Artis Asing

Russell C BrennanLondonInggris

2018Canvas

Edisi 3 / 5

40 x 30 cm

i pelopor Alien Art ngowahi foto-foto ku (asring nganggo erotis) dadi karya seni kanthi tema Alien. Umume dadi landskap Alien nanging siji iki kalebu Artis Alien ing papan kasebut. Yen seneng ana apa wae, nanging salah sawijining karya sing wis dakkarepake. Iki minangka edisi ltd saka kanvasi 5 lan 2 wis didol. Nate ditandatangani nganggo sertifikat lan murah luwih murah tinimbang galeri

WOOCS 2.1.9

$ 3,375

1 ing Simpenan

Aku artis multi platform nggawe untu ing kabeh seni, kalebu nulis lan musik. (Buku 10 & Rilis musik 300 minangka produsen rekaman lan rilis lagu 50), nalika ngasilake lan nulis lagu kanggo bojoku pop pop dheweke, dheweke njaluk foto sawetara amarga dheweke ora seneng karo sawetara fitur musik. Akeh wong sing nyebutake ikon kasebut. Aku banjur dijaluk nindakake lengen album lan poster dheweke sing koyone nggawe tandha gedhe karo sawetara sing takon apa David Bailey nindakake. Wong mesthi ujar manawa aku njupuk fotografi luwih serius. Aku mikir babagan iki, nanging dakkirim ing piring musik kasebut nanging saben aku njupuk foto sing padha kedadeyan. Aku njupuk sawetara foto kanggo penyanyi liyane lan rampung ing meh kabeh 100 publikasi lan akeh sing ngomong manawa tembakan iki, dikenal minangka Misty Cello wis pengaruh ing fotografer liyane. Nanging isih nolak panggilanku minangka fotografer kanggo musik. Aku terus ngeterake tangan, nanging mung sawetara taun kepungkur aku ngrangkul telpon karo musik njupuk mundur. Iki nyebabake nembak lambang liyane, wektu landmark Shanghai sing pungkasane dipilih kanggo penghargaan Sony. Aku banjur kerja karo pelukis Prancis lan dheweke dadi muse lan aku nate ngrangkul fotografi 100% ing pungkasan nanging miwiti nggawe sawetara karya seni adhedhasar foto sing diklumpukake nalika Bowie tiwas minangka penghormatan (Kita biyasa nuduhake fotografi Manajemen padha lan loro lanang Brixton lan dheweke menehi akeh semangat) Pakaryan iki bakal dadi pusat pameran solo aku karo seni seni 4D liyane lan meksa amplop karo Alien Art lan konsep anyar liyane. Canvases edition terbatas wis adol kanthi cepet, lan cepet mundhak regane ing taun iki lan sadurunge sadurunge buku edisi terbatas foto lan lirik lagu 'Voyeurs Welcome' wis adol ing minggu 2 lan saiki ganti tangan kanggo kaping 15 lagi adol awal rega. (Buku anyar uga caket) dadi sampeyan bisa ngomong yen aku rumangsa seneng nelpon aku lan artis & fotografer pungkasan. Dadi seneng saiki melu komunitas seni & fotografi. Loro foto sing dilampirake ing kene nambahake loro sing dakkandhakake bebarengan karo foto gambar sing luwih anyar kanggo menehi komentar babagan Gerakan Suffragette 100th Anniversary lan Alien Landscape (3 mengko kanggo didol minangka kanvas edisi terbatas).

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).