Dina Panas Panas

Susanne BöhmMannheimJerman

2018Akrilik ing kanvas

100 x 100 cm

Inspirasi ing musim panas banget ing taun iki aku wis nglukis karya seni iki kanthi warna sing cerah karo Venus sing mapan ing pantai lan wanita liyane sing mangan es krim

WOOCS 2.1.9

$ 5,517

1 ing Simpenan

Aku dadi pionir saka Art Art Populer Jerman Anyar lan nggawe karya seni kanthi "Light Teutonic Newness" (miturut laporan pers).

Inspirasiku: Wong ing dalan, ing media, kulawarga, biografiku. Kadhangkala aku kepenak karo pola asli. Aku nyampur pola karo tokoh lan bentuk. Pemandangan sing nuduhake normalitas saben dina, utamane kanggo aku. Wong kaya sampeyan lan aku ana ing latar mburi. Aku fokus ing barang penting, aku nuduhake pasuryan anonim sing bisa diisi karo sapa wae. Aku ndeleng dhewe ing tradhisi utamane saka Art Art Amérika. Kesan sing paling utama yaiku seni Alex Katz, David Hockney lan James Rosenquist. Geometri lukisan ing pinggir Ellsworth Kelly lan Frank Stella narik kawigaten. Ing sapunika kula mangertos Pop Art minangka tanggapan tumrap urusan saiki, yaiku Zeitgeist. Pop Art ora mati, luwih saka Sixties, wong kebanjiran iklan, gambar lan film. Aku ndeleng dhewe minangka kronis ing jaman saiki aku urip.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).