Arow

Piotr WozniakPrzerąbPoland

2018Wax, cat akrilik, nutup keranjang, papan

70 x 100 cm • dipigura: 76.5 x 106.5 cm

Minangka conto sing ngetrapake Bumi kanggo awake dhewe, kita luwih cedhak ora bali. Apa kita dadi, kanthi cara sing ala, padha karo Gusti Allah kanthi ngirim wewelak marang awake dhewe? Informasi babagan jeblugan pati sing disebabake dening totalitarianisme, cataclysms lan penyakit manungsa sing disebabake dening manungsa yaiku banjir kita liwat media massa, nyebabake kontroversitas sing apik saka sing ora mokal bisa dikandhakake. Utawa bisa uga imposibilitas iki minangka asil kurang saka pitakonan babagan gistol sing ala? Motif vanitas ing karya seni yaiku kanggo ngelingake babagan evanescence lan pati sing ora bisa dielingi. Saiki pemahaman babagan pati wis disederhanakake kanthi bener. Kasedhiyan media intrusive sing mburu bomba ndadékaké kita ora sensitif, kita dadi luwih kuwat kanggo ndeleng tumindak kriminal, pati getih lan mayit. Kanthi digitalisasi sing nggegirisi, sing marshal kita nggunakake algoritma lan mbuwang wates ing antarane nyata lan jagad virtual, yaiku ngrusak bangsa. Panyebaran sawise saka kerumitan saben manungsa sing digabung karo gempa kontemporer saka wewelak, penyakit lan kematian bakal ngukum manungsa.

WOOCS 2.1.9

$ 1,111

1 ing Simpenan

Ana puisi ing saben obyek. Saben majelis nduwe makna internal dhewe. Barang sing dadi
macem-macem donya wis digabung dadi siji lan rapat sing suwene suwek karo crita-crita kasebut.
Tumindak nggawe tumindake minangka lelungan sing bisa ditemokake yen kita ora ngerti apa produk akhir
dadi kaya utawa yen lan ngapa malah ana. Kayane kaya artefact sing ora dingerteni karo peradaban sing lali. Ing
goal yaiku kanggo mbangun wacana sing mlaku ing wates saka kasunyatan lan phantasmagory menyang
jero banget jiwa manungsa.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).