Saka musim semi ...

Dima MariaBucurestiRomania

2020Minyak ing kanvas.

40 x 40 cm

Mbledhos saka ungu lan ijo ...

WOOCS 2.1.9

$ 547

1 ing Simpenan

  1. Nami kula Maria Dima, kula umur 18 taun. Aku mlebu sekolah tinggi seni ing Bucharest "Nicolae Tonitza" lan saiki aku wis mlebu sekolah ing fakultas seni ing Bucharest "Unarte" ing departemen lukisan. Aku menang suwene patang taun berturut-turut medali emas lan hadiah utama ing Bitola, Makedonia "Montmartre Cilik". Telung taun suwene aku menang medali emas ing kompetisi lukisan ing Portugal, Evora. Telung taun berturut-turut aku menang medali emas ing kompetisi internasional Piatra Neamț, Romania. Aku menang hadiah utama ing Polandia ing taun 2019. Secara nasional, aku menang suwene 1 taun minangka hadiah kaping pisanan ing kompetisi nasional utama ing negara kasebut: Tulcea, Buzău, Bacău, Goleşti, Curtea de Argeș, București, Sibiu, Cluj. Aku wis lukisan wiwit limang taun. Kanggo kula nglukis yaiku ngrebut kaendahan ing saubengé lan hadiah kanggo wong-wong sing ndeleng. Aku wis nggawe luwih saka sewu lukisan. Aku ngirim luwih saka 500 lukisan kanggo kompetisi sajrone patang taun SMA.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).