Gerbang menyang Swarga

sareena khemkaBangaloreIndia

2014lukisan media campuran ing kanvas

X x 91.4 5.08 152.4 cm

Seri kasebut adhedhasar Bombay, nyritakake babagan kutha liwat sejarah arsitektur, sawise palet warna sing padha karo coklat, campuran, tembaga, biru & putih. Wangun & warna biru sing nuduhake slametan, sinonim karo tutup tarp sing nggawe atap omah slum. Spesialis warna oranye sing dicet ing sawetara karya minangka simbolik saka pengaruh politik ing kutha kasebut. Sawetara karya kayata 'Gates to Heaven' yaiku babagan komunitas gated sing nggodho wong-wong nganggo garis tag kayata "Manggon ing kabegjan sing anyar". Dadi awake dhewe kaya kerajaan-kerajaan cilik padha ndhelikake kemiskinan, kelainan lan piala sing ngubengi dheweke lan janji urip sing luwih apik. Motif lan pola desain India yaiku blok sing dicithak lan dicet kanthi kontras kontemporer sing nuduhake budaya negara lan biografi saya kaya seniman.

WOOCS 2.1.9

$ 809

1 ing Simpenan

Praktek saiki Sareena Khemka nylidiki papan kutha liwat ide-ide dikotomi babagan pambangunan lan karusakan, pengawetan lan regenerasi, lingkungan nggawe manungsa lan organik, nggawe ruang transformasi lan obyek sing ngeling-eling reruntuhan sejarah lan formasi geologi sing duweni potensi evolusi material.

Mapping cityscapes liwat narasi saka jaman biyen lan mbesuk, preoccupation dheweke karo mbangun praktik adhedhasar riset babagan subjek kasebut nyebabake dheweke kerja karo sawetara medium sing diwiwiti kanthi nggambar lan saiki kalebu arca, ditemokake obyek, swara lan cahya, nggabungake ilmu pengetahuan lan teknologi menyang proses kreatif dheweke.

Sawise urip ing pirang-pirang kutha metropolitan kayata Chicago, Kolkata, Bombay & Bangalore, dheweke digambar menyang arsitektur ruang lan sifat sing kontrasional.

Apike Khemka karo kristal rock wiwit ing Mumbai ing ngendi umume didol ing sudhut dalan sing ngelingake mikrocosm koloni kutha sing nggawe wujud organik lan geometris sing luar biasa ing pola khusus huru-hara sing diatur.

Gambar sadurunge seniman kasebut ngganggu kelainan lan kekacauan ing kutha-kutha kutha kanthi nyambungake obyek telung dimensi lan bentuk karo kristal rock geologi lan ngrusak zat organik, nyusup dadi pola lan jaringan sing rumit. Pakaryan kasebut saiki asale saka ide sing padha, terus dadi praktik sing luwih jero, ing endi Sareena mbangun lapisan kompleks lan ora mupangate kanggo nggawe wujud rumit sing digabung kanthi cara serbaguna sing mbutuhake spekulasi lan refleksi.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).