Marble

Shaza AsfoorDamscusTanjung

Turkey2021Resin and decorative stones on canvas

80 x 50 cm

Tablo was made of resin material and decorated with stones

WOOCS 2.1.9

$ 362

1 ing Simpenan

Nalika aku isih cilik ing sekolah, aku mesthi nggambar lan aku melu pameran seni lan aku mesthi entuk gelar dhuwur kanggo apa sing dakgambar, nanging nalika umur 15 taun aku mandheg nggambar, sawise 8 taun ing 2015, sawetara ana sing ujar yen aku duwe bakat sampeyan sampurna ing apa? Aku wis ngandhani saiki aku ora duwe bakat, bisa uga aku bisa nyanyi ing omah kanthi cara sing apik, nanging nalika isih cilik aku nggambar nanging aku wis mandheg pirang-pirang taun, saiki aku ora bisa nggambar apa-apa.

Dheweke ngandhani yen aku yakin sampeyan bisa, bukak sawetara barang sing bakal dakkirim lan dilebokake ing omahku, lan gambar iki dadi gambar pertama sing dadi artis profesional.

Aku bingung lan ora ngerti gambar apa uga nggambar, aku nyoba nanging ora bisa nggambar apa-apa sing pantes ana ing omah wong.

Sawise iku aku miwiti sinau maneh babagan nggambar, dadi sing pisanan aku sinau yaiku nggambar potret banjur aku miwiti nggambar kanthi warna akrilik ing kanvas.

Dadi, aku kepengin nggambar saiki aku kerja kanggo nggawe seni dhewe, lan sinau nggawe karya seni ing macem-macem patine, aku kepengin dadi profesional amarga seniman bisa nggawe seni sing disenengi wong liya.

Saiki pola sing aku sinau saliyane nggambar gambar yaiku mike fresko tekstur tempel lan tablos resin art lan pouring akrilik lan tinta alkohol lan kadang aku nyoba nggawe tables kuotasi arab.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan langsung, liwat email kanggo ngonfirmasi kabeh rincian lan proses luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar aku bakal ngemas lan ngirim karya seni kasebut. Iki bisa mbutuhake 48 nganti 72 jam (wiwit dina Senen nganti Jumuah / dina akhir minggu ora dietung) amarga kemasan kriya kudu rampung kanthi tuntas. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dikarepake, aku bakal menehi informasi cepet.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).