FH 0.19 (The Bird / Spaceship)

Mihai DscBukaresRomania

2017kayu akrilik, kanvas, kayu

200 x 110 cm

Aku wis nate dipengaruhi pengaruh geometri ing kabeh sing dakdeleng kanthi visual, dadi bros Lego lan dolanan bocah, bangunan utawa uga wajah manungsa. Karya iki nggambarake masa kanak-kanak kanggo transisi diwasa lan nimbulake minat sing dakkarepake kanggo konstruksi, asal, game Lego lan alam ruangan sing dakdeleng saka kabeh rincian menyang inti kasebut. Burung lan spacecrafts dadi kebebasan lan eksplorasi, media, badan sing terus-terusan ora tekan tujuan sing ora dingerteni. (Cat akrilik ing kanvas dibungkus bingkai kayu sing digawe - bentuk karya seni ora teratur, dudu bentuk warna ing persegi putih. kanvas)

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Pakaryan saya banget dipengaruhi geometri, garis sing resik lan warna sing kuat. Bentuk instalasi lukisan kasebut diraih kanthi pigura kayu digawe kanthi adat sing meh padha karo origami ("The Bird / Spaceship"), makhluk antropomorfik lan zoomorphic ("The Pair"), uga uga pengulangan lan dandan-dandan tartamtu (" Suket ”) utawa bosok apa sing kita ngerti minangka wujud dhasar.
Sing paling disenengi yaiku konversi sing koheren ing "salinan hard" saka flashback visual ephemeral babagan sing aku alami nalika umurku.
Saliyane nggawe wujud sing unik, aku pengin pamirsa utawa pemilik nggawe (dhewe) nggawe pamasangan dhewe adhedhasar pakaryane, ngilangi "potongan" ing recomposisi pribadi pamirsa.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).