Seksi Mripat

Tandhani PolAmsterdamWalanda

2018Acryl ing kanvas

70 x 90 cm

Nalika kita nyekseni kedadeyan, kita entuk crita sing beda banget

WOOCS 2.1.9

$ 1,377

1 ing Simpenan

Urip Artisisi Tandhani Pol

Aku lair ing The Hague. Saiki aku manggon ing Amsterdam.

Aku ora duwe pengaruh seni. Tiyang sepuh saya polah lan mboten saged mbayar pasinaon formal ing Seni. Ing wektu iku, aku ora ngerti babagan seni. Aku mung khayalan dhewe. Aku dadi impen sing ora kepengin tangi, nanging yen aku wis diwasa.

Aku sinau ing Akademi Gratis Gratis sajrone sinau sore kanggo makarya karo Minyak ing kanvas. Nggambar nganggo areng ing kertas. Kenging punapa? Amarga aku wis resmi dilatih ing teknik kasebut ing wektu kasebut. Aku ngomong babagan setengah cara Sixties.

Aku nampa latihan resmi ing Akademi Seni Gratis ing wayah sore ing The Hague. Ing akademi Foto uga wayah sore aku sinau nggawe foto. Aku kerja tenan. Aku saiki wis nyesel lan aku saiki. Pengin duwe impenku lan nyambut gawe apa wae sing dakkarepake migunani lan ora bakal diganggu dening seniman liyane.

Aku ora nate menang hadiah sapisan sekaligus kanthi pangenalan cilik yaiku:

USA Press release Galeri Wong Hulu
Mark Pol pikantuk pangenalan internasional kanthi karya seni "Kepencet Threaded"

USA Press Release Papat Poin Kontemporer
Penghargaan sing apik Mark Pol
Penghargaan Merit Mark Pol

Maksude wektu aku nyambut gawe, mung kerja lan coba gawe seniku kaya sing dak pikirake. Pikiran babagan wujud manungsa lan gagal kita minangka manungsa. Mungkin iku saka kulawarga sing kasebar ing saindenging Eropa. Ana sing diantemi lan dipateni ing WW II. Dheweke mabur nanging muspra. Dheweke dibunuh ing kémah kanthi kekejeman sing ora bisa dingerteni.

Dadi mbiyen lan akarku wis meksa aku, mungkin mbentuk aku kanggo nggawe seni rupa kaya ngono.

Pameran kepungkur ing, kanggo sebutno sawetara:

Amsterdam (NL) kaping pirang-pirang lan pasar
Amstelveen (NL)
Bussum (NL) kaping pirang-pirang
Haarlem (NL)
Maassluis (NL)
Naarden (NL)
Hilversum (NL)
Laren (NL)
Schijndel (NL)
Ngilangi (NL) kaping pirang-pirang
Deventer (NL)
Eindhoven (NL)
Bergen (NL) kaping pirang-pirang
Nieuwkoop (NL) kaping pirang-pirang
Arnhem (NL)
Antwerp (Belgia)
Tongeren (Belgium) kaping pirang-pirang
Athens (Yunani)
Altea (Spanyol)
London (Inggris) kaping pirang-pirang
Northampton (Inggris) kaping pirang-pirang
Westbourne (Inggris)
Karlsruhe (Jerman)
Hamburg (Jerman)
Triberg (Jerman) kaping pirang-pirang
Basel (Swiss)
Zurich (Swiss)
Steinbach / Steyr (Austria)
Wenen (Austria)
Budweiss (Cekoslowakia)
Venice (Italia)
Sienna (Itali)
Villacidro (Sardinie) (Italia)
Paris (Prancis) kaping pirang-pirang
New York (USA) kaping pirang-pirang
Hudson (Amerika Serikat)
Chicago (USA)
Alief, Texas (USA)
Omaha (USA)
Los Angeles (USA)
Miami (USA) kaping pirang-pirang
Kalkutta (India)

Pameran sing bakal teka (direncanakake)

Lan uga ing sawetara kutha liyane.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).