Kapal

Mallika SethBangaloreIndia

2020Akrilik ing Panel Kanvas

60 x 60 cm

Lukisan semi-realistis nggambarake tresnaku marang banyu lan alam. Kapal layar prau bergegas anggun kanthi angin ing wayah wengi sing peteng. Banyu kayane dadi siji karo langit nalika cakrawala menenga meneng ing peteng. Ombak alus sing nggegirake prau nalika rembulan muter ndhelik lan nggoleki mega sing nggawe suasana nyata. Alam ing kabeh kaendahan.

WOOCS 2.1.9

$ 667

1 ing Simpenan

Seni minangka wujud ekspresi diri saka seniman.

Seni minangka barang sing digawe sing nyenengake, menehi inspirasi, ndidik utawa nggawe wong ngrasakake sesuatu sing apik, ala utawa ora bisa dingerteni. Kanthi cara kasebut, aku mikir manawa ana karya sing bisa nyebabake emosi - nuwuhake rasa seneng utawa nesu, tangis utawa ngguyu - yaiku seni. Wong sing beda-beda nggambarake seni kanthi macem-macem cara. Contone, wong sing nulis surat katresnan amarga dheweke ora bisa ngungkapake perasaan liwat tutul utawa emosi. Apa seni iki? Utawa potongan musik sing nggawe flutter ing njero. Utawa malah kain tenunan sing apik banget. Kabeh prekara iki kanggoku. Seni ora kudu ayu utawa nggawe sampeyan rumangsa kepenak ditetepake minangka seni; iku ekspresi emosi. Kita kabeh seniman amarga kita kabeh bisa ngrasakake lan nggawe. Kabeh urip iku seni kanggo kula. Nalika aku mikir babagan seni, pangripta lan arti penciptaan, dak kira isi luwih penting tinimbang konteks. Aku ora kudu ngerti kapan lan kenapa digawe kanggo nggawe pendapat babagan aku seneng. Aku seneng golek arti dhewe.

Lair ing kulawarga adhedhasar Kolkata, berorientasi seni rupa, musik, joget; kreatifitas minangka bagean integral saka masa kanak-kanak. Aku kapapar macem-macem jinis seni kaya Kathak (jogèd), Musik Klasik Hindustani lan seni Rupa sajrone taun-taun saya tuwa lan ngoyak nganti tekan SMA.

Aku lulus ing Arsitektur lan wis nggayuh karir dadi Arsitek lan Desainer Interior wiwit taun 2000, nyoba karo desain, wujud, tekstur lan warna ing saben proyek lan rumangsa wareg nalika dadi karya Seni.

Aku mutusake urip maneh semangat nglukis minangka perkara sing nggawe aku seneng. Aku ora ngerti yen aku bakal nyelehake kanthi jero dadi terapi, semedi, nirwana.

Aku karo awakku dhewe nalika ngecet.

Gayane, sampeyan bisa ujar semi-abstrak…. Aku isih berkembang!

Saiki manggon ing Bangalore, India, aku melu karir ing Seni lan Arsitektur / Interior.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).