Melancholy

Volker MayrBerlinJerman

1984lenga ing kanvas dowo

100 x 80 cm

Karya unik kanthi loro arca greja sing dicet ing sawijining lanskap sing dibayangake nggawe suasana tenung

WOOCS 2.1.9

$ 2,400

1 ing Simpenan

Diuji dening kakekku, pelukis Jerman Otto Gloßmann, aku miwiti nganggo lukisan realistis. Wiwit 1985 nduwe lukisan abstrak kanthi referensi ekspresi ekspresif. Aku nggambar intuisi lan emosional: Aku pengin micu impuls sing nyoba kanthi makna Antoni Tàpies, jiwa pamirsa kedher. Aku pengin nggawe gambar ing pikiran lan ing njero ati para penonton, lukisanku minangka media sing nggambar imajinasi wong liya.

Sejarawan seni Gerhard Charles Rump babagan aku: "Lukisan Mayrs ing kombinasi gerak pelukis lan struktur katon massa warna pancen apik banget, warna-warna dhewe, nada. Dheweke pindhah menyang wilayah sing asring digoleki, ora mlumpat ing panampil, nanging mbutuhake pendekatan sensitif lan kekarepan kanggo ndeleng dheweke kanthi sabar kanggo ndeleng kabeh jejak. Gambar amarga dinamis asale lan duwe bentuk inventaris, sing nggawe unsur meditatif. "

Amarga biaya pengiriman beda karo negara lan kontonen, aku ora bisa ngatasi sadurunge ngerti kabeh rincian nalika tuku. Nanging aku mesthekake yen aku mung njaluk biaya pengiriman nyata lan matur nuwun kanggo proposal migunani operator pengiriman sing dikarepake dening panuku.
  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).