Wolung Megapaskals

Nhat tranIndianapolisAmerika Serikat

2018Lacquer urushi alami ing tengkorak grizzly alami

X x 33 41 92 cm

Lacquer urushi alami ing tengkorak grizzly wesi sing digawe tangan, cap-cap

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Nhat Tran misuwur amarga lukisan lan patung urus abstrak sing wujud organik lan geometris, pola permukaan sing sugih, lan tekstur sing ora biasa nggambarake tren kontemporer.

Urushi, istilah Jepang kanggo lacquer, digawe saka sapu wit Asia sing dijlentrehake transparansi lan dicampur karo pigmen kanggo ngasilake macem-macem warna.

Artworks dheweke wis dipamerake ing museum lan galeri ing AS lan ing luar negeri. Lukisane ana ing koleksi Renwick Galeri Seni Kesenian Amerika Smithsonian, Galeri Seni Corcoran, Museum Nasional Wanita ing Kesenian ing Washington, DC, lan Museum Seni Hubei ing China uga Indiana Museum Negeri ing Indianapolis. Pakaryan paling ambisiya yaiku komisi publik sing ditampa saka Indian Airport Airport Authority: Ing Tip saka Sayap Kita,mural urushi lacquer gedhe banget sing njupuk telung taun, saka 2006 nganti 2008, kanggo ngrampungake.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).