mudo (6)

Avi FeilerJaffaIsrael

2014lenga ing kertas

27.5 x 36.5 cm

WOOCS 2.1.9

$ 2,758

1 ing Simpenan

Avi Feiler, sawijining seniman Israel lan internasional, minangka salah sawijining seniman figuratif sing paling penting ing jaman modern lan Seni Fantastic.


Kualitas pribadi pelukis Avi Feiler kanthi jelas ditulis ing macem-macem lukisane. Teknik lukisane diciptakake sajrone pirang-pirang taun sajrone karyane, ing saindenging jagad.

Avi Feiler miyos ing Jaffa Israel (17.2.1949)

1971: Pasinaon ing Sekolah Seni Seni Bezalel ing Yerusalem,

Ing pungkasan taun sinau ing Sekolah Bezalel dheweke entuk geran saka pamrentah Italia - kanggo sinau ing Akademi Roma, lan nuli mertamu menyang Israel.

1972: Pasinaon ing Akademi Seni ing Roma. .

1974: Bali menyang Israel, dheweke lunga menyang ara-ara samun Sinai, dheweke manggon ing pesisir Segara Abang sajrone setaun.

1975: Dheweke mbangun omah ing desa Binyamina, lan nerusake karyane kanthi semangat banget

Jam 18 dina, kanggo taun 3 terus. Kaya-kaya nganggo mukjijat - jagad lukisan mbukak dheweke. Kayane dheweke wis entuk basa anyar, dheweke mulang nganggo basa seni ing kursus.

1979: Wisatawan taun suwene liwat Afrika (Afrika Tengah lan pesisir wétan) golek kesan budaya anyar.

Kapuloan segara ing Mauritius lan Seychelles

Sri-Lanka lan India

1980: Urip ing Goa nggawe akeh lukisan sing apik banget.

Asia Kidul lan Kapuloan Pasifik

1982: California. Urip lan cat ing Carmel, California.

1982: Holland. Urip lan cat ing Amsterdam.

1982: Spanyol. Dania-Alicante. Salah sawijining wektu paling subur sing nggawe.

Kolektor profesional nuduhake minat marang karyane lan tuku lukisane: Koleksi Paul Zuckerman ing AS; Toledano Abarbanel ing Paris; Koleksi Hillmi lan Bertfield ing London; Seneng ing Geneva, lan liya-liyane.

1983: Lelang kanggo Libby Fund (dana keamanan Israel). Lukisane didol kanthi rega paling dhuwur kanggo kabeh seniman Israel (kalebu Guttman, Reuven lan Gat).

1984: Juri Louvre milih salah sawijining lukisan kanggo pameran internasional ing Monaco National Museum (salah sawijining karya 200 sing dipilih saka kabeh ndonya).

1985: Swiss - Zurich. Pameran komprehensif solo sing kapisan ing Galeri Uto-Art.

1985: Prancis-Paris. Gallery Des Art Contempro, partisipasi ing pameran klompok.
1987: Tel Aviv. Galeri Shedema anyar. Pameran solo sing gedhe lan apik banget kanggo mbukak galeri. Pameran retrospektif sing nyakup karya nalika 10.
1987: Jepang. Diundang dening Profesor Tezoya Noda saka Universitas Tokyo ing Ueno kanggo mulang teknik barat ing lukisan minyak.
1988: Jepang-Tokyo. Galeri Tamia Ginza. Pameran solo sing gedhe sajrone perayaan 40 Israel kamardikan taun kepungkur.
1988: Jepang-Tokyo. Diajak mengajar ing cabang Jepang Viener Malschule kanggo seni seni (digandhengake karo seniman Eric Brauer, Ernst Fuchs, Hundredwasser).
1988: Prancis-Paris. Diundang Pak Hiromizu Tanaka (salah sawijining pembeli Jepang paling misuwur ing 80) kanggo kerja ing Studio Des Jobert - Les Impressions d'Arte. (Iki minangka salah sawijining bengkel ternama ing jagad iki kanggo lithografi. Dipatenake dening Mr. Jean Pierre Raymond - salah sawijining juru cetak paling apik ing donya, sing duwe pakurmatan nggarap Picasso lan seniman liyane sing misuwur).
1988: Jepang-Tokyo. Yurakucho-Seibu Gallery - Pameran klompok internasional.
1989: Swiss-Zurich. Mantu ing lokasi lan tuku karya saka periode impresionis (Gauguin, Renoir, Monet, lsp) kanggo Pak HiromizuTanaka.
1989: Swiss-Zurich. Lukisane digunakake dening iklan ing saindenging Eropa.
1989: Swiss-Zurich. Pameran solo gedhe ing galeri Art-Center Zurich.
1989: Swiss-Zurich. Galeri Am Platz. Pameran Solo.
1992: Jaffa. Wangsul kerja ing Israel. Panggonane ing kutha Jaffa lawas, madhep plabuhan.
1994: Jaffa. Pameran klompok disponsori dening Art Fokus 94, sing diatur dening Museum Israel lan ditampilake ing Hangar 21 ing Pelabuhan Jaffa.
1996-1998: Cat kanggo kolektor Israel.
Avi Feiler terus nggawe lan nglukis ing Jaffa. Saben asring "muter-muter ing planet" kanggo ngrasakake lan pandelengan. Dheweke ngunjungi studio ing La-Paz, Bolivia, Amerika Selatan utawa ing Mombassa, Kenya, sing dheweke seneng tetep lan cat.
Karya Avi Feiler ditampilake ing koleksi sing paling penting ing Israel lan ing saindenging jagad:
Ing Israel: Koleksi Wertheimer-Teffen, Yuli Ofer, kulawarga Schiff, kulawarga Harlap, lsp.
Ing Amerika: USA, Canada, Mexico, Venezuela, Bolivia.
Ing Eropa: Inggris, Prancis, Swiss, Jerman, Spanyol.
Lan liyane: India, Jepang, Australia, Kenya lan Afrika Kidul.
2007 / 2013 Avi manggon ing Costa Rica, nglukis, lan nglakoni urip ing alam Wilde lan sumpah ing sisih pasifik.

Dina iki Avi manggon lan ngecat ing Zichron Yaakov Israel

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).