Iwak kanthi tresna 2

Zeiko DukaLondonInggris

Yunani2020Minyak ing kanvas

26 x 16 cm

Tanpa katentreman, kabeh impen liyane bakal sirna lan dikurangi dadi abu. Aku pitutur marang kowe, jaman biyen yaiku ember awu, dadi aja mung esuk, nanging ora kanggo sesuk wae, nanging ana ing kene lan saiki. Terus obah lan lali postmortem; lan elinga, ora ana sing bakal bisa mlumpat ing mangsa ngarep.

WOOCS 2.1.9

$ 519

1 ing Simpenan

Kesenian Zeiko Doka tansaya terus-terusan. Cara seniman nggambarake skenario lan nggambarake menyang kanvas wis ganti. Panganggone warna saya dadi saya rumit lan cara pikirane digambar lan saya tambah rumit.

Manipulasi masterful cahya lan peteng dheweke lan fluity form kaya nggambarake sonata musik. Dheweke nggambarake impen lan imajinasi ing simfoni palet warna, sing njeblug saka kanvas utawa kertas kanthi gaya emosi musim semi.

Dheweke nggambarake wujud manungsa semi-figuratif ing lingkaran sensitif, daging. Imajinasi kasebut minangka misterius lan ephemeral minangka impen. Dheweke campuran pesawat dimensi kanthi gerakan sing dramatis, nyapu, ngindhari rinci mundane lan menehi karya neoklasik minangka kualitas surreal. Nalika plot kasebut diluncurake, veneer dicopot lan kabeneran dhasar, kebenaran dhasar dicethakake marang para pamirsa ing warna crescendo sing gratis.

Gaya Zeiko yaiku campuran harmoni Modernisme, Impresionisme, lukisan Abstrak lan kaya fotorealisme lan surrealisme, kabeh dadi bagean saka kulawarga seni dheweke. Dheweke mesthi wis uwal saka definisi modernisme nyata, kudu nggambar kanthi cara radikal kanthi cara dhewe, tanpa wates sing ditetepake kanthi cara tradisional. Serangan tipis tipis, subjek umum lan biasa, sudut sing ora biasa yaiku sawetara fitur lukisan seni gaya Zeiko.

Yen sampeyan duwe lukisan tinta ireng lan putih, sampeyan bakal nemokake warna ireng dadi dominan sing digunakake, mula kepengin banget nggawe warna lan refleksi kanggo saben obyek ing kertas kasebut.

Dheweke nggambarake panguripane manungsa, nanging ora paling nyata, bisa diklasifikasikake minangka seni abstrak dheweke. Iki minangka produk saka pikiran radikal. Saben obyek ing kanvas utawa kertas diwakili minangka warna utawa wujud. Bentuk sing prasaja ing lukisan kasebut bisa nindakake pirang-pirang kaelokan, bisa uga nambah wujud kanthi eksaggerasi sing sederhana. Kadhangkala, bentuk kasebut ditundhung kanggo ngasilake efek sing dikarepake. Werna gambar kasebut nuduhake emosi lan wujud sing nglambangake obyek.

Ing seni seragam Zeiko, sampeyan bakal nemokake jejak pemikiran abstrak ing Abstrak lan Surrealisme.

Iki sejatine gerakan sing tuwuh ing pirang-pirang jinis karya seni visual dheweke.

Temenan, lukisan dadi bagean gedhe babagan urip sing bisa nyerang sampeyan babagan unsur kejutan. Iki tetep dadi salah sawijining cara seni. Saben wujud lukisan Zeiko Duka khusus, sampeyan bakal bisa nyenengake, pikirane utawa cara sing diungkapake.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).