Cotage

Slavica MacasevBelgradeSerbia

2020Watercolor ing kertas

33.5 x 24 cm

WOOCS 2.1.9

$ 419

1 ing Simpenan

Aku wis nggambar cat banyu wiwit sekolah dhasar, nanging banjur "urip kedadeyan" lan pirang-pirang taun aku nyingkirake cat, nggawe karir teknik. Nanging impen cenderung kayektenan, mula aku wis mbalik tresna tresnaku sing kawitan. Aku cet utamane cat banyu, aku mung duwe sawetara lukisan minyak ing kanvas. Umume motif lukisanku inspirasi saka alam sing ana ing sekitar kita. Aku wis sinau lan nikmati proses iki suwene pirang-pirang taun saiki lan aku bakal seneng wong liya seneng karo gawanku, kaya lukisan saka sawetara pelukis liyane sing nuwuhake rasa seneng, kepuasan, kabegjan lan inspirasi ing aku. Aku seneng warna lan aku seneng bisa urip kanthi nindakake kekarepanku. Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo kabeh wong kanthi katresnan iki, utamane para penyayang seni sing ndeleng kaendahan kanthi cara sing padha, lan duwe estetika sing padha kaya aku. Aku bakal tetep kepengin nggawe lukisan sing bakal nggawe aku seneng lan bakal menehi pengaruh emosional sing padha karo wong liya.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).