Pasuryan saka Noe #3

Dieter HanfDarmstadtJerman

2018Kertas Mutiara Art Fine Art Halus, Kualitas Museum

60 x 80 cm

Aku nggolek model potret lan ketemu Noe ing sepur. Sawise sawetara minggu kita ketemu lan nindakake motret lan foto ing Darmstadt ing Juli 2018. Dheweke dadi model sing apik lan aku seneng nggarap dheweke. Dheweke entuk ekspresi sing anget lan emosional lan uga wektu sing narik kawigaten sing ora sopan ing mripat lan pasuryane.

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Minangka seniman, kasengsemku ing babagan urip lan sistem sing digawe, kita minangka manungsa sing digunakake kanggo urip. Pikiran, psikologis, psikologis lan seni, teknik lan metode, aku nyiptakake urip dhewe lan kabeh wong sing daktempuh. entuk kemungkinan kanggo sinau. Art saka sudut pandhuanku bisa digunakake minangka kaca tingal sing nggedhekake, bisa uga fokus ing aspek rahasia utawa didhelikake utawa mung nyenengake lan nyenengake. Aku seneng main genre, coba ngluwihi watesan lan seneng nuduhake perspektifku babagan urip.

Aku mesthi seneng dolanan kanthi warna, wujud lan wujud. Jagad iki kaya sing beda-beda, beda lan ora nyenengake lan kita kudu nginstal konsep orientasi kanggo golek kekacauan. Kanggo nemokake bolongan ing konsep, supaya aku mikir lan nyoba ngirim titik-titik pemicu kasebut menyang resepsi seni dadi tujuanku. Ing sandhinge seni uga bisa uga mung seneng-seneng lan didorong kanthi seneng dolanan kanthi warna lan rasa seneng.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).