Mawar Pungkasan

Alina Lidia TanaseGalatiRomania

Romania2020lenga ing kanvas

30 x 30 cm • dipigura: 34 x 34 cm
Katrangan bingkai: pvc

Karya seni asli ing kanvas, medium minyak, teknik spatula, bingkai, siap digantung.

WOOCS 2.1.9

$ 95

1 ing Simpenan

Aku seneng nggambar wiwit cilik. Iki semangatku. Seni pancen apik tenan kanggo aku. Saben pemahaman babagan subyek lan gaya unik kanthi cara dhewe. Ora ana potongan sing persis kaya liyane nalika dicet lan digambar tangan.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, sing adol mung bisa nggunakake operator dipercaya kayata FedEx, DHL, UPS, lsp.
  4. Kabeh rega sing disetel dening penjual minangka standar tanpa biaya pengiriman. Yen sing adol ora nutupi biaya pengiriman, mula sing adol bakal njaluk tambahan pambayaran adhedhasar perkiraan. Yen panuku ora setuju karo biaya tambahan kasebut, mula tuku bakal dibalekake maneh lan panuku bakal dibalekake kanthi lengkap.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan langsung, liwat email kanggo ngonfirmasi kabeh rincian lan proses luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pungkasane pengin mriksa barang sampeyan. Yen sampeyan ganti pikir, sampeyan isih bisa mbusak item kasebut ing kranjang. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses check-out lan mbayar ARTMOAkun sing dipercaya Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pambayaran sadurunge barang wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar aku bakal ngemas lan ngirim karya seni kasebut. Iki bisa mbutuhake 48 nganti 72 jam (wiwit dina Senen nganti Jumuah / dina akhir minggu ora dietung) amarga kemasan kriya kudu rampung kanthi tuntas. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dikarepake, aku bakal menehi informasi cepet.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali sajrone 7 dina sawise sampeyan nampa barang kasebut. Kanggo penjualan ing EU ngasilake kudu ditampa kanthi ukum sajrone 14 dina. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali kanthi nggunakake jinis bahan kemasan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat penjual lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).