Katresnan, Urip lan Dadi Sampurna

Antonio Del PreteNaplesItalia

Amerika Serikat2017Lukisan minyak ing kanvas kanthi aplikasi kayata mutiara lan kristal Swarovski.

96.5 x 122 cm

Series Masters Remixed: Lukisan baroque biasane ditambah karo cara satiris kanthi ngganti lan / utawa nambah gambar kanthi lancar menyang seni sing wis ana. Ora adoh banget, lukisan kasebut angel dilirwakake uga apik.

WOOCS 2.1.9

$ 17,674

1 ing Simpenan

ADP main kalasangka lan saya sayah banget nalika dheweke nemokake instrumen Orang Asli Australia, didgeridoo. Panemuan iki nyebabake ADP njelajah budaya Aborigine lan seni. Pakaryan awal dheweke gumantung banget ing teknik dot sing wis disinaoni saka sedulur-sedulur Aborigine, banjur mboko sithik dheweke njupuk langkah kanthi nggabung karo teknik stenciling sing diangkat ing dina seni dalane.

Fluent ing Inggris, Prancis, Italia lan Spanyol, ADP wis sukses karo pertunjukan pribadi lan grup ing AS lan Eropa. Loro potongan kasebut ("BacDonald" lan "Holywood") bubar dipilih kanggo buku kasebut, "Nggawe Kesadaran Kritikal: Narratives sing Unmask Hegemony lan Gagasan kanggo Nggawe Ekuitas Gedhe ing Pendhidhikan," sing nuduhake jembarane penggemar ADP; saka Film Movie nganti Akademik.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).