Mbukak Pikiran sampeyan LOVE

Jacek LazukaLaguna BeachAmerika Serikat

2015Media campuran

39 x 48 cm • dipigura: 39 x 48 cm

Mbukak kunci Tresna Tresna

WOOCS 2.1.9

$ 19,049

1 ing Simpenan

Jacek Lazuka yaiku salah sawijine artis kontemporer ing jaman saiki, sing misuwur ing Amerika. Imigrasi saka komunis Polandia menyang Amerika Serikat nalika umur patang wujud persepsi dheweke marang rong jagad sing béda-béda. Wungu ing omah sing nganggo basa Polandia, dheweke duwe transisi ing sekolah sing nganggo basa Inggris. Dheweke berjuang nyingkirake alangan linguistik ing antarane awake dhewe lan kanca-kanca, rumangsa ora ana lan asing menyang jagad Amerika iki.

Artis janjeni wiwit enom banget, dheweke nggunakake katrampilan kreatif kanggo nggawe kanca. Ora suwe nganti guru dheweke nyumurupi kamampuan seni wong lanang sing sepi iki. Wiwit sekolah dhasar dheweke wiwit nampa penghargaan kanggo lukisane, gurune mlebu kompetisi. Ing nalika dheweke sekolah dhuwur, dheweke nglukis mural gedhe kanggo sekolah dheweke ing tembok limalas.

Kepéngin pendhidhikan kuliah Lazuka mlebu ing Angkatan Udara AS. Dheweke njabat ing Jepang minangka mekanik pesawat lan kepala kru. Sajrone wektu kasebut dheweke ngupayakake kesenian kanthi rahasia, nyoba supaya ora narik kawigatosan para prajurite. Dheweke kerja ing minyak, main karo teknik sing beda-beda, nyinaoni master Eropa lan seneng banget ing Estetika Jepang sing sederhana. Dheweke uga, mlebu kuliah lan nalika bali menyang urip sipil dheweke lulus saka Universitas California, Irvine kanthi gelar sains sosial.

Saiki, urip lan kerja ing kidul California. Dhèwèké wis dadi seniman full-time wiwit 2005. Pakaryan kontemporer njajahi ide-ide saka dunyo sing ora biasa utawa jagad iki ora beda karo materi. Seri Native dheweke nyinaoni bentuk Neolitikum sing gampang lan deso asing. Dheweke nggawe karya ing minyak ing kanvas banjur ngapusi gambar menyang lembaran tembaga lan aluminium. Dheweke terus nggarap proses nggawe teknik anyar sing bakal ngidini dheweke luwih umum ngumumake dudu biasa. Studio / galerie ana ing pantai Laguna, California.

Education:
Arco Arte, Carrara, Italia, 2008
Universitas California, Irvine 2006
Universitas Maryland, Okinawa, Jepang 1999

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).