EL

Gianluca Fascetto CinigianoItalia

2019Minyak, panel kayu gessoed

30 x 30 cm

... Aku ora ngerti apa-apa, nggoleki apa sing bakal dingerteni: ing Bibbia lan ora ana ing Dio. Quando parla di Jahwè, unde un untuo che fa parte di un grouppo di Individu chiamato Elohim, pandhuan lan cheo chiamava Elion. Goleki kabeh wong sing pengin nggawe relasi paling anyar, uga spesialisasine sing penting kanggo milih modifikasi sing apik. Jaman suwene sing ora digoleki, bisa uga digunakake kanthi penting. Ing breve, tampilake re cheà confermato dai libri sacri di altri popoli, kalebu tutugan della Terra, che in sostanza ci dicono esattamente le stesse cose, ovviamente lan una terminologia diversa perché sono lingue various, cultura diversa ... Ma la realtà è semper quella ".

WOOCS 2.1.9

$ 419

1 ing Simpenan

Aku lair taun 1983 ing sawijining kutha cilik ing Tuscan Maremma, Cinigiano (Grosseto) lan wiwit umur cilik saya tuwuh hasrat kanggo nggambar lan seni.

Aku dadi anak embok sing apikan lan bapak petani, loro profesi sing gabung karo kaendahan donya iki. Aku nemokake lukisan nalika umur 9 ing wayah awan panas nyemplungake babagan rumus babagan buku didaktik babagan seni, lan kaya bayi sing ndeleng cahya kanggo sepisanan, aku miwiti ndeleng.

Nguncalke liwat aku ndeleng salah sawijining lukisan sing paling apik kanggo aku, "Libecciata" dening Giovanni Fattori, lan nyoba nggarap kanthi nganggo driji ing kanvas, aku ora rumangsa kelingan. Ing wektu kasebut aku kelingan manawa aku ora bakal nate nglukis maneh.

Sajrone remaja, aku bisa sesambungan karo jagad tato thanks kanggo sawetara kanca lawas lan aku pancen kepenak banget. Dadi, aku mulai nyedhaki kasunyatan iki kanggo nggawe karya kanthi seni lan kanthi cara sinau kanthi temen dhewe miwiti nindakake eksperimen pertama, banjur kursus regional melu, lan saka ing kono nyoba pisanan, pertama ing kulitku banjur ing kanca.

Ing taun 2006 sawise kerja lan pengorbanan kanggo ngeculake dhuwit, aku mutusake supaya semangat iki dadi nyata lan aku lunga menyang Thailand ing kana sekolah ing sekolah tradisional tato tradisional, sing diarahake dening guru Khantima Aranjolovic.

Sawise sawetara pengalaman magang lan wis entuk kualifikasi profesional, ing taun 2008 Matrix Draws Tattoo & Art Studio lair ing GROSSETO.

Dalane ora khusus utawa khusus, iki minangka uripe korban, penolakan, kuciwa lan budhal.

Aku seneng banget babagan seni lan ora nyukupi pendhidhikan kanthi rasa penasaran marang internet, piye wae nggawe dalan paralel dhewe.

Aku dadi pelukis / artis tato lan iki ngidini aku urip nganggo seni, utamane menehi kesempatan kanggo nambah teknik lan ilmu, nggawe "Bengkel" pribadi.

Menyang bali menyang toko kanggo nyenengi seni kanthi sepisan, kanthi kringet, teknik lan kepuasan, utamane dening pelanggan sing paling cilik sing mbantu sampeyan maju.

Aku mbaleni, ora ana kursus latihan sing khusus, aku pengin ndukung sawetara Master utawa duwe dalan seni sekolah biasa, supaya bisa dadi kaya sing liyane.

Muga-muga bakal dadi pengalaman sing diwulangake.

Aku wis rumangsa angel ngerteni kepiye kudu ditindakake, aku mesthi nyoba lan nyoba maneh nganti tekan maca babagan teknik. Aku wis nate narik kawigaten wiwit bocah sing nyolong kabeh bisa mripat.

Pakaryan minangka seniman tato ngidini aku ngerti lan rawuh ing bengkel / kursus lukisan ing ngendi wae ing saindenging jagad.

Aku bakal nyoba ngomong yen boom tato wis ngucapake seni akeh ing masyarakat saiki ing wayahe sejarah ing ngendi warisan seni dirusak saben dinane.

Aku dicet karo akeh seniman, dheweke seniman dikenal kanthi ngrampungake worksop / seminar.

Michael Hussar, David Kassan, Casey Bugh, Markus Lenhard, Valentina Riabova, Guy Atchinson, Shawn Barber, Chris Digwell, Jeff Gougue, Henrik Uldalen, Boris, Shige, Nikko Hurtado, Boris Vallejo & Judi Bell, Nick Baxter.

Pelukis favoritku yaiku: Giovanni Fattori, Caravaggio, Velázquez, Bouguereau, Bacon, Dalì.

Apa sing paling bisa dadi aku yaiku kekuatan lan tenacity sing diwenehake karo seni, ngirit uripku kanthi cara ngilangi aku. Tangi ing wayah wengi kanggo cat sawise 12 jam kerja minangka buruh lan akeh alasan liyane.

Ringkesan, aku bakal ujar iki: Aku Fascetto Gianluca, seni kanggo kula yaiku ekstensi fisik pikiran, ati lan jiwa.

Kita nggawa memori sing gedhe banget ... kabeh sing mbedakake kita sajrone urip kita ngasilake maneka seni. Pakaryan kita minangka produk saka emosi, warna, gambar, swara, gondho sing wis menehi ciri lan nggawe kita ora sadar.

Aku dadi pelukis, seniman tato nanging luwih akeh seniman sing ngasilake apa sing wis nandhani dheweke, ijol-ijolan energi lan informasi sing kuwat banget ... ... ing saben DNA, ING ADALAH PALING JENIS NGGOLEH…. ... galaksi informasi ... mayuta-yuta wong.

Sapa sing ngasilake kabeh iki? Mungkin kita ora kenal dheweke ... nanging seni kanggo kula minangka bukti kanggo wong mbesuk ............................ Mungkin ing DNAku

06 / 27 / 2020

Thanks kanggo manungsa waé.

Gianluca

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).