Beavis lan Butthead

Knut HertelBerlinJerman

2019Akrilik ing kanvas

130 x 130 cm

Das neue Gemälde "Beavis and Butthead" ist Campur aus einem abstrakter und figurativer Malerei. Yen sampeyan ora bakal ngrampungake, ora bakal melu interessant - einerseits durch die Szene im Diners, karo Striche / Malerei, lan Vorgang des Malens noch zeigen. Masalah, yen sampeyan bakal milih Onlineportal einstellen möchte, ora ana masalah: sobald man es unter "Abstrakt" einstellt und dazu die Kategorie "Figurativ" activieren möchte, sistem sistem sistem. Aku ora bisa nesu, nanging bakal ngemot Gemälde seine kann. Das finde ich nafsu.

WOOCS 2.1.9

$ 2,133

1 ing Simpenan

Minangka artis (pelukis) saka Berlin kanthi fokus ing Art Art / Konsep, aku ngrampungake topik komunikasi, iklan, konsumsi, busana, identitas, media lan seni.
Kanggo kula, seni dadi kaendahan lan kaendahan - uga mikir lan ide. Art kudu ngematake penampil: kanthi optik lan intelektual.
Lukisanku nggantung ing koleksi pribadi kayata ing New York, Berlin, Cologne, Wina, Oslo, Hamburg, Leipzig lsp.

Aku sinau lukisan lan desain ing Akademi JAK Hamburg (Jerman), Kurikulum adhedhasar prinsip Bauhaus.
Kabeh karya lan informasi luwih bisa ditemokake ing kene: www.superpopboy.com. Ana uga toko kanggo kolektor. Pitakonan kaya liwat email menyang: superpopboy@gmx.de



  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).