Picnic

Yelena RevisSydneyAustralia

2018Minyak ing kanvas

76 x 101 cm

"Sampeyan bisa uga takon artis kanggo nerangake seni, utawa takon pujangga kanggo nerangake geguritane. Ngalahake tujuane. Makna mung telusuran telusuran. "- Rick Riordan

WOOCS 2.1.9

$ 2,127

1 ing Simpenan

Aku artis profesional lan pendidik seni. Penciptaan lan perbaikan gaya unik aku wis dadi pirang-pirang dekade sing nyempurnakake kerajinan lan gaya unik kanthi humor sing lucu, sensitivitas tekstur lan rasa warna sing nyenengake. Sanajan aku saiki dadi penduduk ing Sydney, Australia, aku lair lan tuwuh ing Omsk, Rusia. Minangka asil saka budaya campuran iki, tujuanku yaiku kanggo nyampur latar mburi eclectic ing seni, pengalaman, lan klasik Eropa karo warna lan alam Australia sing seger.

Aku paling seneng nggambar lukisan lan nggambar lan wis melu karo wong loro kasebut wiwit isih cilik. Aku wis nate seneng karo pengalaman ngilangi awake dhewe kanggo mikir lan nyilem menyang jagad seni lan imajinasi. Introspeksi kreatif iki ngidini aku ngasilake seni sing ora mung apik banget, nanging mung siji. Aku wis bola-bali dikandhakake manawa kemampuan sing ora apik iki kanggo nggambarake kaendahan sing luar biasa ing urip saben dinane yaiku sing ndadekake karya seni saya kesengsem.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).