morning

Adam SturchBebener utawa KonsepAmerika Serikat

2016Minyak ing obyek sing ditemokake

23 x 30 cm

Lukisan iki jero banget pribadi. Gambar sing digabung karo realita, cahya ing jendela sing ditutup ing wayah esuk ing kutha minangka tangi kanthi rasa seneng, ngrampungake, lan nggawe rasa marem, sing sepisan bisa urip, utawa mung diimpi. Katresnan misale jek minangka manungsa sing ngarepake, utawa mbalekake maneh. Wayahe, nalika wis dingerteni, nyekseni lan ngerti, iku suci.

WOOCS 2.1.9

$ 647

1 ing Simpenan

Katrampilan sing ana gandhengane;
Aku dadi artis kerja independen ing macem-macem medium nganti luwih limalas taun.

Sejarah tenaga kerja (riwayat galeri);
1. 1998. Kompetisi seni negara NM. Panggonan 1st. Sertifikat sing diwenehake dening kongresman negara Bill Redmond. Piece digantung ing capitol Washington sajrone setaun.
2. 2001. Tampilake ing galeri Melina sing gelap, Denver Colorado.
3. 2004. Tampilake ing galeri Zook, Denver Colorado.
4. 2006. Tampilake ing Blok 7, Denver Colorado.
5. 2009. Tampilake ing Taza Cafe, Taos New Mexico.
6. 2012. Loro lukisan sing ditampilake ing YOA (duta cilik kesempatan) pengumpulan dana Ethiopian. Denver Colorado.
7. 2012. Rong lukisan sing ditampilake ing Raton Aquatic Center, Raton New Mexico.

Pendidikan;
GED ditampa ing Kesempatan Sekolah Emily Grifith, Denver Colorado.
Rock lan Mountain College of Art and Design, Denver Colorado.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).