Musim Panas

SOLD

Yuliya ZelinskayaMoscowRusia

2019kanvas - linen 100%, lukisan minyak

90 x 80 cm

digawe: Desember, 201990x80 cm 35.43x31.5 ing

WOOCS 2.1.9

Price on request

Metu saka Simpenan

Д пс С С д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д С С Сяяяяяяяяя Сяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяякакакаццццццццкацкаццкаццкацкацццкаццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццц ц сец сццццццц цде сцццццццццццра сце

Я обнаружил, что рисую что-то почти каждый день, и мне было предложено продолжить это неизвестное желание создавать образы, формы и сочетать цвета, которые не имеют смысла для глаз других, но имели смысл для меня. И однажды, все это собралось вместе, и мне была предоставлена ​​возможность, учиться живописи в Художественной школе. Я видел новый мир идей, и мое воображение начинало бешено.

Ing umur 22, aku nglakoni rong wulan ing saindenging Eropa, ngunjungi sawetara museum sing paling apik lan sawetara bioskop. Yaiku petualangan sing aku ora bakal lali. Aku wis mirsani akeh aspek seni sing durung nate aku weruh sadurunge, liwat mripat profesional.

Inspirasiku yaiku nyebar Keindahan Seni nalika ngrasakake mripat lan ati saka wong-wong sing dadi kekarepan Kreativitas ing kanvas. Nanging, sing paling penting, kanggo menehi inspirasi kanggo wong liya, ngrasa lan ndeleng apa sing bisa ditindakake kreatif, lan nggabungake lan nggawe potongan seni dhewe, ora ana prekara. Kepinginan sing dakkarepake yaiku, sanajan mung siji wong sing duwe ciri lan nuduhake minat kanggo Artku, mbukak mripat dhewe kanggo ndeleng impen lan imajinasi menyang seni dadi urip kanggo dheweke, kaya sing wis ditindakake kanggo aku. Mungkin dheweke bakal entuk kesempatan iki kanggo ngetrapake Art sajrone umur impen lan bayangan sing durung teka, kaya sing dakkarepake lan saiki.

Saiki, aku pengin nduwe wawasan babagan jagad ... Liwat mripatku, liwat jiwaku lan pandeleng jagad iki ... bisa uga ora kepenak, rada sensitif, nanging muga-muga sampeyan seneng karo arah ing lukisan. Aku pribadi ngarani gaya seni: "Teater Realisme" [ZY] iki minangka papan ing antarane "Fantasi lan Realitas. Aku kepengin nggambarake kekuwatan lan pengaruh sing padha lan kreatifitas menyang akeh pengamat impen lan bayangane ...

Театр приносит нам радость и любовь, вечные восторженные сердца. Театр наполнен смешными эмоциями, но никогда не бывает одинаковым в любой момент, как с радостью и любовью, волнением и Существует метод представления действия в театре, направленный на возвеличивание всех чувств, которыми обладает каждый, поскольку каждый человек, просматривающий, оставляет свои собственные взгляды на действия, которые они видели и помнят.

Моя картина преследует одни и те же цели: создать ощущение того, что вы видите, пространство между фантазией и реальностью и Итак, мое желание состоит в том, чтобы любитель искусств, который видит мои картины, принимает во внимание мои произведения воп

Поэтому, позвольте мне лично приветствовать вас с самыми теплыми приветствиями и дать вам частную экскурсию по моей Коллекции Искусства, через Стекло моих внутренних видений реализма, касаясь теней импрессионизма, флиртуя с тихими мелодиями сюрреализма и запаха символизма, заканчивающего вкус вкусом детства.

«Жесжжооооесесесесесесесесесес« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« »» »» »» »» »» »» »» »« »» »» »в «» »» »» »

Зелинская Юлия
Искренне,
всем, кто любит искусство ...

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).