pendakian

Benediktus YuSingapore

2019Akrilik ing print digital, 4D Cinema

49 x 119 cm

Pakaryan iki kalebu tembung pungkasan saka prajurit Taiwan sing ngalami gangguan depresi. Iki minangka dialog antarane psikiater karo pasien lan pemandangan liyane. Pakaryan kasebut nggambarake kepiye jiwa kasebut tekan gerbang swarga menyang alam mandala, ninggalake pikirane lan rasa sakit lan mandheg. Karya digawe dening 4D Cinema kanthi lukisan asli, "Homesick" lan "Percakapan Antarane Langit lan Bumi."

WOOCS 2.1.9

$ 1,182

1 ing Simpenan

Benediktus Yu minangka praktisi seni disiplin lan panaliti sing nyinau filsafat, psikologi, lan prilaku manungsa liwat langka seni kontemporer, interaksi percakapan, teknologi, lan intelijen buatan.

Karya lan riset kasebut wis ditampilake sacara internasional ing London, Kyoto, Tokyo, Berlin, Barcelona, ​​Rovereto, Singapura, lan Taiwan.

Sawetara papan kalebu Marina Bay Sands, Museum Nasional Singapura, Pusat Desain Nasional, Galeri Gajah, lan Fondazione Opera Campana dei Caduti (Italia).

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).