Mung titik 10

Lucie JirkůPragueCzech Republic

2019Lukisan akrilik ing kanvas

120 x 90 cm

Lukisan abstrak gedhe asli "Mung titik 10" digawe kanthi warna akrilik ing kanvas. Cocog kanggo ruang tamu, kamar turu utawa kantor sampeyan. Siap gantung seni .. Ukuran karya seni tartamtu iki: Dhuwur: inci 35,4 (90 cm) Lebar: 47,2 inci (120 cm) Ambane: 0,8 inci (2 cm) Sides mesthi dicet minangka bagean saka lukisan, dadi ora ana perlu kanggo nggawe framing. Kabeh lukisan dibungkus kanthi ati-ati nggunakake papan HDF padat kanthi lapisan bungkus busa (Mirelon), umpluk lan bungkus kanggo nglindhungi.Comes karo Sertifikasi Authentitas.Menehi cathetan manawa panjaluk khusus kanggo COMMISSION kanthi ramah! © 2019 Lucie Jirku. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

WOOCS 2.1.9

$ 1,938

1 ing Simpenan

Lucie Jirku yaiku seniman Ceko sing adhedhasar Prague sing cat karya geometri abstrak sing dipengaruhi dening alam, arsitektur, busana lan desain grafis. Pakaryan seniman duwe tampilan modern lan modern sing bakal menehi utang modern kanthi interior sing canggih.

"Kita seneng kombinasi warna Lucie lan cara dheweke nyampur lan cocog karo pola sing beda." - Rise Art, UK

Kriya penting Lucie umume fokus landskap abstrak sing wani stylized lan seni abstrak geometris. Dheweke terus-terusan ngembangake hubungan antara warna, bentuk murni, pola, konsep lan kacilakan uga dheweke njaga ruang lan harmoni kanthi rinci lan kompleks kasebut.

Wiwit 2003 Lucie wis nggawe macem-macem proyek kanthi arsitektur - desain interior, lukisan lan lukisan ditunjuk.

Lucie duwe gelar MA saka prestasine Akademi Seni, Arsitektur lan Desain ing Prague. Nalika ing program kasebut, seniman nglampahi semester ing luar negeri ing Sekolah Seni Winchester ing 2005.

Artworks asli dening Lucie dianakake ing koleksi pribadi ing Inggris lan Republik Ceko, ing saindenging Eropa lan ing AS, Australia, Jepang, Hong Kong lan ing Taiwan.

Wigati dimangerteni manawa panjaluk khusus sampeyan KOMISI ditampi kanthi ramah!

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).