Slowakia, Polandia, Oman, Rusia, Palestina, Kanada, Algeria, Azerbaijan, India, Tunez. Kejabi, dheweke diundang kanthi rutin kanggo gabung karo symposia seni ing ngendi seniman lokal lan internasional teka kanggo nggawe seni lan inspirasi. Shefqet uga nyambung menyang Akademi Filarski, Akademi swasta ing Walanda sing diadegake dening seniman Marian Filarski, minangka guru kanggo kelas master ing lukisan.

Ina Eskes MA riwayat Sejarah Art

https://mysocialmate.co/u/shefqet_emini

Anggota:

Koleksi Museum permanen ing Guwahati, India 2016
Koleksi Perbandaran permanen ing Beijing, China 2015
Koleksi Perbandaran permanen ing Estrem, Portugal 2014
Koleksi Musieum permanen "Alija Izetbegovic" 2013
Asosiasi pujangga, panulis lan seniman "Pegasi" Albania 2013
Koleksi Museum Seni Modern, Kuwait 2012
Koleksi permanen Museum MAC Brazil 2011
Koleksi permanen Galeri Tetovo, Makedonia 2010
Koleksi permanen Galeri Aiud, Romania 2010
Koleksi permanen Museum Tepecik, Turki 2010
Galeri Galeri Aperon, Istanbul 2010
Galeri Tornby Denmark2010;
RKD minangka saka2003;
Siriard Symbiose Foundation saka 2003;
Pusat seni dhasar tetep metu 2003;
Aida minangka saka 1994
Stichting Kunstcentrum Weert saka ing 2003;
Koleksi seni seni permanen ing Tirana 1999
Asosiasi figuratif Artis saka Kosovo minangka saka1989;
Presiden yayasan 'Zef Kolombi' Ferizaj Kosovo asale saka 1988-1992
Anggota pusat seni yayasan 'Zef Kolombi' Ferizaj Kosovo saka 1982;

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).