Ing Swara Sisih Tebih #1

Inga NelliBerlinJerman

Hong Kong2017Cetakan digital, akrilik ing kulit 'medium' gloss.

21 x 29 cm • dipigura: 45 x 55 cm

Kanggo kerjaku minangka seniman sing batal, asil saka tumindak lan transformasi ruang ing antarane kasunyatan lan identitas, wis dadi inspirasi sing terus-terusan. Ing karya sing anyar aku nerjemahake babagan fisik awak 'kanthi nglukis awak dhewe. Aku nggambarake gambar-gambar ultrasonik nalika meteng supaya ora katon aneh. Titik peteng lan oval sing diasilake loro uga ngrujuk bathi minangka ora ana sing tetep lan kabeh bisa dilalekake. Karya iki bakal didol dipigura amarga pigura ana ing bagean penting menehi rasa arca kanggo pakaryan kasebut.

WOOCS 2.1.9

$ 663

1 ing Simpenan

Karya figurative Inga Nelli nuduhake dualitas antara wanita lan antarane identitas, peran, lan perwujudan sing beda-beda. Artis kasebut nggambarake urip pribadi minangka seniman, garwane, lan ibu uga klise wanita sing universal, takon babagan wanita saiki.

Nelli wis pameran internasional kalebu pameran klompok ing Hong Kong, Singapura, Jerman lan Italia. Ing 2015, Nelli nyetak pameran seni umum bebas pertama "Ditutup Mata sing Dibukak" kanthi kerjasama karo Masyarakat Hong Kong kanggo Buta lan Departemen Kesejahteraan Sham Shui Po.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).