Freedom

Srimali Uduwakagedara Colombo Sri Lanka

2020akrilik ing kertas

20 x 28 cm

akrilik, kertas. Lukisan potret asli, sing ora asli Lukisan 100% dicet nganggo tangan kanthi cat akrilik Saben Lukisan ora umum lan berkualitas profesional.

WOOCS 2.1.9

$ 120

1 ing Simpenan

Halo ana! Aku Srimali Uduwaka, seniman mulang awake dhewe sing nggawe gambar, ilustrasi & karya seni nggunakake manual utawa medium tradisional. Aku paling gairah babagan lukisan lan gambar. Aku mesthi seneng karo pengalaman kelangan awake dhewe mikir lan nyilem menyang jagad seni lan imajinasi. Tujuanku yaiku nggawe karya sing ora iso dilupakan lan menehi sesambungan emosional sing jero antarane obyek lan manungsa nalika aku miwiti potongan anyar.

Aku kerja dadi arsitek sing nggawe rencana, ngrancang utamane aku duwe desain interior. Mula, aku isih nemokake wektu kanggo ngolah minat kanggo gambar freehand & seni sing apik. Kesenianku minangka ekspresi saka awakku, perwakilan saka pikiran lan perasaan. Kabeh alam, alam lan cipta minangka inspirasi. Minangka Artis aku seneng nggarap desainer interior. Pancen, menehi kepuasan banget kanggo ndeleng desain Skandinavia atmosfer sing ditampilake kanthi format gedhe lan cilik ing ruang sing apik lan apik banget.

Sektor desain seni lan arsitektur tenan kepengin banget seger, apik banget, lan elegan saiki. Yen sampeyan minangka arsitek, desainer interior utawa sapa waé sing golek kriya unik kanggo proyek sabanjure, aku bisa nulungi.

Spesialisasi: Art #Original Artworks # seni apik # seni visual #meningkat # nggambar # seni abstrak # seni figuratif # seni kontemporer # seni seni modern # seni akrilik # akrilik #klasik ing kanvas # lukisan lukisan # pena # piso #palette pisau #watercolor # media campuran # lukisan kanvas # jaringan artis

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).