Meier

Giacomo FalcinelliSutriItalia

Italia2020Photography Printmaking Giclée (print inkjet) Hahnemühle Photo Lustre 290gr

Edisi 10 / 10

40 x 40 cm

WOOCS 2.1.9

$ 362

1 ing Simpenan

"Sono da semper affascinato dalle immagini lan teka saka interagiscono con the persone proponendo una visione parziale o fantastica della realtà.

Gabungan partai ing fotografie lan disegni piegandoli kabeh'immaginazione è un po 'come ricomporre frammenti di rampung vissuta.

Cerco di tradurre in immagini sensazioni emozioni stati d'animo del quidiano che troppo spesso vengono distrattamente archiviate decantandole dal peso della routine e filtrandone emozioni e ricordi che da esse derivano.

Qualche volta ci riesco ...

C'è chi si esercita minangka koscienze manipolare ... sampeyan bakal ngerti ing manipolare immagini .... "

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan langsung, liwat email kanggo ngonfirmasi kabeh rincian lan proses luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar aku bakal ngemas lan ngirim karya seni kasebut. Iki bisa mbutuhake 48 nganti 72 jam (wiwit dina Senen nganti Jumuah / dina akhir minggu ora dietung) amarga kemasan kriya kudu rampung kanthi tuntas. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dikarepake, aku bakal menehi informasi cepet.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).