Mugi

Gaya KarapetyanTorontoCanada

2016Akrilik ing kanvas

76 x 51 cm

Asli Artik Abstrak Asli - Muga-muga pengarep-arep karo masarakat ing lereng bukit, dikempalken kanthi ora lara, ora bisa disebar, nyebar kanthi nyembur, ngucapake njaluk cokotan roti ing pinggir dalan, yaiku abang, yaiku yatim piatu ... Muga-muga minangka cara kanggo maju!

WOOCS 2.1.9

$ 2,157

1 ing Simpenan

Titah liwat seni abstrak yaiku kebebasan luhur kanggo nyatakake awake dhewe. Dadi dadi seniman tegese aku entuk kamardikan sing paling utama. Kanthi kekuwatan warna, aku nyoba njupuk kaendahan lanskap, refleksi cahya, fluktuasi banyu misterius, tekstur kembang, lan pola panyimpangan saka wujud obah. Music minangka sumber inspirasi sing kuat sing ngindhuksi emosi sing saya jero sajrone senar imajinasi lan bisa ngrampungake kreatifitas seni sing dirapi.

Sawise pembayaran wis ditampa, aku bakal ngolah lan ngirim paket sampeyan. Wektu pangolahan sing asring kanggo lukisan yaiku dina bisnis 2 kajaba sing ditemtokake. Lukisan sampeyan bakal dikempalken lan dilindhungi kanthi ati-ati. Lukisan dikirim ora ditanduri. Wektu pengiriman gumantung karo panyedhiya layanan pengiriman sing dipilih lan beda kanggo pangiriman domestik lan internasional. Mangga priksa dhaptar individu kanggo Fees pengiriman nalika sampeyan terus mriksa. Ragad pengiriman gumantung ing tujuan lan beda kanggo pangiriman domestik lan internasional. Pembeli internasional tanggung jawab kanggo apa wae sing bisa dadi adat, pajak lan bea tugas. Hubungi kula yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan kabijakan pengiriman.
  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).