Shiro sing lucu

Souske OnoikeKanagawaJapan

2018Washi (kertas Jepang), pigmen tradisional Jepang

41 x 41 cm

Kucing putih lucu. Jenengé "Shiro", tegesé "putih" ing Jepang.

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Souske lair ing Jepang ing 1969. Nanging memori pisanan dheweke ana ing Rusia. Ing bocah cilik, dheweke manggon ing Rusia lan ngunjungi negara-negara Eropa. Dheweke sinau babagan lukisan Jepang ing sekolah seni lan tindak menyang Jepang. Mbantu dheweke ngrampungake identitase. Pameran solo pisanan, 1994. Wiwit 2011, dheweke terus nerbitake karya sing ngetrapake kaendahan Jepang kanthi melu pameran lan pameran seni sing dipusatake ing Eropa kaping lima nganti sepuluh kali. Kanggo karya-karyane, kaendahan permukaan lan kaendahan batin penting banget.

Artis Apik O.Souske yaiku nggunakake bahan / teknik tradisional lukisan Jepang lan utamane ngasilake karya planar. Seri karya seni utama yaiku "Bijin-Ga" = "lukisan wanita ayu". Ana, kayata "lanskap", "kucing" ing seri liyane.

Motif lumahing beda, nanging apa sing umum kanggo "nguber kaendahan".

"Barang sing apik banget" tinimbang "Tema utawa konsep sing pengin diungkapake" iku penting kanggo pakaryan Souske. Aku pengin dheweke dadi "seni kanthi kaendahan", dudu "seni kanggo nggoleki jawaban" utawa "seni kanggo tema". Nalika pamirsa ndeleng karya seniku, "Dheweke lali karo ukara" "pikiraku mandheg" dadi pangarep-arepku. Iku padha karo negara sing dumadi nalika ana wong sing ndeleng pemandangan lan pemandangan sing apik banget.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).