Aku eling 02

Silvana KonjevodaRijekaCroatia

2020akrilik, pastel, karton, kulit

50 x 33 cm

Karya iki digawe ing tutup buku lan bisa lempitan (ing transportasi, umpamane) Ing karya, aku utamane ngandhani sadurunge nyeret lan tekstur sing diwenehake dening bahan tartamtu. Aku njelajah bahan-bahan sing beda karo tekstur minangka bagean saka lukisan lan kanthi mangkono nggawe kabeh puisi tartamtu. Katresnanku sing apik nggarap macem-macem jinis kertas kanthi teknik sing beda nanging mesthi nandhesake sadurunge nyeret, grafis lan mesthi warna.

WOOCS 2.1.9

$ 652

1 ing Simpenan

Aku lulus seni visual ing Fakultas Pedagogi ing Rijeka - subyek opsional: Seni Grafis lan Grafik Terapan. Bidang minat pribadi - lukisan, desain lan (seni) pendhidhikan. Aku melu ing pirang-pirang pameran klompok, uga nganakake sawetara pameran pribadi. Aku wis nampa akeh penghargaan kanggo karya seni lan karya pendhidhikan. Aku anggota CAA - Asosiasi Artis Kroasia. Aku manggon lan makarya ing Rijeka, Kroasia.

Ing pakaryan, aku utamane nyebutake kanthi gerakan lan tekstur sing diwenehake dening materi tartamtu. Aku njelajah macem-macem bahan sing tekstur dadi bagean saka lukisan lan mula nggawe puisi tartamtu. Katresnanku sing gedhe yaiku nggarap macem-macem jinis kertas kanthi teknik sing beda-beda nanging mesthi negesake tumindak, grafis lan mesthine warna. Aku rumangsa yen liwat pegawean kaya ngono, aku bisa ngomong sejatine sejatine babagan aku dadi seniman lan wong. 

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).